Jack and the Beanstalk
NetEnt

Jack and the Beanstalk

Jack and the Beanstalk – en överblick


SpelleverantörNetEnt
Lanseringsdatum12.11.2013
SpeltypVideo slot
Hjul5
Vinstrader20
Free spinsJa

Om Jack and the Beanstalk

Har man hört, läst eller sett sagan om Jack och bönstjälken kommer man älska denna slot från NetEnt. Speltillverkaren har nämligen gett sagan nytt liv som en spelautomat i Jack and the Beanstalk. Äventyret lanserades redan 2013 och har redan hunnit bli en klassiker när det kommer till Online Casino.

Trots att det är en slot med några år på nacken håller den en både vad gäller grafik, ljudslinga och diverse funktioner. Jack and the Beanstalk är en video slot som spelas med fem hjul, tre rader och 20 vinstrader vilket är ett klassiskt format som passar alla typer av spelare.

Utöver ett spännande tema, trevliga funktioner och en bra story finns det en maxvinst att hålla utkik efter. Den kan totalt betala ut 3 000x insatsen i en slot som bedöms vara på gränsen mellan medium och hög när det kommer till volatilitet.

Jack and the Beanstalk Funktioner

Mycket av bonusfunktionerna i Jack and the Beanstalk kretsar kring free spins. Det krävs nämligen att man kommer in på bonusrundorna för att få åtkomst till äventyrets allra finaste rikedomar. Som sig bör skyddas dessa av jättar.

Symboler

Tar vi en titt på symbolerna i Jack and the Beanstalk börjar det sedvanligt med 10-A som ingår i vad som kallas lägre symboler. Här kan man som mest vinna 100 mynt, med 25 extra i kombination A och vattenkanna. Därefter tar symboler mer anslutna till temat vid och efter yxan, geten och spelets lila jättar kommer Jack själv som den symbol med störst värde och potential på hela 1000 mynt i en vinstlinje.

Free spins

För att aktivera free spins i Jack and the Beanstalk krävs scatters. Symbolen för scatters är en skinande kista med en magisk skatt. Med tre symboler aktiveras tio free spins. Skulle man sedan få fler scatters under sina free spins adderas ytterligare fem free spins till saldot.

Wilds

Wilds i Jack and the Beanstalk dyker upp i form av pengasäckar, en guldpläterad tupp och en guldpläterad harpa. Dessa ersätter samtliga symboler förutom scatter och nyckel. Nyckeln används i sin tur för att låsa upp diverse funktioner som kretsar kring ovan nämnda Wilds.

Funktionerna som låses upp är tre till antalet. Det är två staplade säckar med pengar, tre staplade hönor i guld samt expanderande guldharpor. Det krävs tre, sex respektive nio nycklar för att låsa upp var och en av funktionerna. Därefter kan maxvinsten på 3 000x insatsen ge sig tillkänna.

Jack and the Beanstalk Sammanfattning

NetEnt har för vana att lansera slots som bygger på välkända teman. Spelaren får ta sig en tur längs minnenas allé och ge sig på ett äventyr som man tidigare har fantiserat om. Jack and the Beanstalk var en av speltillverkarens första i kategorin och en slot som håller hög kvalité än idag.

Upplägget för Jack and the Beanstalk är klassiskt sett till hur spelplanen ser ut. Det är när funktionerna kommer igång som spelupplevelsen får sig en extra skjuts och då pulsen ökar. Vill du låta spelet sköta sig självt går det att ställa in både insats och antalet rundor för att sedan trycka på autospel.

Upptäck mer

Efter att ha testat lyckan i Jack and the Beanstalk kan vi rekommendera ett besök på sektionen för Sport som finns hos oss på expekt. Här hittar du dagligen mängder av odds på alla sporter, ligor och turneringar du kan föreställa dig.

FAQ

Vad är maxvinsten i Jack and the Beanstalk?

Som mest kan man vinna 3 000x insatsen.

Vilket tema har Jack and the Beanstalk?

Det är en slot baserad på sagan Jack och bönstjälken.

Finns det free spins i Jack and the Beanstalk?

Ja! Samla scatters för att aktivera free spins eventuella bonusrundor.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.