iSoftBet

Gold Digger MEGAWAYS

Gold Digger MEGAWAYS– en överblick


SpelleverantöriSoftBet
Lanseringsdatum27.01.2022
SpeltypVideo slot
Hjul6
Vinstrader324-117,649
Free spinsJa

Om Gold Digger MEGAWAYS

I uppföljaren till Gold Digger tar vi återigen rygg på Gold Diggin’ Gus som är figuren som nya spelare får stifta bekantskap med. När det nu är dags för Gold Digger MEGAWAYS och guldgrävaren bjuder på både nya symboler och funktioner för spelaren att sätta tänderna i. Däribland är hunden Boomer med som ett extra tillskott.

Skådeplatsen för denna slot är en gruva och symbolerna går i samma tema. Antalet vinstvägar är 117 649 till antalet vilket gör att vinster kan dyka upp när du minst anar det. Med en wildsymbol, funktion för free spins och en vinstchans på 28 821x insatsen finns det en hel del spänning att ta del av under spelets gång.

Spelfunktioner

Spelfunktionerna ser till att höja spelupplevelsen i en slot och bryter av det sedvanliga spelmönstret. Symbolerna består till viss del av klassiska slotsymboler men ackompanjeras även av desto mer värdefulla sådana som triggar nedan funktioner.

Gold Bet

Genom att aktivera Gold Bet får denna spelautomat en extra push vad gäller både vinstrader och vinstmöjligheter sett till storleken. Funktionen i sig kostar 50% extra av din insats men kan med andra ord löna sig om en vinst skulle dyka upp på spelfältet.

Respins

Genom att få fram fem eller fler guldklimpar på spelplanen aktiverar du en runda med respins. Det innebär att spelplanen rensas och kvar är endast guldklimparna. Därefter får du tre respins och så länge det fortsätter att falla ner guldklimpar hamnar mätaren återigen på tre och du kan kan samla på dig större och större vinster.

Boomer Bonus

Hunden Boomer är ett trevligt tillskott till Gold Digger MEGAWAYS. Förutom att se gullig ut kan han även bidra i guldletandet. Genom att lukta sig till en extra guldklimp kan du som spelare få tillgång till ovan nämnda respins som i sin tur tar dig längre in i gruvan där chans på större vinster finns.‏‏‎ ‎

Bonusköp

Om du vill ta en genväg till bonusrundan med respins kan du köpa dig in. För att göra detta behöver du betala 75x insatsen vilket aktiverar bonusrundan omgående. Likt beskrivet under respins ökar vinstsumman i samband med att fler guldkorn trillar ner på spelplanen.

Gold Digger MEGAWAYS sammanfattning

Gold Digger MEGAWAYS är en uppskattad uppföljare i vad som ser ut att bli en serie från väletablerade iSoftBet. Grafiken har bättrats på och spelkänslan i stort är av modernare slag. Med nästintill oändligt med vinstlinjer och en maxvinst på 28 821x insatsen finns det möjlighet till ständig spänning och dramatik. Med MEGAWAYS innebär det att ett enda spin kan fortsätta en längre tid och resultera i betydligt högre vinster än tidigare.

Upptäck mer

Slots, Live Casino och Sport. Oavsett vad du söker finns det att hitta hos expekt. Bredden på sajten gör att man snabbt och enkelt kan skifta mellan olika spelformer och upptäcka helt olika världar av spelmarknaden. Söker du direkt spänning på pågående evenemang i sportens värld finns expekt Live som tillåter dig att spela på pågående matcher under dygnets alla timmar.

FAQ

Vilken maxvinst har Gold Digger MEGAWAYS?

Aktiverar du Goldbet är maxvinsten 28 281x insatsen.

Hur många vinstrader har Gold Digger MEGAWAYS?

Det finns totalt 117 649 olika vinstrader.

Har Gold Digger MEGAWAYS free spins?

Respins innebär i princip samma sak och ger dig minst tre free spins i kombination med ett bonusspel.

Hur ser spelplanen ut?

Spelplanen består av sex hjul och 3-7 rader.

Vad innebär MEGAWAYS?

MEGAWAYS innebär att du får ett stort antal ytterligare vinstmöjligheter i ett och samma spin.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.