Fruit Shop Christmas Edition
NetEnt

Fruit Shop Christmas Edition

Fruit Shop Christmas Edition - en överblick


SpelleverantörNetEnt
LanseringsdatumDecember 2015
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader3
Free spinsJa

Om Fruit Shop Christmas Edition

Populära Fruit Shop från NetEnt har fått en julig design. Fruktståndet är täckt av snö och frukterna är belagda med ett istäcke. En julgran, snögubbe, julklapp och annat som hör julen till bidrar ytterligare till julkänslan i Fruit Shop Christmas Edition.

Likt föregångaren finns det ett par funktioner som visar sig under tiden man spelar. NetEnt har framför allt valt att satsa på free spins – en funktion som är vital i Fruit Shop Christmas Edition när det kommer till att plocka hem spelets större vinster.

Spelfunktioner

Fruit Shop Christmas Edition spelas på fem hjul och tre rader med 15 vinstlinjer. Använd panelen under spelplanen för att välja en insats eller för att aktivera den funktion för autospel som finns tillgänglig.

Det är free spins för hela slanten när det kommer till ytterligare funktioner i Fruit Shop Christmas Edition. Wild-symbolen har också en funktion när den ersätter andra betalande symboler på spelplanen.

Symboler

Totalt finns det tio symboler som kan bilda vinnande kombinationer och betala ut kontantvinster. Inte helt oväntat är det frukterna som är de mer värdefulla symbolerna i Fruit Shop Christmas Edition.

Vinsttabellen börjar med 10, J, Q, K och A innan den fortsätter in på fem olika frukter. Det är i tur och ordning vattenmelon, apelsin, citron, plommon och körsbär som kan betala mellan 200x och 2 000x insatsen.

Wild-symbolen i Fruit Shop Christmas Edition ersätter alla betalande symboler. Aktivera free spins genom att samla fruktsymboler.

  • Körsbär – 2000.00
  • Plommon – 1000.00
  • Citron – 750.00
  • Apelsin – 500.00
  • Vattenmelon – 200.00
  • A – 150.00
  • K – 100.00
  • Q – 75.00
  • J – 60.00
  • 10 – 50.00

Vinstkombinationer

Det finns 15 olika vinstlinjer att förlita sig på i Fruit Shop Christmas Edition. Samtliga börjar på hjulet längst ut till vänster. Det är den högsta vinstkombinationen på en linje som betalar ut. Här fyller spelets Wild en funktion genom att ersätta andra betalande symboler.

Den totala vinsten för ett spin får man fram genom att multiplicera myntvinsten med sin insats. Högsta möjliga vinst i Fruit Shop Christmas Edition är 2 000x insatsen.

Bonusspel

I Fruit Shop Christmas Edition är free spins den stora funktionen. Genom en vinst i basspelet innehållandes någon av frukterna tilldelas du en till fem free spins. Funktionen aktiveras direkt.

För varje vinnande kombination du får medan dina free spins är aktiva tilldelas du ytterligare free spins. Här spelar även lägre betalande symboler en roll. Alla vinster under funktionen samlas ihop och betalas ut – fortfarande multiplicerade med insatsen för ditt ursprungliga spin.

Sammanfattning av Fruit Shop Christmas Edition

Spelare som uppskattar Fruit Shop från NetEnt kan hoppa över till Fruit Shop Christmas Edition under juletid. Här får man en liknande upplevelse men med en annan design och variation i vinster samt funktioner.

Hos nya expekt kan du spela Fruit Shop Christmas Edition via din dator eller på mobila enheter. Upplevelsen anpassar sig efter den enhet och skärm som du spelar på.

Fruit Shop Christmas Edition fångar julkänslan, dels med spelets design och dels med de ljudeffekter som hörs när du snurrar hjulen.

Upptäck mer

Det finns tusental Slots för spelare att upptäcka hos nya expekt. Under Jackpotspel finns det spelautomater som innehåller jackpottvinster. Kategorin Exklusiv Jackpot är i sin tur slots som du hittar exklusivt på sajten.

FAQ

Vilken speltillverkare ligger bakom Fruit Shop Christmas Edition?

NetEnt

Finns det free spins i Fruit Shop Christmas Edition?

Ja

Kan jag spela Fruit Shop Christmas Edition Slot i mobilen?

Ja

Vad är maxvinsten i Fruit Shop Christmas Edition?

2000x insatsen


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.