Lion Gems: Hold and Win
Playson

Lion Gems: Hold and Win

Lion Gems: Hold and Win – en överblick


SpelleverantörPlayson
Lanseringsdatum17.03.2022
SpeltypVideo slot
Hjul5
Vinstrader30
Free spinsJa

Om Lion Gems: Hold and Win

Från speltillverkaren Playson kommer Lion Gems: Hold and Win slot som tar äventyret till Afrikas savann och ett möte med lejon, det djur som styr och ställer. Det är ett visuellt enastående slot som utöver lejon även innehåller noshörningar, zebror, geparder och inte minst diamanter!

Lion Gems: Hold and Win är en video slot som spelas över fem hjul. Till det kommer fyra rader och totalt finns det 30 olika vinstrader, från vänster till höger. Därtill finns det funktioner i form av free spins, bonusspel och även en jackpot. Totalt kan man vinna 3 000x insatsen under spelets gång.

Playson lanserade Lion Gems: Hold and Win i mars 2022 och den har redan fått stor uppmärksamhet. Till temat, som håller i sig genomgående, tillkommer en ljudslinga med rytmiska toner som höjer spelkänslan än mer.

Lion Gems: Hold and Win Funktioner

Funktioner av olika slag är det som ger en slot liv. I Lion Gems: Hold and Win finns det sedvanliga free spins och även ett bonusspel som med rätt kombinationer kan resultera i maxvinsten för slotten.

Symboler

Symbolerna börjar med klassiska sådana i J, Q, K och A som alla har samma värde. Därefter kommer djuren in i bilden och i stigande ordning får vi se en flamingo, ett vildsvin, en zebra, en gepard och slutligen en noshörning. Diamanten och lejonet har andra funktioner.

Scatter

Tillräckligt många scattersymboler innebär free spins. Det krävs tre eller fler scattersymboler, som kommer i form av ett ståtligt träd för att aktivera free spins. Du får åtta gratissnurr till att börja med, samtidigt som dina scatters på egen hand har ett värde. Totalt fem scatters ger 100x insatsen.

Wilds

Det finns två wilds att hålla utkik efter i Lion Gems: Hold and Win. Först är det lejonet som ersätter alla symboler utan ovan nämnda scatters. Symbolen för Wild x2 innebär att vinsten multipliceras med två på varje vinstlinje. Den här kan bara dyka upp under free spins och inte i basspelet.

Bonusspel

Diamanten i Lion Gems: Hold and Win är symbolen för bonus. Sex eller fler diamanter på spelplanen resulterar i ett bonusspel. Får du sedan fler bonussymboler under bonusspelets gång kan detta resultera i väldigt fina vinster. Under bonusspelet kan diamanter i olika färger dyka upp och landa på hjulen.

Lion Gems: Hold and Win Sammanfattning

Playson lyckas återigen med att presentera en slot där temat är tydligt men framför allt där grafiken håller hög klass. Man lämnar inget åt slumpen varken i det som syns med blotta ögat eller det ljud som finns både i ljudslingan samt när man aktiverar diverse funktioner.

Att Lion Gems: Hold and Win har blivit populär på kort tid är enkelt att förstå. Det är också en spelupplevelse som är en enkel för spelare att sätta sig in i, varav den passar såväl nya som mer erfarna spelare.

Det är en video slot som fungerar alldeles utmärkt att spela på en mobil enhet. Surfa in på den mobilanpassade webbsajt som expekt tillhandahåller och fortsätt jakten på vinsten på 3000x insatsen var du än befinner dig.

Upptäck mer

På expekt arbetar vi ständigt med att få in fler högkvalitativa Slots i utbudet. När du kommer in på vårt Online Casino kan du sortera efter bland annat populära slots, nyheter samt klicka in på kategorin Jackpotspel där extra höga vinster finns att finna.

FAQ

När lanserades Lion Gems: Hold and Win?

Playson lanserade Lion Gems: Hold and Win i mars 2022.

Vad är maxvinsten i Lion Gems: Hold and Win?

Som mest går det att vinna 3 000x insatsen

Har Lion Gems: Hold and Win free spins?

Ja!

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.