NetEnt

Fruit Shop MEGAWAYS

Fruit Shop MEGAWAYS – en överblick

SpelleverantörNetEnt
Lanseringsdatum30.01.2021
SpeltypVideo slot
Hjul6
Vinstrader117 649
Free spinsJa

Om Fruit Shop MEGAWAYS

NetEnt är inte blyga för att lansera uppföljare till slottar som har slag igenom med dunder och brak. Här kommer Fruit Shop MEGAWAYS som likt föregångaren kretsar kring frukt i alla dess former. I och med att det är en MEGAWAYS har antalet vinstvägar mångdubblats till 117 649.

Fruit Shop MEGAWAYS är en video slot med allt vad det innebär. Med ett fruktigt tema och en inbjudande ljudslinga får spelaren en spelplan med sex hjul och 2-7 rader. Antalet vinstvägar gör att det kan bli vinster från alla håll och kanter när man som minst anar det.

När det kommer till bonusfunktioner finns det ett par att hålla reda på i Fruit Shop MEGAWAYS, även om det ett frukttema troget är mer fokus på det som kan hända direkt på spelplanen.

Fruit Shop MEGAWAYS Funktioner

Inte helt oväntat gäller det att samla frukter av olika slag i Fruit Shop MEGAWAYS. Under spelets gång kan det förutom oväntade vinstvägar även dyka upp free spins med tillhörande multiplikator.

Symboler

Fruit Shop MEGAWAYS börjar med klassiska symboler från 10-A innan man går över på frukterna. I tur och ordning är det vattenmelon, apelsin, citron, plommon och slutligen körsbär som är den godaste frukten, åtminstone om man ser till vad kombinationer av respektive frukt kan innebära i vinstsumma.

Wild

Sin vana trogen har även denna spelautomat en wildsymbol. Det är Fruit Shop-symbolen som fyller en funktion på hjul 2-5 på spelplanen. Den kan dyka upp både under basspelet och under free spins och har som funktion att den ersätter alla andra symboler.

Free spins

Under medelvinstsymboler går ovan nämnda fruktsymboler. Kombinationer av dessa resulterar i sin tur i free spins. Antalet free spins som aktiveras beror på hur många symboler av samma frukt som ingår i kombinationen. Som mest går det att få fem free spins, en siffra som kan öka medan free spins pågår.

Alla free spins får en multiplikator som ökar med varje snurr som ger en vinst. Som mest kan man komma upp i en multiplikator som ger vinstsumman x10.

Fruit Shop MEGAWAYS Sammanfattning

Det är ingen överraskning att även Fruit Shop MEGAWAYS har blivit en succé sedan lanseringen i januari 2021. Frukttemat går alltid hem hos spelarna och just att spelupplägget är ett bekant sådan gör att både nya spelare och spelare med mer erfarenhet kan spela.

Fruit Shop MEGAWAYS är en spelautomat som gör sig bra att spela på en dator såväl som på mobila enheter. Med hjälp av vår mobilanpassade webbsajt kan du med dig äventyret oavsett var du befinner dig.

Antalet vinstvägar är 117 649 vilket är signifikativt för MEGAWAYS och gör också att vinsterna kan se väldigt annorlunda ut från gång till gång. Som mest går det att vinna 20 000x insatsen om multiplikatorer och symboler agerar i perfekt symbios.

Upptäck mer

Oavsett om frukttemat lockar eller inte kan du hitta fler Slots att sätta tänderna i hos oss på expekt. Det finns idag alla möjliga typer av äventyr där egentligen bara fantasin hos speltillverkarna sätta gränser. På samma tema som Fruit Shop MEGAWAYS finns Fruit Duel där det finns andra typer att frestas av.

FAQ

Vad är maxvinsten i Fruit Shop MEGAWAYS?

Som mest kan man vinna 20 000x insatsen.****

Vad är nytt i Fruit Shop MEGAWAYS?

Med MEGAWAYS ökar antalet vinstvägar, i detta fallet till hela 117 649 stycken.

Finns det free spins i Fruit Shop MEGAWAYS?

Ja! Samla frukter av samma sort för att aktivera free spins


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Swish
Trustly
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av Expekt Nordics Ltd, ett bolag registrerat i Malta under organisationsnummer C86968 och registrerad adress Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta, med telefonnummer +46 8 124 11 401 och e-postadress: kundservice@expekt.se

Expekt Nordics Ltd har tilldelats licens i Sverige av Spelinspektionen för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning under licensärende 18Li7388 och är giltig till den 31 december 2023. Spelinspektionen är den ansvariga licens- och tillsynsmyndighet av alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige. Mer information finns på www.spelinspektionen.se.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spelberoende medföra många gånger sociala, hälsomässiga och ekonomiska problem för individen och dess närstående. Spela ansvarsfullt. Om du eller någon du känner är spelberoende och vill ha hjälp, ring Stödlinjen: 020 81 91 00

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.