Great Rhino MEGAWAYS
Pragmatic Play

Great Rhino MEGAWAYS

Great Rhino MEGAWAYS – en överblick


SpelleverantörPragmatic Play
Lanseringsdatum30.04.2020
SpeltypVideo slot
Hjul6
Vinstrader200704
Free spinsJa

Om Great Rhino MEGAWAYS

Great Rhino MEGAWAYS är en slot som kretsar kring några av planetens absolut mäktigaste djur. Skådeplatsen är Afrikas savanner och i enlighet med spelautomatens titel är det noshörningen som styr och ställer. Samtidigt som du tar dig an äventyret på spelplanen bjuder bakgrunden in till en härlig upplevelse.

Eftersom det är en slot med MEGAWAYS innebär det att antalet vinstvägar är många. Great Rhino MEGAWAYS har hela 200 704 vinstvägar vilket onekligen sticker ut. Denna slot är en av speltillverkarnas, Pragmatic Play, mer populära sådana.

Under spelets gång finns det en del funktioner att ta fasta på som höjer spelkänslan och spänningen ytterligare. Till en början spelar du med sex hjul och upp till åtta rader där symbolerna matchar temat.

Great Rhino MEGAWAYS Funktioner

Utöver att Great Rhino MEGAWAYS tillhandahåller en större mängd vinstvägar finns det funktioner som adderas som grädde på moset. För att veta när en sån funktion närmar sig är det bra att känna till symbolerna och vad dessa innebär.

Symboler‏‏‎ ‎

Spelets symboler består dels av klassiska sådana, 10-A, men också mer värdefulla symboler som går djupare in på temat. I tur och ordning är det en flamingo, en hyena, en alligator, en gorilla och slutligen en gepard som du får chansen att se i deras naturliga habitat.

Wild

Wildsymbolen kommer i form av en noshörning och binder samman temat och namnet på denna slot. Det är en karaktär som dyker upp på den översta raden på hjul 2-5. Den ersätter i sin tur samtliga symboler förutom det guldmynt som du också kommer att stifta bekantskap med.

Free spins

Guldmyntet, som har ett noshörningshuvud i sig, är scatter i Great Rhino MEGAWAYS. Får du fyra eller guldmynt över spelplanen aktiverar det free spins. Innan dina free spins börjar väljer du mellan fyra olika alternativ, samtliga med unika kombinationer av free spins och multiplikatorer..

Fallfunktion

Fallfunktionen innebär att spelplanen genomgår en rockad. Då försvinner alla vinnande kombinationer och symboler och ser till återstående symboler lägger sig i nederkant av spelplanen. Ovanför dessa kommer nya symboler på plats och bildar förhoppningsvis även nya vinnande kombinationer. Detta fortsätter fram till att inga fler vinster dyker upp.

Great Rhino MEGAWAYS Sammanfattning

Great Rhino MEGAWAYS har prickat rätt med temat och har inte lämnat någonting åt slumpen. Detaljerna är överraskande välgjorda och både symbolerna och funktioner går i temats tecken. Pragmatic Play har en vana av att producera välgjorda slottar och gör här inget undantag helt enkelt.

MEGAWAYS får det alltid att kittla lite extra och Great Rhino MEGAWAYS är inget undantag. 200 704 vinstvägar skojar man inte bort och den siffran ligger absolut i framkant. Vill du luta dig tillbaka och låta spelet ha sin gång kan du starta den funktion för autospel som finns där du väljer en insats och antal spin som ska genomföras.

Upptäck mer

Efter en dag på savannen kan det vara skönt att koppla av framför några av expekts andra äventyr på sajten. På expekt Live Casino kan du spela klassiska bordsspel med riktiga dealers. Välj mellan spel som Baccarat, Roulette, Blackjack och många fler.

Stundar en dag eller kväll med fotboll? Klicka in på sektionen för Sport och hitta senaste odds på allt från matcher i Champions League till Sveriges lägre divisioner.

FAQ

Hur många vinstvägar finns det i Great Rhino MEGAWAYS?

Totalt finns 200 704 olika vinstvägar.

Vad är maxvinsten i Great Rhino MEGAWAYS?

Som mest kan du vinna 20 000x insatsen

Vilken speltillverkare står bakom spelet?

Pragmatic Play

Kan man spela Great Rhino MEGAWAYS på mobila enheter?

Great Rhino MEGAWAYS gör sig lika bra på en mobiltelefon som på en dator.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.