Monopoly MEGAWAYS
Big Time Gaming

Monopoly MEGAWAYS

Monopoly MEGAWAYS – en överblick


Spelleverantör:Big Time Gaming
Lanseringsdatum:09.012.2019
Speltyp:Video slot
Hjul:6
Vinstrader:117,649
Free spins:Ja

Om Monopoly MEGAWAYS

I åratal har människor världen över samlats runt brädspelet Monopol och tävlat i att köpa gator, hus, hotell och mer därtill. Spelet såg dagens ljus redan 1935 och är ett av våra mest kända brädspel än idag. Det utspelar sig i Atlantic City i USA och går helt enkelt ut på att ruinera sina motspelare.

‎Den etablerade spelleverantörer Big Time Gaming lanserade 2019 Monopoly MEGAWAYS som går i spelets tema och du kommer snabbt känna igen figurer och symboler som du stöter på. Monopoly MEGAWAYS spelas med sex hjul och 3-7 rader. Eftersom det är en slot med MEGAWAYS kommer den med 117 649 möjliga vinstvägar.

‎Monopoly MEGAWAYS är en spelautomat med hög volatilitet och en maxvinst på 14 700x insatsen. Förutom det härliga temat är det alltså en slot som innehåller fina vinster. Därtill flera funktioner som höjer spelupplevelsen.

Monopoly MEGAWAYS Funktioner

‎Funktionerna i Monopoly MEGAWAYS har som syfte att öka pulsen och se till att något extra kommer ut ur äventyret. Tittar man närmare på symbolerna som finns i spelet samt funktionerna följer det genomgående spelets tema.

Symboler

‎I Monopoly MEGAWAYS är det inga scatters som aktiverar free spins. Var femte gång som ett hus landar på en gata får du åtta free spins. Eventuellt fler hus ger ytterligare ett free spins, så väl som tågstationer man äger vid tillfället. Det tillkommer även en vinstmultiplikator för varje verk som du har din ägo. Det är i samband med dessa som du kan nå upp till maxvinsten på 14 700x insatsen.

Respins

‎När du får en vinstkombination är det inte nödvändigtvis slut på det roliga. Istället försvinner vinnande symboler från spelplanen och ersättas av helt nya sådana. Skulle dessa i sin tur resultera i nya vinstkombinationer fortsätter rundan, fram tills att inga fler vinstkombinationer ger sig tillkänna.

Monopoly MEGAWAYS Sammanfattning

‎Temat Monopol är ett säkert kort som går hem hos spelarna. Här känner alla som har spelat brädspelet igen sig i symbolerna och inte heller spelets funktioner bjuder in till någon förvirring. Istället är det en slot som passar alla typer av spelare. Big Time Gaming har fokuserat på att göra det så likt grundspelet som möjligt, bland annat av den anledningen att det ska passa samtliga.

‎Med free spins och vinstmultiplikatorer finns det chans på maxvinsten. Inte bara det, eftersom det finns 117 649 vinstvägar kan man sitta på helspänn hela tiden eftersom vinsterna dyker upp när man som minst anar det.

Upptäck mer

‎Vi på expekt satsar på att erbjuda ett brett men också högkvalitativt online casino. Med hjälp av speltillverkare ser vi till att fylla på utbudet när det kommer nya spännande Slots.

‎Vill man istället kika efter vilka spelautomater som är mest Populära för tillfället finns det en egen kategori för det.

FAQ

Vilken speltillverkare ligger bakom Monopoly MEGAWAYS?

Big Time Gaming

När lanserades Monopoly MEGAWAYS?

I december 2019

Kan jag spela Monopoly MEGAWAYS i mobilen?

Ja, Monopoly MEGAWAYS fungerar lika bra på en dator såväl som på mobila enheter.

Finns det fler slots i samma tema hos nya expekt?

Bland annat finns Who Wants To Be A Millionaire som också har tagit en välkänd succé och gjort det till en slit.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.