Legacy of Dead
Play'n GO

Legacy of Dead

Legacy of Dead - en överblick


SpelleverantörPlay’n GO
Lanseringsdatum02.01.2020
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader10
Free spinsJa

Om Legacy of Dead

Legacy of Dead tillhör kategorin av moderna klassiker när det kommer till spelautomater online. Kungens ande har flytt från gravkammaren i ett äventyr som har sina likheter med Book of Dead, en annan spelautomat som fokuserar på livet efter döden.

Det är speltillverkaren Play’n GO som ligger bakom Legacy of Dead och de har som vanligt prickat rätt på både tema och design. Utöver ett välgjort basspel finns det funktioner som ser till att hålla upplevelsen varierande.

Spela Legacy of Dead med en maxvinst på 5 000x insatsen. Spelet har en hög volatilitet.

Spelfunktioner

Som brukligt när Play’n GO är i farten finns det ett fokus på att spelet ska ha en berättelse. Det innebär att du från början till slut ser en röd tråd, något som så klart höjer spelkänslan ett par snäpp.

Legacy of Dead är en slot som passar alla spelare. Du har en tydlig överblick kring hur du justerar insatser inför ett spin. En tydlig sektion med information kring vinsttabellen och spelets funktioner finns att tillgå.

När du har kommit igång och upptäckt det som finns att upptäcka kan du aktivera autospel, som låter hjulen snurra medan du kan luta dig tillbaka och titta på.

Symboler

Inte minst symbolerna i Legacy of Dead har en tydlig röd tråd. Designen är av hög kvalitet. Varje symbol har ett unikt värde som, i rätt vinstkombinationer, bidrar med en högre eller lägre vinst till ditt spelsaldo. Utöver kortsymboler, från 10 upp till A, finns det en farao, en fågel samt en avbildning av Anubis, en man med hundhuvud. Kungen och gravkammaren är basspelets mest värdefulla symboler.

Scatters och den spridda jokern är symboler som aktiverar bonusfunktioner. Utöver att spelets spridda joker ersätter alla andra symboler har den en maxvinst på 200x insatsen. Nedan tabell visar maxvärdet för varje symbol

 • Spridd joker - 200.00 samt ersätter alla symboler
 • Joker - 5000.00
 • Kungen - 5000.00
 • Anubis - 1600.00
 • Farao - 600.00
 • Fågel - 600.00
 • A - 120
 • K - 120
 • Q - 80
 • J - 80
 • 10 - 80

Vinstkombinationer

Legacy of Dead ger spelaren vinst när man samlar en kombination av tre eller fler symboler. Värdet ökar ju fler symboler och ju högre värde en symbol har. Din insats påverkar också vinstsumman. Tre eller fler jokersymboler aktiverar free spins.

Alla vinster multipliceras med insatsen per linje förutom spelets spridda joker. Vinsterna räknas från vänster till höger, undantaget den spridda jokern.

Bonusspel

Bonusspelet i Legacy of Dead inleds med tre eller fler jokersymboler. En symbol väljs slumpmässigt ut och blir en expanderande symbol medan dina free spins är aktiva. Ju fler gånger funktionen återaktiveras desto fler expanderande symboler aktiveras. I det här skedet av spelet kan du vinna upp till 5000x insatsen.

Legacy of Dead Sammanfattning

Legacy of Dead är en spelautomat som går hem hos spelarna och vi förstår varför. Det är en populär slot bland utbudet hos nya expekt. Antalet funktioner är inte lika många som i till exempel Book of Dead. Däremot är maxvinsten som du kan komma åt med free spins och expanderande symboler större.

Rakt igenom ett välgjort äventyr som gör sig lika bra oavsett om du spelar via en dator eller på mobila enheter.

Upptäck mer

Hos nya expekt finns det både Sport och Casino att välja mellan. Upptäck utbudet under varje sektion i din mobiltelefon eller surfplatta. Vi ser till att hela tiden utöka utbudet av spel och funktioner för att det ska finnas någonting för alla.

FAQ

Vad är maxvinsten i Legacy of Dead?

Maxvinsten i Legacy of Dead är 5 000x insatsen.

Finns det free spins i Legacy of Dead?

Aktivera free spins i Legacy of Dead genom att samla tre eller fler jokrar.

Finns det fler slots från Play’n GO hos nya expekt?

Play’n GO är en av världens största leverantörer av slots. Spela Rise of Olympus, Wild Falls 2 eller Book of Dead hos nya expekt.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.