Gonzo's Quest MEGAWAYS
Red Tiger

Gonzo's Quest MEGAWAYS

Gonzo's Quest MEGAWAYS - en överblick


SpelleverantörRed Tiger
Lanseringsdatum23.07.2020
SpeltypVideoslot
Hjul6
Vinstrader117,649
Free spinsJa

Om Gonzo's Quest MEGAWAYS

Supersuccén Gonzo’s Quest har fått en uppföljare. I Gonzo's Quest MEGAWAYS utökas antalet vinstvägar till 117 649. Det är med samma tema och design som du återigen beger dig till Sydamerikas gömda rike, Eldorado. Jakten går efter skatter och rikedom i överflöd tillsammans med huvudkaraktären, Gonzo.

Det är Red Tiger Gaming som ligger bakom den nya versionen. Många spelare som älskar originalet kan glädja sig med att Gonzo's Quest MEGAWAYS i mångt och mycket påminner om sin föregångare.

Några av spelets nytillskott består, förutom antalet vinstvägar, av funktioner som tar sig olika format och utseenden.

Spelfunktioner

Funktionerna i Gonzo's Quest MEGAWAYS är det som gör spelet unikt. Efter en storslagen presentation väntar en spelplan med sex hjul och upp till sex rader. Nere till vänster justerar du din insats och kan vid sidan av klicka på “Auto” för att sätta igång funktionen med autospel.

Alla symboler fyller i vanlig ordning en funktion, oavsett om det är att generera kontantvinster eller bjuda in till free spins och bonusspel. Du kommer bland annat stöta på en funktion som ger spelet en jordbävning.

Jordbävningen är en slumpmässigt funktion som inte aktiveras med hjälp av någon särskild symbol. Funktionen innebär att symboler från vinnande kombinationer faller bort från spelplanen och ersätts av nya symboler. Dessa kan i sin tur ge ytterligare vinnande kombinationer.

Symboler

Symbolerna i Gonzo's Quest MEGAWAYS är helt och hållet anpassade till spelets tema. Här lämnar man mer traditionella slotsymboler utanför och ger helt och hållet plats åt sina egna tolkningar. Likväl har symbolerna olika värden, med en Mayan mask i olika färger som spelets högre betalande symboler.

Wilds, Fritt Fall-symboler och multiplikatorer ger sig tillkänna under spelets gång. Dessa har inga kontantvinster utan kommer istället med andra färdigheter och funktioner. Spelets bassymboler betalar ut enligt nedan.

  • Svart Mayan mask - 15
  • Mörkgrå Mayan mask - 4
  • Grön Mayan mask - 2
  • Brun Mayan mask - 1.2
  • Ljusgrå Mayan mask - 1
  • Fisk - 0.8
  • Alligator - 0.7
  • Orm - 0.6
  • Fågel - 0.5

Vinstkombinationer

117 649 är ett klassiskt antal vinstvägar för en slot med MEGAWAYS. I Gonzo's Quest MEGAWAYS gäller det att samla minst tre symboler av samma sort för en vinst. Symbolerna från spelets vinsttabell ger en kontantvinst. Som mest kan du samla sex symboler i en och samma kombination under basspelet.

Bonusspel

Får du tre eller fler fritt fall-symboler på spelplanen, på en aktiv vinstväg, aktiveras free spins i Gonzo's Quest MEGAWAYS. Även Wildsymboler kan bidra till free spins. Du får nio free spins till att börja med, ett antal som kan utökas. När dina free spins är aktiva tillkommer multiplikatorer på upp till 15x.

Gonzo's Quest MEGAWAYS Sammanfattning

NetEnt, som ligger bakom originalet av Gonzo's Quest, hade kunnat vara nöjda och stanna där. Nu har man tillsammans med Red Tiger skapat en slot med MEGAWAYS som ger spelarna ännu mer att glädjas över. Spela hos nya expekt och gör det med samma upplevelse oavsett om du spelar via din dator eller i din mobiltelefon.

Upptäck mer

Upptäck utbudet av klassiska bordsspel i vårt Live Casino. Här kan du spela Blackjack, Baccarat och Roulette. Alla borden är utrustade med en riktig dealer som agerar precis som vanligt samt interagerar med spelarna. Spela med knivskarp kvalité och en upplevelse som är svårslagen.

FAQ

Kan man vinna free spins i Gonzo's Quest MEGAWAYS?

Ja. Samla tre eller fler fritt fall-symboler för att aktivera free spins i Gonzo's Quest MEGAWAYS.

Vad är maxvinsten i Gonzo's Quest MEGAWAYS?

Maxvinsten ligger på 21 000x insatsen.

Kan jag spela Gonzo’s Gold hos nya expekt?

Ja! Utöver Gonzo's Quest MEGAWAYS finns Gonzo’s Gold tillgänglig i utbudet.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.