Luxor Gold: Hold and Win
Playson

Luxor Gold: Hold and Win

Luxor Gold: Hold and Win – en överblick


SpelleverantörPlayson
Lanseringsdatum21.07.2022
SpeltypVideo Slot
Hjul5
Vinstrader25
Free spinsJa

Om Luxor Gold: Hold and Win‎

Luxor Gold: Hold and Win är de nya sloten från Playson som tar plats i ett tempel längs med Nilens framrusande vatten. Här får du ta del av Egyptiska hieroglyfer och känna av gudarnas kraft medan hjulen snurrar i takt med den exotiska musiken.

I den relativt lilla spelplanen i Luxor Gold: Hold and Win finns det fem hjul och tre rader. Dessa fylls med vackra symboler, wilds och en scatter som kan generera free spins i en bonusrunda. Spelet med sin maxvinst på 5 524x din spelade insats bjuder både på visuell tillfredsställelse men också mycket spänning.

‎I den här artikeln går vi igenom allt du behöver veta för att spela Luxor Gold: Hold and Win med så stor framgång som möjligt.

Luxor Gold: Hold and Win Funktioner

‎Trots den lilla spelplanen är Luxor Gold: Hold and Win fullspäckat av funktioner. Med wilds, scatters och en bonusrunda har spelautomaten allt du kan önska dig i funktionalitet och spelglädje.

Symboler

I basspelet finns det åtta vanliga betalande symboler. Generellt är bokstäverna värda lite mindre och hieroglyferna är värda lite mer. I spelet finns det också en wild som ersätter alla symboler förutom scatter och bonussymbolen. Det gäller att få tre eller fler i rad på de 25 vinstrader som finns i spelet.

Free spins

‎I spelet finns det också en scattersymbol som ser ut som en urna som är fylld med pengar. Den kan generera free spins om man lyckas landa tre stycken sådana. Denna symbol kan endast landa på hjul två, tre och fyra.

Bonusspel

‎Integrerat i Luxor Gold: Hold and Win finns det ett bonusspel. Denna triggas genom att det kommer sex eller fler bonussymboler någonstans på hjulen. Dessa blir också kvar genom hela bonusspelet. Varje bonussymbol har en siffra som representerar ett värde på en multiplikator. Dessa räknas ihop i slutet av bonusspelet.

‎Bonusspelet initieras med tre stycken respins. Varje gång det landar en ny bonussymbol kommer antalet respins som är kvar att återigen gå upp till tre.

‎I bonusspelet kan man också vinna en jackpot. Genom att landa bonussymboler med texten MAJOR, MINOR eller MINI kan du vinna maxvinsten på 5 524x din spelade insats. Man också få en jackpot genom en mysteriesymbol som omvandlas till jackpotsymboler i slutet av bonusrundan.

Luxor Gold: Hold and Win Sammanfattning

‎Luxor Gold: Hold and Win är en spännande slot med en väldigt kraftfull bonusrunda. I den kan man vinna en jackpot men också komma undan med stora vinster även om man inte lyckas kamma hem maxvinsten.

‎'Spelet i sig är relativt enkelt att lära sig och kräver inte så mycket av själva spelaren. Det är därför perfekt om man vill spela i mobilen. Expekts hemsida är anpassad för mobilen och alla deras spelautomater online går att spela var du än befinner dig.

Upptäck mer

‎‎Nya expekt har massor av andra Slots för den som är intresserad av andra typer av spelautomater. Megaways, Bonanza och slotar med klustervinster är bara några exempel på typer av spelautomater som finns tillgängliga hos Expekt.

'För den som är intresserad av betting finns det massor av Sport att spela på. Det finns både odds och liveodds på en mängd olika ligor och turneringar runt om i världen. Gå in på nya expekts hemsida och kika på utbudet!

FAQ

Hur många vinstlinjer finns det i Luxor Gold: Hold and Win?

Det finns 25 stycken vinstlinjer Luxor Gold: Hold and Win.

Finns det free spins i Luxor Gold: Hold and Win?

Ja, det finns free spins i Luxor Gold: Hold and Win. Man kan få free spins genom att landa scattersymboler på hjulen.

Vem är det som har skapat Luxor Gold: Hold and Win?

Det är Playson som har skapat och lanserat Luxor Gold: Hold and Win. Spelet släpptes 2022.

Finns det en bonusrunda i spelet?

Ja, det finns en bonusrunda i spelet. I den har du också chans att vinna en jackpot.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.