Money Train Origins Dream Drop
ExpektJackpot
18 223 294,23 kr
Relax

Money Train Origins Dream Drop

Money Train Origins Dream Drop - en överblick

SpelleverantörRelax Gaming
Lanseringsdatum08.06.2023
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader40
Free spinsNej

Om Money Train Origins Dream Drop

Från Relax Gaming kommer Money Train Origins Dream Drop. Det är en spelautomat hos nya expekt som kommer laddad med skjutglada cowboys, ett tåg med passagerare som alldeles strax ska bli rånade, samt den ena funktionen efter den andra.

Money Train Origins Dream Drop utspelar sig i en ödslig stad i vilda västern. Tåget som rullar förbi gör det i takt med en passande ljudslinga, tillsammans med ljudeffekter som ger upplevelsen ytterligare en dimension.

Starkt bidragande till upplevelsen är också den potentiella maxvinsten i Money Train Origins Dream Drop, 10 000x insatsen.

Spelfunktioner

Alla inställningar vad gäller insatser och ljud, samt att samla information om vinsttabell och funktioner, görs med hjälp av panelen under spelplanen. Välj en insats och sätt igång ditt nästa spin. När du känner dig redo kan du aktivera autospel.

Money Train Origins Dream Drop spelas med fem hjul och fyra rader, något som ger alla typer av spelare en möjlighet att förstå upplägget. Det finns 40 vinstlinjer som sträcker sig från vänster till höger.

Funktionerna som spelaren kan stöta på längs vägen är bland annat respins och multiplikatorer. Det finns bonusspel där spelarens egen fingertoppskänsla spelar roll.

Symboler

Inte helt oväntat är symbolerna i Money Train Origins Dream Drop tydligt kopplade till temat. Det finns fyra bankrånare som utgör den högre betalande delen av symbolerna. Fyra sedvanliga kortsymboler följer. Det finns även en Wildsymbol med en kontantvinst samt funktionen att ersätta övriga symboler för vinst.

  • Wild - 4.00 samt ersätter andra betalande symboler
  • Manlig bankrånare med vit hatt - 4.00
  • Manlig bankrånare med fjäder i hatten - 2.00
  • Manlig bankrånare med ärr - 1.80
  • Kvinnlig bankrånare - 1.50
  • Spader - 1.00
  • Hjärter - 0.80
  • Klöver - 0.70
  • Ruter - 0.60

Vinstkombinationer

Money Train Origins Dream Drop går ut på att samla tre eller fler symboler på samma vinstlinje. Det gäller att symbolerna finns på intilliggande hjul. Wildsymbolen kan utöka vinstkombinationen.

Vinsten för ett spin i Money Train Origins Dream Drop bestäms utifrån vilka symboler du samlar i en kombination, hur många av dem samt vilken insats du spelar med.

Bonusspel

Money Cart Bonus Round är bonusspelet i Money Train Origins Dream Drop. Samla tre eller fler bonussymboler någonstans på hjulet. Det finns en bonussymbol som visar ett slumpmässigt värde mellan 1x och 10x, en multiplikator för vinsten.

Mannen med fjädern i hatten är en insamlare som samlar in alla synliga värden på hjulen och adderar dessa till sitt eget värde. Den kvinnliga cowboyen är utbetalare och visar ett värde som blir en multiplikator.

Dessa två symboler under bonusspelet kan expandera och bidra till ytterligare funktioner, med större vinster som följd. Dream Drop Bonus triggas om du landar 20 Dream Drop-symboler, med en jackpotvinst som följd.

Money Train Origins Dream Drop Sammanfattning

Från början till slut är Money Train Origins Dream Drop en nervkittlande historia som tar spelaren tillbaka till tiden då laglöst land var vanligt förekommande. Spelet har ett basspel som inleds med att du får bekanta dig med spelets karaktärer, innan bonusfunktionerna sätter igång.

Money Train Origins Dream Drop går lika bra att spela i din dator som på mobila enheter, precis som andra Casinospel hos nya expekt.

Upptäck mer

Fortsätt med att upptäcka ett utbud av Slots hos nya expekt. Klicka in under Populärast för att hitta andra spelautomater online.

FAQ

Vilka andra spel från Relax Gaming finns hos nya expekt?

Relax Gaming bjuder bland annat på The Great Pigsby, Mega Masks och Powerspin.

Vilka funktioner finns i Money Train Origins Dream Drop?

Money Train Origins Dream Drop består av bland annat multiplikatorer, respins och jackpotspel.

Vilken är maxvinsten i Money Train Origins Dream Drop Slot?

Du kan vinna upp till 10 000x insatsen när du spelar Money Train Origins Dream Drop.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Swish
Trustly
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av Expekt Nordics Ltd, ett bolag registrerat i Malta under organisationsnummer C86968 och registrerad adress Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta, med telefonnummer +46 8 124 11 401 och e-postadress: kundservice@expekt.se

Expekt Nordics Ltd har tilldelats licens i Sverige av Spelinspektionen för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning under licensärende 18Li7388 och är giltig till den 31 december 2023. Spelinspektionen är den ansvariga licens- och tillsynsmyndighet av alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige. Mer information finns på www.spelinspektionen.se.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spelberoende medföra många gånger sociala, hälsomässiga och ekonomiska problem för individen och dess närstående. Spela ansvarsfullt. Om du eller någon du känner är spelberoende och vill ha hjälp, ring Stödlinjen: 020 81 91 00

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.