Money Train 2
Relax

Money Train 2

Money Train 2 - en överblick


SpelleverantörRelax Gaming
Lanseringsdatum02.09.2020
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader40
Free spinsJa

Om Money Train 2

Pengatåget lämnar perrongen återigen. Money Train 2 är uppföljaren till Money Train, en spelautomat som fick stort genomslag bland spelarna hos nya expekt. I Money Train 2 är det återigen ett tåg fyllt med kontantvinster, funktioner och bonusspel som är skådeplatsen.

Självklart har speltillverkaren Relax Gaming sett till att ge Money Train 2 en egen touch. Symbolerna ser annorlunda ut och spelets funktioner utspelar sig annorlunda. Du spelar med fem hjul och fyra rader i en spelautomat med 40 vinstrader.

Vilda västern möter en dystopisk värld i en slot som innehåller en maxvinst på 50 000x insatsen.

Spelfunktioner

När tåget rullar in på spelplanen är det med flera funktioner redan från start. Till höger i bild har du all information du behöver innan du sätter igång. Klicka dig vidare i menyn för att läsa detaljer om spelets vinsttabell, funktioner och mekanik. På samma sida väljer du vilken insats du vill spela med.

Symbolerna i Money Train 2 Slot fyller en funktion. Det kan vara rena kontantvinster eller att symbolen fungerar som en biljett till ett bonusspel. Spelets två stora funktioner Respins samt bonusspelet Money Cart.

Funktionen Respin aktiveras när två bonussymboler landar någonstans på hjulen. Bonussymbolerna får en multiplikator som adderas till vinstsumman. Du får Respins fram till att en vinst visar sig.

Symboler

I vanlig ordning gäller det att samla symboler, så många som möjligt, i en vinstkombination. Basspelet innehåller 40 vinstvägar och det krävs tre symboler av samma sort för att generera en vinst. Du kommer att känna igen några av symbolerna i Money Train 2 från dess föregångare.

Symbolerna i Money Train 2 är en blandning av klassiska kortsymboler och spelets tågrånare. Det finns en Wildsymbol i form av en dödskalle som fungerar som Wild. Den innehåller även en kontantvinst. Spelets fyra tågrånare har en extra funktion när bonusspelet sätter igång. Det finns en bonussymbol samt en gyllene bonussymbol. Dessa symboler fungerar som multiplikatorer i bonusspelet.

  • Dödskalle - 20.00 samt fungerar som Wild
  • Röd tågrånare - 20.00
  • Orange tågrånare - 10.00
  • Grön tågrånare - 9.00
  • Blå tågrånare - 8.00
  • Spader - 5.00
  • Hjärta - 4.00
  • Klöver - 3.50
  • Ruter - 3.00

Vinstkombinationer

En kontantvinst i Money Train 2 utgörs av tre eller fler symboler av samma sort. Vinstkombinationerna kan bestå av upp till fem symboler. Den största vinsten på en vinstrad är den som räknas. Vinstvägarna sträcker sig från vänster till höger. Som mest kan en kombination i basspelet ge spelaren 20x insatsen.

Bonusspel

Money Cart är namnet på bonusspelet i Money Train 2. Samla tre eller fler bonussymboler på hjulen. Symbolerna som utlöser Money Cart kommer att visa ett värde som innebär en multiplicering av insatsen. Du får tre free spins som tillägg.

När ett hjul fylls med symboler öppnas nästa hjul, något som kan ske två gånger under ett omspel. Bonussymbolen, den gyllene bonussymbolen, Payer, Collector, Collector/Payer Sniper, Necromancer och Reset Plus är alla namn på ytterligare funktioner under bonusspelet. Persistent Payer, Persistent Sniper och Persistent Collector är andra symboler i samma spel.

Du kan köpa entré till bonusspelet i Money Train 2. Kostnaden varierar och visas till vänster om spelplanen.

Money Train 2 Sammanfattning

Redan när Money Train lanserades första gången var det spelets bonusfunktioner som drog till sig spelarnas intresse. I Money Train 2 har Relax Gaming fyllt antalet funktioner till bristningsgränsen, något som självklart bygger upp succén än mer. Spela med vinster på upp till 50 000x insatsen.

Upptäck mer

Bland utbudet av Slots hos nya expekt hittar du övriga titlar från Money Train-serien. Spela den senaste utgåvan, Money Train 3. Den här gången lämnar vi vilda västern och låter det dystopiska temat hålla sig till framtiden.

FAQ

Vad är maxvinsten i Money Train 2?

Money Train 2 har en maxvinst på 50 000x insatsen.

Finns det free spins i Money Train 2?

Ja, free spins visar sig under bonusrundan. Det finns även Respins.

När lanserades Money Train 2?

Money Train 2 lanserades 2 september 2020. Det är det andra spelet i en serie bestående av tre spel i nuläget.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.