Gold Mine Stacks 2
MicroGaming

Gold Mine Stacks 2

Gold Mine Stacks 2 - en överblick


SpelleverantörNailed it! Games
LanseringsdatumFebruari 2023
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader20
Free spinsJa

Om Gold Mine Stacks 2

Spela Gold Mine Stacks 2 från Nailed It! Games hos nya expekt. Detta är en klassisk guldgrävarslot där jakten på guldklimpar och ädelstenar i olika storlekar är igång. Som mest kan man kamma hem en maxvinst på 50 000x insatsen.

Gold Mine Stacks 2 slot är en modern spelupplevelse från en ny speltillverkare som har tagit sig fram på marknaden. Hos nya expekt kan du spela dess slots både via din dator och dina mobila enheter med bibehållen kvalitet.

Spelfunktioner

När du spelar Gold Mine Stacks 2 gör du det med en spelplan som består av fem hjul och tre rader. För att skrapa fram en vinst krävs det att du prickar in någon av spelets 20 vinstlinjer som sträcker sig över spelplanen.

Nailed It! Games lägger här fram ett par olika funktioner som bonussatsningar och free spins. Nere i det högra hörnet finns allt du behöver för att sätta igång nästa spin. Välj en insats och snurra hjulen.

För att komma åt de högre vinsterna i Gold Mine Stacks 2 slot gäller det att kombinera olika funktioner, till exempel free spins och multiplikatorer. Gold Mine Stacks 2 har 16 olika bonusnivåer som du vill försöka klättra på.

Symboler

Det finns nio vinnande symboler i Gold Mine Stacks 2. Spelupplevelsen handlar dock lika mycket om funktionerna som du kan aktivera med speciella symboler. Bonuschansning, bonuspriser, superliv och slumpmässiga multiplikatorer är också funktioner som dyker upp under spelets gång.

Wild-symbolen är samlingen av guldklimpar. Symbolen ersätter andra betalande symboler och är den högst värderade symbolen i Gold Mine Stacks 2, tillsammans med den röda ädelstenen.

  • Guldklimpar – 40x och fungerar som Wild
  • Röd ädelsten – 40x
  • Lila ädelsten – 32x
  • Grön ädelsten – 24x
  • Blå ädelsten – 16x
  • A – 4x
  • K – 4x
  • Q – 4x
  • J – 4x

Vinstkombinationer

Du har 20 vinstrader till din hjälp när det gäller att bilda vinster. Alla vinstkombinationer i Gold Mine Stacks 2 börjar på hjulet längst till vänster, vilket är det vanligaste sättet att räkna vinster i spelautomater online.

Det är den högst betalande kombinationen på en vinstlinje som betalar ut. Wild-symbolen kan både utgöra en egen vinst, bilda en vinst med övriga symboler samt utöka vinster tillsammans med andra symboler.

Bonusspel

Ett stort fokus ligger på bonusfunktioner när du spelar Gold Mine Stacks 2 slot. Om du får en stapel, ett hjul, med endast Wild-symboler blir dessa klibbiga och respins delas ut. Fyll hjulen för att vinna 400x insatsen under funktionen.

Med tre eller fler bonussymboler i basspelet aktiveras Gold Mine Stacks Bonus. I början av varje bonusspel kan du få en slumpmässig boost på 20x för alla vinster. Med dina free spins kan du klättra till nya nivåer och vinna nya priser. Varje nivå erbjuder åtta bonuspriser som kan dyka upp med multiplikatorer på upp till 300x.

Bonusspelet fortsätter tills inga nya bonuspriser dyker upp och inga superliv är tillgängliga. Ett superliv ger dig tre liv när dina liv tar slut och det kostar ett superliv att återställa dem. Dina superliv får du om du aktiverar bonusspelet med fyra eller fem bonussymboler.

Bonuschansning, bonussatsning och bonusköp kan ge dig tillgång till fler superliv och högre vinstmöjligheter.

Gold Mine Stacks 2 sammanfattning

Gold Mine Stacks 2 är en slot där bonusfunktionerna avlöser varandra. Därtill bjuds man på ett trevligt basspel med vinstchanser på upp till 400x insatsen. Med bonusspelen kan man sedan vinna upp till 50 000x insatsen.

Likt andra spelautomater hos nya expekt kan du hitta Gold Mine Stacks 2 i utbudet även om du spelar på mobila enheter. Ladda ner appen för att få en upplevelse som anpassar sig till din mobiltelefon eller surfplatta.

Upptäck mer

Slots som fångar spelarnas intresse extra mycket och förblir populära samlas under Populärast på sajten. Här hittar du det bästa som utbudet hos nya expekt har att erbjuda.

FAQ

Vilka bonusfunktioner finns i Gold Mine Stacks 2?

Du spelar med free spins, respins, multiplikatorer, bonusköp och flera andra funktioner.

Vilken är maxvinsten i Gold Mine Stacks 2 slot?

Du kan vinna upp till 50 000x insatsen i Gold Mine Stacks 2.

Vilken volatilitet har Gold Mine Stacks 2 slot?

Gold Mine Stacks 2 spelas med en hög volatilitet.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.