Gladiatoro
ELK

Gladiatoro

Gladiatoro - en överblick


SpelleverantörELK Studios
LanseringsdatumNovember 2023
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader178
Free spinsNej

Om Gladiatoro

Den svenska speltillverkaren ELK Studios har lanserat mängder av slots i vårt utbud av spelautomater online. Gladiatoro slot är, likt andra skapelser från dem, en intressant upplevelse när det kommer till tema, design och bonusfunktioner.

Du kan spela Casino hos nya expekt nere från katakomberna i arenan där gladiatorerna ska göra upp. Gladiatoro spelas med en hög volatilitet och bonusspel som bidrar till en variation i upplevelsen.

Spelfunktioner

Till skillnad från tjurfäktning är det tjuren och inte matadoren som är showens stora stjärna. Gladiatoro utspelar sig precis vid ingången till arenan, med rustningar, sköldar och olika vapen som en del av bakgrunden.

Spelplanen har fem hjul och fyra rader. På den finns symboler som alla är anpassade efter temat i Gladiatoro slot. Du har romerska bokstäver, spetsade vattenmeloner och guldpläterade bonussymboler som väntar på att samlas in.

Gladiatoro innehåller inga free spins, men däremot respins som hjälper dig att komma åt spelets högre vinster. Kejsaren själv har också en roll att spela!

Symboler

I Gladiatoro kommer du att kunna upptäcka flera bonussymboler och symboler som har olika funktioner. Det finns nio betalande symboler, med rosen som den högst betalande. Toro, som tjuren kallas, fungerar som Walking Wild och genererar respins, samt dubblerar värdet på mynten han passerar.

Svärdet med “Wild” skrivet över sig fungerar som just Wild och ersätter betalande symboler för att bilda vinstkombinationer.

  • Ros – 50x
  • Hjälm – 25x
  • Vattenmelon – 12x
  • Vindruvor – 9x
  • M – 8x
  • C – 6x
  • X – 5x
  • V – 4x

Vinstkombinationer

I basspelet har Gladiatoro slot 178 vinstvägar. Ett hjul kan expandera till att innehålla sex rader och därmed fler vinstvägar. Du behöver samla minst tre symboler av samma sort för att få en myntvinst.

Olika vinstkombinationer kan också bildas med spelets speciella symboler. Wilds och Collector kan bidra till att öka vinstsumman.

Bonusspel

Om du samlar in två eller fler kejsare aktiveras ett respin och symbolen stannar kvar på spelplanen under tiden. Respins genereras också av Toro själv som är en Walking Wild. Diaz, mannen med monokel, är Collector och samlar in värdet från alla mynt på spelplanen.

Toro Goes Wild innebär att Toro knuffar bort kejsaren från spelplanen och lämnar Wilds på varje fält han passerar längs vägen.

För att aktivera Gladiator Bonus i Gladiatoro ska du samla tre bonusmynt var som helst på spelplanen. Endast speciella symboler och guldmynt finns när funktionen är aktiv och du spelar med tre respins – ett antal som kan återaktiveras.

Under bonusspelet är Diaz sticky och stannar kvar på spelplanen medan han samlar in guldmynt. Om hela rutnätet fylls med mynt betalas maxvinsten på 10 000x insatsen ut.

Gladiatoro sammanfattning

Gladiatoro har många bonusfunktioner som uppdagas under spelets gång. ELK Studios har dessutom lagt ner mycket tid och energi på att få till ett slagkraftigt tema och väl matchas design.

Du kan spela Gladiatoro slot hos nya expekt med Wilds, respins, Sticky Wilds och andra funktioner som kan bidra till höga vinster. Vinn upp till 10 000x insatsen!

Upptäck mer

Vi ser hela tiden till att fylla på utbudet med Nyheter hos nya expekt. Spela Slots som precis har lanserats och se om du kan hitta din nya favorit.

FAQ

Kan jag spela med free spins i Gladiatoro?

Nej, men Gladiatoro har respins och flera andra funktioner

Finns det möjlighet att spela Gladiatoro i mobilen hos nya expekt?

Ja, du kan spela alla våra spelautomater via nya expekts app.

Vilka fler slots från ELK Studios finns hos nya expekt?

ELK Studios levererar bland annat Pirots 2 och Katmandu Gold som också är slots med historiskt tema.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.