Generous Jack
Push Gaming

Generous Jack

Generous Jack - en överblick


SpelleverantörPush Gaming
Lanseringsdatum07.12.2022
SpeltypVideoslot
Hjul5
VinstraderInga
Free SpinsJa

Om Generous Jack

Push Gaming drar sig inte för att gå utanför ramarna med sina spelupplevelser. Det har vi sett prov på flera gånger genom åren. Generous Jack Slot från 2022 är inget undantag.

I Generous Jack spelar du med olika nivåer, snarare än med hjul och rader. Antalet rader i ordets rätta bemärkelse varierar mellan tre och sex. Du vet innan ett spin börjar hur många rader du har att förlita dig på.

Spela Generous Jack hos nya expekt om du vill testa något annorlunda. När du väl har provat upplevelsen under ett par spin kommer du att förstå vad det hela handlar om.

Spelfunktioner

Med tanke på mekanismen i Generous Jack kommer du även att märka att funktionerna skiljer sig åt en aning. Längs vägen kommer du att kunna stöta på free spins och vinstmultiplikationer, även om dessa visar sig på lite andra sätt än i många andra spel.

Det första du gör är att välja en insats för ditt spin, vilket du gör i nederkanten av skärmen. Välj en summa och sätt igång ett spin längst ner till höger. Om du vill autospela, det vill säga att en spelomgång startar automatiskt, finns det en sådan funktion i Generous Jack.

Till vänster i bild har du en mätare som kretsar kring free spins. Det gäller att fylla varje sektion för att aktivera fler free spins längre fram.

Symboler

Det är inga traditionella slotsymboler som landar på spelplanen i Generous Jack Slot. Faktum är att det finns tre olika symboler, även om en av dem har flera varianter. Spelets stjärna är guldmyntet med Generous Jack avbildad.

Andra symboler i Generous Jack Slot är tio marker med en siffra, från 0-9. Siffran motsvarar en vinstmultiplikator. Symbolerna har med andra ord inget kontant värde, utan istället motsvarar varje multiplikationssymbol en multiplicering av din insats. Det finns också en blank mark som inte ger någon vinst.

Vinstkombinationer

En vinstkombination i Generous Jack skapas med hjälp av multiplikatonssymboler. Om du till exempel får två marker, en med 5 och en med 2 vinner du 52x insatsen så länge markerna ligger intill varandra. Om det däremot finns en blank symbol mellan multiplikationssymbolerna blir det bara den första marken som genererar en vinst.

Bonusspel

I Generous Jack Slot är det free spins som gäller som bonusspel. Varje gång du landar en Generous Jack-symbol kommer den att lämna spelplanen och lägga sig på en slumpmässig position i mätaren till vänster. Du kan vinna upp till tio free spins som mest under en och samma runda.

Alla rader som är aktiva när dina free spins inleds är också med medan dina free spins är aktiverade.

Generous Jack Sammanfattning

Generous Jack är en fräsch och nytänkande slot som Push Gaming verkligen har lyckats med. Formatet att inte fokusera på hjul, utan istället olika nivåer, går hem hos många spelare hos nya expekt. Allt du behöver veta innan du sätter igång finns samlat i informationssektionen. Spela Generous Jack Slot hos nya expekt via valfri enhet och upptäck ett nytt sätt att spela på spelautomater online.

Upptäck mer

Ta dig an nya expekts sektion för betting på Sport. Här hittar du odds på ligor och turneringar från hela världen. Nya expekts livebetting är igång under årets alla dagar, med odds som uppdateras i realtid.

FAQ

Finns det free spins i Generous Jack?

Ja, samla Generous Jack-symboler för att aktivera free spins under spelets gång.

Vad är maxvinsten i Generous Jack?

Maxvinsten i Generous Jack är 10 000x insatsen.

Hur många hjul innehåller Generous Jack?

Generous Jack spelas utan hjul och istället med nivåer och rader.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.