Hand of Anubis
Hacksaw Gaming

Hand of Anubis

Hand of Anubis – en överblick


SpelleverantörHacksaw Gaming
Lanseringsdatum21.04.2022
SpeltypVideo slot
Hjul5
VinstraderInga
Free spinsJa

Om Hand of Anubis

För den som kan sin egyptiska mytologi känner man säkert till guden Anubis som ofta avbildas som en människokropp och ett schakalhuvud. Han var gravarnas beskyddare och hans mytomspunna uppdrag har nu blivit en slot i Hand of Anubis, en spelautomat från speltillverkaren Hacksaw Gaming.

Det är en mörk video slot som spelaren bjuds på med en häftig grafik där framför allt detaljerna är värda att beundra. Spelplanen består av fem hjul med sex rader och istället för sedvanliga vinstlinjer är det klusterkombinationer som gäller i Hand of Anubis.

Spelplanen övervakas av inte bara en utan två Anubis, en med blåa ögon och en med röda ögon. Dessa färger spelar roll under spelets gång när vi går in på diverse bonusfunktioner som förgyller äventyret. Hand of Anubis kommer med en maxvinst på 10 000x insatsen.

Hand of Anubis Funktioner

Funktioner ser till att ge extra krydda åt en slot och Hand of Anubis är inget undantag. Eftersom temat är vad det är får man räkna med något mer brutala funktioner än i mer fluffiga slottar.

Symboler

Symbolerna i Hand of Anubis går hand i hand med temat. Det börjar med inristade bokstäver och siffror i valörerna 10, J, Q, K och A. Dessa övergår högre upp på stegen i symboler med diverse ädelstenar. Basspelet har även två symboler i rött och blått som fungerar som wildsymboler.

Wilds

Den röda symbolen suger åt sig kraften från klustervinsterna på spelplanen. Så länge vinstkombinationer fortsätter att produceras fungerar den som en multiplikator, detta för varje symbol in en klustervinst. Den blåa symbolen fungerar istället som en multiplikator utifrån varje vinstklasser och ökar utifrån varje vinnande kombination.

Bonusspel

Hand of Anubis har inte mindre än två bonusspel. Det första, Underworld, får en grön symbol som landar på spelplanen och aktiverar en multiplikator. Värdet av alla multiplikatorer som aktiveras adderas och multipliceras i sin tur med samtliga vinster under bonusrundan. Varje multiplikator som aktiveras genererar tre spins.

Bonusspelet Judgment innebär att alla vinstsymboler ersättas med blocksymboler. Även här kommer multiplikatorer in i leken och ökar både genom multiplikationen men också genom addition. Diverse dödskallar, helt i linje med temat, bestämmer hur stor den totala summan av multiplikatorn blir.

Hand of Anubis Sammanfattning

Det finns som ni hör många funktioner att sätta tänderna i när man spelar Hand of Anubis slot. Låt varken det eller temat skrämma dig. Oavsett om du är en nyare spelare när det kommer till Online Casino är Hand of Anubis att rekommendera då den bjuder på ett lite annorlunda äventyr.

Istället för vinstlinjer är det alltså klustervinster som gäller, vilket har blivit än mer populärt på senare år. Maxvinsten på 10 000x insatsen gör det värt att ge sig in i det något annorlunda äventyret som Hacksaw Gaming levererar.

När du börjar bli varm i kläderna finns det en funktion för autospin. Ställ in din insats och antalet rundor innan du lutar dig tillbaka och ser vinsterna ticka in av sig själv på spelskärmen.

Upptäck mer

Det finns ett brett utbud av olika teman på Slots hos expekt. Vill man fly mörkret i Hand of Anubis för en stund finns det gott om spelautomater som erbjuder en betydligt mer stillsam och fridfull upplevelse. I populära Sweet Bonanza får du ett färgglatt äventyr där godis står i fokus.

FAQ

Finns det free spins i Hand of Anubis?

Ja, genom att entra bonusspelen dyker det även upp free spins.

Vad är maxvinsten i Hand of Anubis?

Som mest går det att vinna 10 000x insatsen

Går det att spela Hand of Anubis i mobilen?

Du kan absolut ta äventyret vidare till en mobiltelefon eller surfplatta med bibehållen kvalité på spelkänslan.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.