Midas Golden Touch
Thunderkick

Midas Golden Touch

Midas Golden Touch– en överblick


Spelleverantör:Thunderkick
Lanseringsdatum:10.04.2019
Speltyp:Video slot
Hjul:5
Vinstrader:15
Free spins:Ja

Om Midas Golden Touch

‎‎‎Gör dig redo att bländas av allt guld som Midas Golden Touch bjuder på. Thunderkick har satsat stort på att ge antikens Grekland en extra touch, i detta fall en touch som består av guld. Skådeplatsen är ett tempel där flaggorna vajar i vinden och där det inte har sparats på lyxen.

‎Midas Golden Touch är en video slot med en spelplan i sedvanligt format. Den innehåller fem hjul med tre rader. Totalt gäller det att få minst tre symboler i rad i någon av vinstvägarna som finns. Det finns totalt 15 vinstvägar som sträcker sig från vänster till höger på spelplanen.

‎Midas Golden Touch lanserades i april 2019 och även om grundtemat är något du har sett i en spelautomat tidigare tillkommer det en del spännande funktioner. Maxvinsten är 10 100x insatsen.

Midas Golden Touch Funktioner

‎‎‎Thunderkick har funktioner som följer temat i Midas Golden Touch. Med hjälp av scatters kan man samla free spins och wilds på spelplanen gör att bonusrundorna kan bli extra spännande.

Symboler

‎‎Symbolerna är en kombination av sedvanliga sådana och symboler i spelets tema. Den mest värdefulla i basspelet är Kung Midas som får anses vara huvudkaraktären i Midas Golden Touch.

  • J: 1
  • Q: 1
  • K: 1
  • A: 1
  • Händer i guld: 2
  • Skattkistan: 2
  • Kung Midas: 3

Wilds

‎Wildsymbolen fungerar som en multiplikator. Får du en vinstlinje med en eller flera wildsymboler multipliceras raden med antalet wilds som finns i samma linjen. Det börjar med att en wildsymbol resultera i en multiplicering x2, därefter fortsätter det med x4, x8, x16 och slutligen x32.

Free spins

‎Scattersymbolen består av ett tempel med en guldpläterad port. Får du tre eller flera av denna aktiveras free spins, bonusspelet i Midas Golden Touch. Antalet free spin bestäms utifrån hur många scatters som visar sig på spelskärmen.

Bonusspelet

‎‎Bonusrundan i Midas Golden Touch låser fast alla vinstsymboler i en vinstrad innan resterande symboler fortsätter att snurra. Under bonusrundan placeras en wild ut i början av varje gratissnurr. Detta fortsätter fram till att free spins är slut och inte bildar fler vinstkombinationer.

Midas Golden TouchSammanfattning

‎‎Midas Golden Touch rider på det uppskattade temat som antikens Grekland har blivit genom åren. Det får dock en unik touch till sig vilket gör att spelupplevelsen blir en ny sådan. Här kan både nya spelare och mer etablerade spelare snabbt känna igen sig i funktioner och tekniska finesser vilket gör det till en slot för alla.

Vill man luta sig tillbaka och låta spelet ha sin gång finns det en funktion för autospin. Då väljer man insats och antalet rundor och kan därefter bara invänta vinsterna på skärmen. Som mest går det alltså att vinna 10 100x insatsen vilket kan inträffa under spelets bonusrunda.

Upptäck mer

‎‎Nya expekt är en plats för spelare som vill ha en bred upplevelse. Det går att välja och vraka mellan Slots, Sport, Live Casino och mer därtill. Alla spel gör sig även utmärkta när man är på språng och vill spela i en mobil eller surfplatta. Surfa in på den mobilanpassade webbsajt som finns att tillgå för att fortsätta äventyret!

FAQ

Vilken speltillverkare ligger bakom Midas Golden Touch?

Det är välkända Thunderkick som lanserade Midas Golden Touch i april 2019.

Vad är maxvinsten i Midas Golden Touch?

Som mest kan man vinna 10 100x insatsen

Vad är maxvinsten i Midas Golden Touch?

‎Maxvinsten är 10 100 x din insats

‎Vilken volatilitet har Midas Golden Touch?

Medelhög.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.