Mental
Nolimit City

Mental

Mental – en överblick


SpelleverantörNoLimit City
Lanseringsdatum31.08.2021
SpeltypVideo Slot
Hjul5
Vinstrader108
Free spinsJa

Om Mental

Glöm allt du visste om den vanliga sloten. Mental med sina fem alternativa hjul tar dig från den verkliga världen. Du kommer att utmana ditt psyke med tokiga funktioner och uppskruvade free spins. Mental är helt enkelt bara för galet!

NoLimit City har tagit fram en slot som sticker ut. Allt med spelet har någon liten tvist som skiljer sig från den vanliga sloten. Spelplanen med de fem hjulen har inga ordentliga rader, något som kan vara förvirrande till en början. Men när man väl inser att det finns både vinster och free spins att hämta glömmer man snabbt att sloten inte riktigt normal ut.

Spelet erbjuder också en helt galen utbetalning på hela 66 666x din insats. Utbetalningen har till och med fått ett eget namn, This is Mental. Något som går i linje med spelets karaktär!

Mental Funktioner

Den här sloten är fylld till bredden med olika funktioner som gör spelet väldigt händelserikt. Det kan kännas överväldigande till en början men nedan går vi igenom samtliga av spelets funktioner så att det blir lätt att börja spela. För när man väl förstår hur det går till, blir spelet snabbt en fröjd att spela.

Symboler

När det kommer till symbolerna är det inget avancerat. Det finns två olika typer av vanliga symboler, både låg- och högbetalande. De lågbetalande symbolerna representeras av olika organ medans de högbetalande symbolerna är kort på olika patienter. Utöver detta finns det specialsymboler som triggar olika funktioner.

Fire Frames

Fire Frames kan hamna på samtliga av de 13 positioner som finns på hjulen. Det framkallas en eldring runt positionen och samtliga symboler som hamnar här kommer att delas på mitten. Detta ökar dina chanser att trigga fler vinstlinjer!

Död Patient

Får du två eller fler symboler med en död patient på triggas funktionen Död Patient. En av symbolerna förvandlas till en multiplikator som kan ha ett värde på 5x hela vägen upp till 9 999x. Multiplikatorvärdet reflekterar antalet symboler på det aktuella hjulet.

Enhancer Cells

‎Hjul fyra och sex har en position på hjulet längst ner som kan ge olika modifikationer till positionen. Det krävs fyra respektive sex fire frames för att denna funktion ska triggas. Den kan till exempel trigga en wildsymbol, en premium patientsymbol eller en modifikation som gör att det splittras positioner på samtliga hjul kallas xSplit. Oavsett så kommer du hålla tummarna för att denna funktion aktiveras så mycket som möjligt!

Mental Transform

‎Det finns även en spindelsymbol som kan landa på hjulen. Skulle en sådan landa på hjul två eller fyra aktiveras funktionen Mental Transform. Då förvandlas spindelsymbolen till en xWays, xSplit, Död Patient, Wild eller en patientsymbol. xWays ger dig tre symboler av samma sort som expanderar över hjulet. På så vis är det lättare att pricka in vinstraderna.

Autopsy Free Spins

‎Det finns också en skorpionsymbol som kan landa på hjul ett, tre och fem. Skulle tre sådana landa på hjulen samtidigt triggas funktionen Autopsy Free Spins. Då får du åtta stycken free spins, plus en free spins om skorpionerna skulle vara omringade av fire frames. Denna funktionen kan också uppgraderas till Lobotomy Free Spins och Mental Free Spins.

Lobotomy Free Spins

‎Denna funktionen aktiveras på samma vis som Autopsy Free Spins men i tillägg till tre skorpionsymboler behöver du en spindelsymbol också. Här gäller alltså samma regler men det tillkommer en tvist. Varje spindelsymbol som landar under bonusrundan kommer att vara sticky och triggar Mental Transform varje runda. Den högsta multiplikatorn från symbolen Död Patent sparas och överförs till nya patientsymboler men minskar i värde.

Mental Free Spins

‎Om du landar tre skorpionsymboler och två spindelsymboler triggas funktionen Mental Free Spins. Denna ger dig tio stycken free spins, och ärver egenskaperna från Lobotomy Free Spins. Det finns dock en stor skillnad. Multiplikatorn från Död Patient minskas inte när den överförs till nya patientsymboler. Den här bonusrundan är därför mest lukrativ.

Mental Sammanfattning

‎Mental är ett spel för den som känner sig lite galen. Den något mörka framtoningen gör att man nästan blir rädd när man spelar. Men för den som känner sig våghalsig finns det stora vinster att hämta. Spelet kan kännas lite komplicerat till en början, men efter man har kört ett par gånger blir det mer och mer lättförståeligt.

‎Spelet i sig erbjuder en hög volatilitet vilket gör det än mer spännande och händelserikt. Perfekt för dig som gillar ett spel med stor variation samtidigt som händer väldigt mycket i spelet.

Upptäck mer

‎Om du känner dig färdig med att spela Mental och kanske vill prova på en mer lugn och fridfull slot har vi mängder av alternativ. Kolla in Slots för en stor variation när det kommer Casinospel online.

‎Annars har vi också Sport för den som gillar liveodds. Vi har mängder av sporter på vår hemsida, på nästan dygnets alla timmar. Kika in vårt utbud nu!

FAQ

Vilken volatilitet har Mental slot?

Mental har en hög volatilitet. Det betyder att mängden pengar du omsätter i din spelsession är hög.

När lanserades Mental?

Spelet släpptes i augusti 2021.Det är NoLimit City som har skapat och lanserat spelet.

Hur många hjul har Mental?

Mental spelas på sex hjul.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.