Mega Magic Spell
MicroGaming

Mega Magic Spell

Mega Magic Spell - en överblick


SpelleverantörHammertime
LanseringsdatumFebruari 2024
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader20
Free spinsJa

Om Mega Magic Spell

Kloka ugglor har en roll att spela i Mega Magic Spell – en spelautomat hos nya expekt som innehåller det mesta som man hittar i en magisk värld. Du spelar med fem hjul och fyra rader i denna videoslot.

Mega Magic Spell innehåller, förutom free spins genom bonusspelet, även fyra olika jackpottvinster. Du kan vinna upp till 5 000x insatsen i Mega Magic Spell genom att kombinera rätt symboler och funktioner.

Spelfunktioner

Fem hjul och fyra rader är ett klassiskt upplägg för spelautomater online. Hos nya expekt gör sig upplevelsen när du spelar Mega Magic Spell och andra slots lika bra oavsett om du spelar via en dator eller på mobila enheter.

Spela Mega Magic Spell genom att välja en insats med hjälp av panelen till höger om spelplanen. Nere till vänster hittar du köpfunktionen för bonusspelet och även vinsttabellen om du vill fräscha upp minnet.

Både symboler och funktioner i Mega Magic Spell anpassar sig till temat, och man kan känna magins vingslag från början till slut.

Symboler

Många av symbolerna i Mega Magic Spell innehåller kontantvinster medan vissa kan bidra till olika funktioner. Som exempel kan nämnas att ugglorna inte har något värde, men kan istället användas till free spins, insamling och multiplikatorer.

Det finns elva betalande symboler, där Wildsymbolen, förutom att den ersätter andra betalande symboler, också har ett eget värde. Alla symboler är designade för att passa in i temat i Mega Magic Spell slot.

 • Wild – 50 samt ersätter andra symboler
 • Magisk hatt – 40
 • Bok – 30
 • Ädelsten – 25
 • Flaska – 20
 • Mortel – 20
 • Spader – 10
 • Hjärter – 10
 • Ruter – 7.50
 • Klöver – 7.50
 • Cirkel – 5

Vinstkombinationer

Det finns 20 vinstlinjer som du kan förlita dig på i Mega Magic Spell. Varje vinstlinje går från hjulet längst till vänster på spelplanen och fortsätter åt höger. Det gäller att samla tre eller fler symboler av samma sort för att få vinst.

Alla vinster multipliceras med insatsen för ditt spel. Det är den högsta vinsten på vinstlinjen i fråga som betalar ut. Wildsymbolen kan bidra både till att bilda vinstkombinationer och till att göra kombinationer större.

Bonusspel

Fem Scatters, en på varje hjul, triggar funktionen för free spins. Du får tio free spins till att börja med – ett antal som kan utökas om du samlar fler Scatters under bonusspelet.

Det finns tre ugglor som har olika funktioner. Den gula ugglan samlar in slumpmässiga vinster både under basspelet och i bonusspelet. Den gröna ugglan adderar ett slumpmässigt värde när free spins är aktiva. Den blå ugglan ger en multiplikator till dina free spins.

Mynten i Mega Magic Spell tilldelas ett värde på 1–25x din totala insats. I spelet finns dessutom fyra kittlar med jackpottvinster på 5–5 000x insatsen.

Mega Magic Spell sammanfattning

Magi är ett stående tema på casinomarknaden idag och i slots i synnerhet. Mega Magic Spell löper hela linan ut när man bjuder på ugglor samt magiska drycker och kittlar som bidrar till spelarnas vinstmöjligheter.

Hos nya expekt kan du ta del av det magiska temat var du än befinner dig. Spela Mega Magic Spell i ett komprimerat format via din mobiltelefon eller surfplatta, i appen eller via webbläsaren.

Upptäck mer

Hos nya expekt ser vi hela tiden till att fylla på utbudet av Slots. Under Nyheter hittar du det senaste som sajten eller appen har att erbjuda. Spelen som våra besökare uppskattar extra mycket hamnar under sektionen för Populära spel.

FAQ

Vilka funktioner spelar man med Mega Magic Spell slot?

Mega Magic Spell innehåller funktioner som free spins och multiplikatorer.

Vilken tillverkare har skapat Mega Magic Spell?

Mega Magic Spell levereras till nya expekt av Hammertime Games.

Hur många vinstvägar finns det i Mega Magic Spell?

Det finns 20 vinstvägar i Mega Magic Spell.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.