Holy Hand Grenade
Print Studios

Holy Hand Grenade

Holy Hand Grenade - en överblick


SpelleverantörPrint Studios
Lanseringsdatum13.04.2023
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader26
Free SpinsJa

Om Holy Hand Grenade

Medeltiden är tidsåldern som gäller i Holy Hand Grenade Slot från Print Studios. I samarbete med Relax Gaming får du en spelautomat som har ett heligt tema. Det visar sig i det kloster du befinner dig i så fort du börjar spela, med symboler och funktioner som går som en röd tråd. Är du en fantast av Monthy Python-filmerna kommer du känna dig som hemma direkt!

Holy Hand Grenade Slot består av fem hjul och fyra rader. Spela med symboler som ljus, granater, en biskop och annat som hör ämnet till. Holy Hand Grenade har olika antalet vinstrader beroende på om du slumpmässigt aktiverar någon av spelets funktioner.

Spela hos nya expekt med bibehållen funktionalitet och samma användarvänliga upplevelse i dina mobila enheter som om du spelar via en dator.

Spelfunktioner

Holy Hand Grenade är en spelautomat som gör sig bra för alla typer av spelare. I grundspelet har du fem hjul, fyra rader och 26 vinstrader att förhålla dig till. Använd pilarna nere till höger i bild för att justera insatsen för nästa spin.

Print Studios levererar en modern slot som kommer med flera olika funktioner. En snygg detalj är att några av symbolerna rör sig, även när hjulen står stilla. Hår fladdrar och ögon blinkar, något som ger liv åt spelet.

Under spelets gång kommer du stöta på spelfunktioner som ger lite extra underhållning. Superspinners, free spins och spelets Holy Hand Grenade-funktion väntar.

Symboler

Holy Hand Grenade Slot innehåller tio symboler som kan dyka upp under grundspelet. Merparten har ett värde som kan visa sig i form av kontantvinster. Spelet har ingen Wild. Alla symboler förutom spelets Scatter, geten, har en vinst som visar sig i en kombination av tre till sex symboler.

Klassiska kortsymboler som hjärter och klöver har en design som går i enlighet med temat i Holy Hand Grenade. Värdet nedan är det högsta för varje symbol.

  • Biskop - 5.00
  • Man - 2.00
  • Kvinna - 2.00
  • Ljus - 1.00
  • Väska - 0.80
  • Klöver - 0.40
  • Hjärter - 0.30
  • Spader - 0.30
  • Ruter - 0.30

Vinstkombinationer

Trots att Holy Hand Grenade består av fem hjul kan du bilda vinstkombinationer på upp till sex symboler. Det är minst tre symboler som gäller. Vinsten utgår från vilka symboler som visar sig i en kombination, hur många dessa är till antalet samt din insats.

En vinstkombination sträcker sig från vänster på spelplanen. Det finns 26 vinstrader med den högst betalande kombinationen per rad som gäller för utbetalning.

Bonusspel

Landa tre eller fler Scatters för att aktivera free spins. Symbolen är en get och du kan få upp till elva free spins. Under tiden som ditt bonusspel är aktiverat kan du med Holy Hand Grenade-symbolen skapa klibbiga ramar, som i sin tur aktiverar ytterligare funktioner.

Superspinners är en funktion som får utbetalningen multiplicerad med det värde som visas på spinnern. Holy Hand Grenade-funktionen har en explosion som fångar symboler och omvandlar dessa till en och samma symbol.

Holy Hand Grenade Sammanfattning

Holy Hand Grenade Slot är inte den typiska spelautomaten på nätet, något som spelarna på nya expekt uppskattar. Du får ett äventyr med ett lekfullt tema, trots att det är en något melankolisk miljö som spelet utspelar sig i. Upptäck funktioner för att komma närmare maxvinsten på 20 000x insatsen.

Upptäck mer

Spela på ett stort utbud av Sport hos nya expekt. Olika ligor och turneringar från sportens värld finns att tillgå både inför match och under sektionen för Livebetting. Spela med funktioner som bet-builder och cash out för att optimera din upplevelse.

FAQ

Kan man vinna free spins i Holy Hand Grenade?

Samla tre eller fler getter, som fungerar som Scatter, för att aktivera free spins i Holy Hand Grenade.

Vilka funktioner finns i Holy Hand Grenade?

Du spelar med free spins, multiplikatorer och klibbiga ramar.

Vilken är maxvinsten i Holy Hand Grenade Slot?

Med rätt kombinationer av symboler och funktioner finns det en maxvinst på 20 000x insatsen.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.