Merry Xmas
Play'n GO

Merry Xmas

Merry Xmas Slot - en överblick


SpelleverantörPlay'n Go
LanseringsdatumNovember 2014
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader3
Free spinsNej

Om Merry Xmas Slot

Den svenska speltillverkaren Play’n Go presenterar en julberättelse som både genom tema och design samt med en oerhört trallvänlig ljudslinga sprider julstämning över spelupplevelsen. Merry Xmas är något av en modern klassiker när det kommer till spelautomater online.

Här kan du spela en slot hos nya expekt som riktar sig till både nybörjare och mer erfarna spelare. Formatet med fem hjul och tre rader är klassiskt i sammanhanget och Play’n Go har i vanlig ordning möjliggjort en smidig och användarvänlig upplevelse.

Spelfunktioner

Det finns både funktioner och tekniska finesser att upptäcka när man spelar Merry Xmas slot. Merry Xmas är en video slot, vilket inte minst märks av när man granskar det visuella i bakgrunden och på spelplanen. Levande ljus i ramen runt spelplanen ger onekligen en extra dimension.

Avnjut glögg och julmusik tillsammans med ett par olika funktioner. Det finns bland annat ett bonusspel med en Pick me-funktion, i vilken det gäller att välja rätt julklapp. Merry Xmas har multiplikatorer som kan bidra till att man tar sig närmare maxvinsten på 12 500x insatsen.

Symboler

Alla symboler i Merry Xmas Slot rimmar med temat. Det är skarpa färger och vackra detaljer. Du får bara genom att kolla på symbolerna ett kvitto på att ansvariga för spelautomaten hos Play’N Go har lagt ner tid och energi på designen.

Inte helt oväntat är det jultomten som är den högst betalande symbolen. Han följs av sin trogna ren och ett par objekt som hör hemma i juletider. Nedan är den högsta potentiella vinstsumman för varje symbol.

  • Jultomten – 2500.00
  • Ren – 100.00
  • Julgranskula – 500.00
  • Ringklockor – 250.00
  • Ljus – 125.00
  • Glögg – 100.00
  • Polkastång – 75.00

Utöver betalande symboler finns det även bonussymboler och en joker som är föremål för olika funktioner.

Vinstkombinationer

Merry Xmas har 15 olika vinstlinjer. För att bilda en vinstkombination på en vinstlinje ska man samla minst tre symboler av samma sort på intilliggande hjul. Ju fler symboler, desto större blir vinsterna. Den totala vinstsumman blir kontantvinsten multiplicerat med din insats.

Joker-symbolen kan bidra till vinnande kombinationer eftersom den också fungerar som Wild. Den enda symbolen som Joker inte ersätter är bonussymbolen.

Bonusspel

Merry Xmas slot har ett bonusspel som du aktiverar genom att samla tre julklappar. Därefter är det din uppgift att välja en julklapp och således få fram ett vinstbelopp. Om en Joker ersätter någon symbol och det resulterar i en vinst kommer din vinst att multipliceras med upp till 5x.

Sammanfattning av Merry Xmas slot

Play’n Go har ett stort antal spel hos nya expekt. Merry Xmas är en av deras äldre spelautomater och ett spel som går hem hos spelarna, speciellt under juletid. Att det är en slot som bjuder på kilkänsla blir tydligt redan när ljudslingan drar i gång i lobbyn.

Du kan spela med ett par funktioner, bland annat en multiplikator som ser till att vinstsummor multipliceras. Hos nya expekt kan du spela Merry Xmas slot via webbläsaren i din dator eller ladda ner appen som finns för enheter med iOS och Android.

Upptäck mer

Utbudet av Slots hos nya expekt består av spelautomater från en mängd olika tillverkare. I sektionen för Populära spel finns fler skapelser från Play’n Go. Du kan bland annat spela Book of Dead – en slot med Indiana Jones-liknande tema som har blivit ett av vår tids mest efterfrågade casinospel.

FAQ

Finns det free spins i Merry Xmas?

Nej.

Vilken speltillverkare ligger bakom Merry Xmas Slot?

Play’n Go.

Kan jag spela Merry Xmas Slot i mobilen hos nya expekt?

Ja.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.