Infectious 5 xWays
Nolimit City

Infectious 5 xWays

Infectious 5 xWays – en överblick


SpelleverantörNoLimit City
Lanseringsdatum18.05.2021
SpeltypVideo Slot
Hjul5
Vinstrader1024
Free spinsJa

Om Infectious 5 xWays

Infectious 5 xWays är i mångt och mycket en slot med väldigt modern fattning. Med sina 1024 vinstrader och sitt postapokalyptiska tema går den hem hos den nytänkande slotspelaren. Spelautomatens maxvinst ligger på hela 55 555x den spelade insatsen, vilket på sitt sätt är världsomskakande. Kanske därför man valde just den apokalyptiska miljön i spelet.

Spelet har ett hårt och dystopiskt tema som NetEnt har förfinat med symboler som avbildar både hjältar och skurkar som främjas i den karga miljön. Man får hålla tummarna att hjältarna står på din sida medan hjulen snurrar. För det finns mycket gott att hitta i en värld som annars ser väldigt dyster ut.‎

I den här artikeln får du ta del av alla små knep och kunskaper för att kunna spela Infectious 5 xWays på bästa möjliga vis.

Infectious 5 xWays Funktioner

Spelet är fyllt av olika spännande funktioner och spelmekanismer. NoLimit City är kända för att skapa nytänkande slots och Infections 5 xWays är inget undantag. Här presenterar vi spelautomatens usp!

Symboler

Spelet har tio stycken betalande symboler. De som minst värda är de som utgörs av bokstäver. I tillägg till dessa finns det också fem symboler som avbildar hjältarna och skurkarna i denna postapokalyptiska värld. Mind Flayer som har en röd bakgrund är värd allra mest så håll ett extra öga på just den symbolen.

I Infectious 5 xWays finns det också en wild som ersätter alla andra symboler förutom bonus- och xWayssymbolen.

xWays

Den här symbolen är speciell för Infectious 5 xWays. Får du två eller tre likadana xWayssymbol kommer den att expandera hjulets höjd. Något som kan öka dina chanser att aktivera bonusrundan.

Skulle en xWays och wild landa på spelplanen samtidigt kommer den symbolen som xWayssymbolen visa att infektera alla andra liknande symboler och expandera till dem.

Infectious Spins

Bonussymbolen kommer att låsa upp en av spelets bonusrundor. I spelet finns det ett par olika. Får du tre eller fyra bonussymboler får du välja mellan bonuslägena Toxic Hazard eller Lock n’ Load. Får du fem stycken kommer du direkt till Infections Spins: Mayhem Mode.

Toxic Hazard

I denna kommer du att få nio eller tio free spins till att börja med beroende på hur många bonussymboler som aktiverade bonusrundan. En till fem wilds kommer att landa på de tre hjulen i mitten vid varje snurr på hjulen. Detta kommer garantera en Infectious xWays så fort en sådan symbol landar någonstans på hjulen.

Lock’n Load

I Lock’n Load kommer du att få sju eller åtta free spins beroende mängden bonussymboler. Wilds kommer att låsas fast till den position som den landar på för resterande del av bonusrundan. Wilds har möjligheten att få en multiplikator på x2 eller x3. När det landar wilds kommer du att få fler free spins. Dessa blir dessutom också låsta till sina positioner.

Mayhem Mode

Mayhem Mode kommer att utlösas då det kommer fem stycken bonussymboler på spelplanen. Även de andra bonusrundorna kan uppgraderas till Mayhem Mode. I denna kommer samtliga att av de högbetalande symbolerna att förvandlas till en gyllene Mind Flayer-symboler. Den är värd lika mycket som vanliga Mind Flayer men kommer mer frekvent i och med att de andra ersätts.

End of Days

End of Days heter den maximala utbetalningen och ger dig 55 555x din spelade insats. Den inträffar när Infectious Spins har kommit upp i maxvinsten. Då avslutas bonusrundan och du får en maximal utbetalning.

Infectious 5 xWays Sammanfattning

Detta är en slot som kan uppfattas tämligen avancerad. Många av NoLimit Citys spelautomater online har en inlärningskurva som lite brantare än många andra. Men när man väl har lärt sig hur spelet har gått till blir det hur roligt som helst. Men det rekommenderas att man läser igenom den här guiden noga innan man börja spela.

Spelet har många avancerade spelmekanismer som gör att man kan bli lite avskräckt. Men man inser snabbt att det är relativt enkelt att spela om man ger det tid. Den generösa bonusrundan och maxvinsten på 55 555x gånger din insats gör att spelautomaten förtjänar att provspelas.

Upptäck mer

Expekt har massor av andra Slots om Infectious 5 xWays inte faller dig i smaken. Det finns också Live Casino om du hellre vill spela något som är mer socialt. Det finns spel som Blackjack, Baccarat eller Roulette.

Expekt erbjuder också Sport för den som gillar att spela odds i eller liveodds. De täcker all sport du kan tänka dig och har matcher och event nästan dygnet runt.

FAQ

Hur många vinstlinjer finns det i Infectious 5 xWays?

Det finns 1024 vinstrader i Infectious 5 xWays. Dessa är utspridda på fem hjul och fyra rader

Vem är det som har skapat Infectious 5 xWays?

NoLimit har skapat och lanserat Infectious 5 xWays. Spelet släpptes i maj 2021.

Finns det free spins i Infectious 5 xWays?

Ja, det finns en integrerad funktion som kan generera free spins i Infectious 5 xWays. De lägger grunden för de bonusrundor som finns i spelet.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.