MEGAWAYS Jack Frost
Iron Dog Studio

MEGAWAYS Jack Frost

MEGAWAYS Jack Frost - en överblick


SpelleverantörIron Dog Studio
LanseringsdatumNovember 2023
SpeltypVideoslot
Hjul6
Vinstrader117 649
Free spinsJa

Om MEGAWAYS Jack Frost

Fira jul tillsammans med Jack Frost! Iron Dog Studio levererar här en spelautomat som går i vinterns tema. Med en väl matchande ljudslinga i bakgrunden ramas spelupplevelsen in på ett fyndigt sätt.

MEGAWAYS Jack Frost består av inte mindre än 117 649 potentiella vinstvägar. Bland spelets funktioner hittar vi bland annat lavinvinster, free spins, multiplikatorer och låsta hjul.

Du kan spela MEGAWAYS Jack Frost hos nya expekt med en maxvinst på 25 000x insatsen och hög volatilitet.

Spelfunktioner

Spelplanen i MEGAWAYS Jack Frost Slot består av sex hjul och sju rader. Vinsterna betalas ut i kombinationer om minst två symboler. Med 117 649 olika vinstvägar har spelet en tendens att ta oväntade vägar för varje spin.

MEGAWAYS Jack Frost kommer med flera olika funktioner som ger sig tillkänna under spelets gång. Det finns bonusspel som man kan köpa biljett till och lavinvinster som ser till att spelrundan kan fortsätta längre än ditt ursprungliga spin.

Spela MEGAWAYS Jack Frost genom att bestämma en insats med hjälp av panelen i spelplanens nederkant. Där finns dessutom mer information om spelets vinsttabell och funktioner.

Symboler

MEGAWAYS Jack Frost består av totalt 13 symboler, antingen med myntvinster eller med funktioner som egenskaper. Antalet vinstgivande symboler är tio till antalet och består av både klassiska kortsymboler och symboler som är mer specifika för spelets tema.

Med hjälp av Jack själv kan du vinna upp till 250x insatsen. Han betalar dessutom ut i kombinationer av två symboler och är den mest fördelaktiga symbolen.

Wild-symbolen används för att ersätta alla symboler som inte klassas som speciella. I den kategorin ingår Jack Frost som har som uppgift att aktivera slumpmässiga funktioner samt att garantera vinster. Det finns också en Scatter som aktiverar free spins.

  • Jack – 250
  • Renen – 80
  • Fågeln – 50
  • Äpple – 25
  • Snöflinga – 20
  • A – 10
  • K – 10
  • Q – 8
  • J – 6
  • 10 – 6

Vinstkombinationer

Alla symboler, förutom Jack, kräver tre symboler i en kombination för att generera en vinst. Vinstkombinationen ska börja på hjulet längst till vänster. Med Jack räcker det med två symboler på intilliggande hjul.

En vinst i MEGAWAYS Jack Frost utlöser en lavin. Det innebär att symbolerna som ingår i den vinnande kombinationen faller bort från spelplanen och ersätts av nya symboler som kan resultera i nya vinster.

MEGAWAYS Jack Frost har en hög volatilitet och en potentiell maxvinst på 25 000x insatsen.

Bonusspel

Matcha fyra Scatters för att aktivera free spins i MEGAWAYS Jack Frost. Detta är en symbol som visas på hjul två, tre, fyra och fem. Först får du veta hur många free spins du får (5–20), samt antalet multiplikatorer du börjar med.

Funktionen låser fast ett antal hjul och du får veta hur många hjul Jack Frost kan dyka upp på. Medan dina free spins är aktiva kan fler free spins aktiveras. Alla vinster under funktionen samlas ihop och betalas ut när spelrundan är över.

Om du inte vill förlita dig på rätt kombination av symboler kan du köpa en plats i bonusspelet i MEGAWAYS Jack Frost.

Sammanfattning av MEGAWAYS Jack Frost

Iron Dog Studio producerar många, men framför allt kvalitativa, spelautomater online. MEGAWAYS Jack Frost är ett tillskott som anspelar på den klassiska julfilmen med samma namn.

Med hjälp av över 100 000 olika vinstvägar samt flera funktioner som uppdagar sig under spelets gång vet man aldrig vilken vändning ett spin i MEGAWAYS Jack Frost ska ta.

Du kan spela MEGAWAYS Jack Frost hos nya expekt via din dator eller på mobila enheter. Välj mellan att spela i webbläsaren och i nya expekts app via din mobiltelefon eller surfplatta.

Upptäck mer

Fler Slots med jultema finns att upptäcka hos nya expekt. Skanna av vårt Casino för att hitta både kända och mer sällsynta speltitlar. Under Nyheter hittar du det senaste som har tillkommit i utbudet.

FAQ

Vilken speltillverkare ligger bakom MEGAWAYS Jack Frost?

Iron Dog Studio.

Vilka funktioner finns i MEGAWAYS Jack Frost?

Free spins, lavivinster, MEGAWAYS, låsta hjul och multiplikatorer.

Vad är maxvinsten i MEGAWAYS Jack Frost?

25 000x insatsen.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.