Jammin' Jars
Push Gaming

Jammin' Jars

Jammin' Jars – en överblick


SpelleverantörPush Gaming
Lanseringsdatum14.09.2018
SpeltypVideo Slot
Hjul8
VinstraderKluster betalar
Free spinsJa

Om Jammin' Jars

Jammin’ Jars är Push Gamings spelautomat från 2018 där frukterna och bären intar discoklubben. Det kan låta lite märkligt men stämning på dansgolvet är både fruktig och vild i Jammin’ Jars.

Spelplanen består utav en grid på 8x8 och fylls ständigt på medan klustervinsterna bränner av varandra i takt till den pampiga musiken. I Jammin’ Jars är maxvinsten på hela 20 000x din spelade insats och volatiliteten i spelet är hög. Det gäller att hålla pulsen nere om man ska våga ge sig ut på dansgolvet!

I den här artikeln kan du ta del av matnyttig information om spelet innan du börjar spela Jammin’ Jars.

Jammin' Jars Funktioner

Spelet har en del fräcka funktioner som gör att spelupplevelsen lyfter ännu ett snäpp. En wild som också fungerar som en scatter samt en Rengbågsfunktion vars visuella framtoning förtjänar en applåd.

Symboler

De betalande symbolerna i Jammin’ Jars utgörs av bär och frukter. Den som är värd mest är den röda jordgubben. Om du skulle landa 25 eller fler jordgubbar i ett sammanhängande kluster kommer den ge det dig en vinst på 100x spelad insats.

Spelet har ett kaskadsystem som gör att varje gång du vinner kommer de vinnande symbolerna att ersättas av andra symboler ovanifrån. På så vis kan du vinna flera vinster på en och samma runda.

Jam Jar

I spelet finns det en wild som kallas Jam Jar. Den ser ut som en burk fylld med en regnbåge och ersätter samtliga betalande symboler. När Jam Jar är del av en vinst kommer den flyttas till en ny ledig position innan nästa kaskad av symboler landar på spelplanen. Detta kommer öka dina vinstchanser under spelets gång.

Till varje Jam Jar finns det också en multiplikator. Den börjar alltid på 1x när den landar på spelplanen. Varje gång som den bidrar till en vinst kommer den att öka med ett snäpp.

Free Spins

Jam Jar fungerar också som en scatter i detta spel. Genom att landa tre eller fler Jam Jars kommer du att få sex stycken free spins. I free spins fungerar wildsymbolen på ett liknande vis som i basspelet. Se till att inte bara spinna fritt själv när du dansar utan bjud in hjulen också!

Regnbågsfunktion

I spelet finns det också en kraftfull Regnbågsfunktion. Denna triggas slumpmässigt på en runda som inte är vinstgivande. Den kommer att dölja hela spelplanen i en gigantisk regnbåge sedan skapa en eller flera symboler med en dimension på 2x2 eller 3x3. Samtliga positioner som den täcker kommer konverteras till samma sort som den stora symbolen.

Jammin' Jars Sammanfattning

Jammin’ Jars är ett perfekt spel för den som gillar kaskadvinster och ett vinstsystem som är baserad på kluster. Basspelet blir aldrig tråkigt då det bara krävs att fem symboler i varje kluster och med de funktioner som finns kan man vinna riktigt stora priser. Maxvinsten på 20 000x spelad insats ligger i överkant när det kommer spelautomater med klustermekanism.

Funktionerna är också snillerikt övervägda. Med spelets volatilitet blir det aldrig för mycket grafik som stör eller för komplicerade spelmekanismer som tar för mycket fokus. Push Gaming har verkligen lyckats med Jammin’ Jars.

Upptäck mer

Vill du hellre spela Slots med vanliga vinstrader? Expekt har massor av andra spelautomater online för den som hellre vill göra det. På deras online Casino finns det mängder av andra slots som MEGAWAYS, Bonanza och mer vanliga, hederliga spelautomater.

Är du mer intresserad av Sport har Expekt också en hel del odds och liveodds att spela på. Med sporter från hela världen finns det nästan alltid något att spela på dygnet runt. Samtliga av våra tjänster går att ta del av i mobilen eller på surfplatta. Tveka inte på att kika Expekts utbud!

FAQ

När lanserades Jammin' Jars?

Jammin’ Jars släppte spelet 2018. Det var Push Gaming som låg bakom spelet som sedan dess har blivit väldigt populärt.

Hur många hjul har Jammin' Jars?

Jammin' Jars har åtta hjul och åtta rader. I Jammin’ Jars får man inte betalt via vinstrader utan istället är det kluster som ger vinster.

Vilken volatilitet har Jammin' Jars slot?

Jammin’ Jars har en hög volatilitet vilket gör att mängden pengar du omsätter blir mer.

Hur många symboler finns det i Jammin' Jars?

Det finns sex betalande symboler i Jammin’ Jars. Utöver dessa finns det också en wild som också fungerar som en scatter i detta spel.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.