Gods of Troy
Red Tiger

Gods of Troy

Gods of Troy - en överblick


SpelleverantörRed Tiger
LanseringsdatumAugusti 2022
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader30
Free spinsJa

Om Gods of Troy

Red Tiger har sin vana trogen sett till att leverera ett spel till vårt utbud av spelautomater online som har en historisk anknytning. Man gör det dessutom med en design som ger spelkänslan en extra dimension.

Spela Gods of Troy slot med bland annat bonushjul och free spins. Maxvinsten ligger på 6 157x insatsen. Hos nya expekt kan du självklart spela Gods of Troy via din mobiltelefon eller surfplatta.

Spelfunktioner

Med hjälp av panelen under spelplanen ställer du in ditt nästa spin i Gods of Troy slot. Det finns en knapp för insatserna, en knapp för autospel och en knapp för att sätta igång ett spin. Uppe till höger finns inställningar och ytterligare information om spelet.

Spelplanen i Gods of Troy består av fem hjul och fyra rader. Allt som allt finns det 30 vinstlinjer som är aktiva under varje spin. Samla två eller fler symboler i en kombination för att få fram en vinst.

I Gods of Troy handlar mycket om spelets gyllene kransar, som används för att trigga funktioner och för att locka fram de högre vinsterna.

Symboler

Tillsammans med Wild-symbolen i Gods of Troy är vackra Helena spelets högst betalande symbol. Helena är också den enda betalande symbolen som betalar i kombinationer av två symboler.

Det finns totalt elva symboler som betalar ut, med det högsta värdet enligt vinsttabellen nedan. Gyllene symboler bidrar till olika funktioner medan Trojahjälmarna ger spelaren en chans på bonushjulet.

 • Gyllene Wild – 10x samt ersätter betalande symboler
 • Helena – 10x
 • Krigare – 5x
 • Vagn – 4x
 • Urna – 3x
 • Horn – 2x
 • A – 1.8x
 • K – 1.5x
 • Q – 1.2x
 • J – 1x
 • 10 – 0.8x

Vinstkombinationer

Alla vinstlinjer i Gods of Troy tar sin början på hjulet längst till vänster. För att bilda en vinnande kombination ska du få tre symboler i följd på intilliggande hjul. Ju fler symboler desto högre blir vinsten.

En vinstkombination per vinstlinje gäller och det blir alltid den högst betalande kombinationen som betalar ut. Myntvinsten multipliceras med din insats.

Bonusspel

Med tre eller fler samlingar av silvriga hjälmar aktiveras Trojasnurr. Det är ett bonushjul som du snurrar på och får veta hur många free spins och extra Wilds som kommer att finnas när du börjar bonusspelet.

Gyllene sköldar och kransar har olika funktioner. Den gyllene skölden lämnar efter sig en gyllene krans när den landar. Kransen omvandlas i sin tur till en Wild i slutet av var 10 spin. Wild-symbolen ersätter fortsatt alla betalande symboler.

Till vänster om spelplanen finns 10 Minute drop, Super drop och Daily drop. Det är progressiva jackpottvinster från Red Tiger som betalas ut med jämna mellanrum.

Gods of Troy sammanfattning

Historiska teman är alltid uppskattade hos spelarna hos nya expekt. Gods of Troy anspelar på en tid då Troja var ett av jordens mäktigaste riken. Helenas skönhet är omtalad än idag.

Spela Gods of Troy med potentiella vinster på upp till 6 157x insatsen. Till din hjälp har du free spins och Wilds som spelar en stor roll i jakten på högre vinster. Bonushjulet bidrar i allra högsta grad till upplevelsen.

Upptäck mer

Spela Casino med ett stort utbud av olika spelformer. Om du vill ta en paus från Slots finns sektionen för betting. Under Sport finns odds både inför matcherna och live medan dessa pågår.

FAQ

Kan jag spela med free spins i Gods of Troy?

Ja, aktivera bonushjulet och snurra fram free spins

Kan jag spela Gods of Troy i mobilen hos nya expekt?

Ja! Välj mellan spel direkt i webbläsaren eller ladda ner appen för att spela i mobilen.

Vilken speltillverkare ligger bakom Gods of Troy?

Red Tiger har tillverkat Gods of Troy och flera andra spelautomater hos nya expekt.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.