Moon Princess 100
Play'n GO

Moon Princess 100

Moon Princess 100 – en överblick


SpelleverantörPlay’n GO
Lanseringsdatum07.04.2022
SpeltypVideo slot
Hjul5
Vinstrader5
Free spinsJa

Om Moon Princess 100

Sailor Moon gick varmt på TV-apparaterna under tidigt 2000-tal som en populär serie för barn och ungdomar. Den väletablerade speltillverkaren Play’n GO har nu väckt temat till liv i sin Moon Princess 100 slot som även om den inte innehåller karaktärerna från serierna för tankarna tillbaka till densamma.

Moon Princess 100 är en spelautomat som spelas över fem hjul och lika många rader. Även antalet vinstrader är fem till antalet och sträcker sig från vänster till höger. Det är en video slot med en design som tydligt följer temat och där grafiken dessutom är av allra högsta klass, som man är van vid när Play’n GO är i farten.

Under spelets gång kommer du få upptäcka alla funktioner som finns i Moon Princess 100 som kan leda fram till maxvinsten som ligger på 15 000x insatsen! Följ med prinsessorna Love, Storm och Star på ett episkt äventyr!

Moon Princess 100 Funktioner

Funktionerna i Moon Princess 100 är vad som väcker slotten till liv ännu mer. Dessa kan dyka upp när som helst under spelets omgång och består bland annat av free spins där varje prinsessa har en egen färdighet.

Symboler

Symbolerna i Moon Princess 100 följer temat till punkt och prickar. Längst ner på stegen hittar vi fyra amulettliknande symboler. Därefter gör prinsessorna entré med en kombinationssymbol där samtliga tre syns och slutligen var och en av prinsessorna som basspelets mer värdefulla symboler.

Prinsessan Love har som funktion att hon konverterar en sorts symboler på spelplanen. Star genererar 1-2 wildsymboler och Storm tar bort två sorters symboler. Det gör att ett till synes icke-vinstgivande spin kan slå om till en vinst när hjulen har slutat snurra. Treenighet är en funktion där samtliga prinsessor samarbetar för att aktivera free spins.

Wilds

Det finns även en wildsymbol att hålla utkik efter. Den kommer i form av en måne och förutom att den ersätter alla symboler på spelplanen är det också den mest värdefulla symbolen. En kombination av fem månar resulterar nämligen i en enskild vinst på 80x insatsen.

Free spins

För att få free spins i Moon Princess 100 är det inga symboler du ska samla. Istället ska du fylla upp den mätare som finns till vänster på spelplanen. Den kan resultera i så mycket som 100 free spins och med den multiplikator som även finns kan vinsterna därefter sticka iväg!

Moon Princess 100 Sammanfattning

Moon Princess 100 är en spelautomat som symboliserar den mer moderna tekniken som finns att jobba med när det kommer till Online Casino. Grafiken är lik den man får i ett TV-spel och dessutom detaljerad. Tillsammans med en passande ljudslinga fångar Moon Princess 100 slot in en bra spelkänsla.

Med funktionerna som finns i form av free spins och multiplikatorer kan vinstsumman i Moon Princess 100 stiga till så mycket som 15 000x insatsen. Det är en slot som anses ha hög volatilitet vilket innebär att vinsterna i regel är aningen högre än genomsnittet.

Upptäck mer

Mängder av speltillverkare ser till att utbudet hos oss på expekt inte bara är brett utan även högkvalitativt. Det finns olika teman och äventyr att välja mellan i vårt utbud av Slots. Kika in vilka spel som är nyast eller mest populära och hitta din nya favorit!

FAQ

Går det att spela Moon Princess 100 på mobila enheter?

Spela med bibehållen kvalité genom att surfa in på den mobilanpassade webbsajten för nya expekt. ‎ När lanserades Moon Princess 100?

Moon Princess 100 lanserades i april 2022 av Play’n GO.

Vad är maxvinsten i Moon Princess 100?

Som mest kan man vinna 15 000x insatsen


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.