Muerto En Mictlan
Play'n GO

Muerto En Mictlan

Muerto En Mictlan– en överblick


Spelleverantör:Play N Go
Lanseringsdatum:14.10.2021
Speltyp:Video slot
Hjul:5
Vinstrader:10
Free spins:Ja

Om Muerto En Mictlan

Den välkända speltillverkaren Play’n GO står för spelupplevelsen i Muerto En Mictlan. Det är en video slot med ett tema som inte är för den lättskrämda. Muerto En Mictlan betyder på ett ungefär “död i Mictlan” och det märks också i temat som kretsar väldigt mycket kring döskallar.

Skådeplatsen är Mexiko och vi får en bakgrund med ödelagda gator. Det gäller att styra rätt i den mystiska miljön på jakt efter rätt symboler. Symbolerna är placerade på fem hjul med tre rader vilket gör Muerto En Mictlan till en klassisk slot sett till utformningen, även om temat och slotdesignen är av mer modernt slag.

I Muerto En Mictlan finns det totalt tio vinstrader och därtill funktioner av olika slag som löses ut av symboler och kombinationer. Det finns en maxvinst som ligger på 10 000x insatsen i denna spelautomat med hög volatilitet.

Muerto En Mictlan Funktioner

Det finns ett par symboler och tillhörande funktioner att hålla extra mycket utkik efter. I Muerto En Mictlan finns det free spins, flera olika wilds och dessutom vinstmultiplikatorer. Kombineras symbolerna kan det bli väldigt intressant.

Symboler

Symbolerna följer temat till punkt och prickar. Det börjar med klöver, ruter, spader och hjärter där de två sistnämnda har ett aningen högre värde. Därefter går stegen vidare med en hatt, en ros, en man med ansiktsmålning och slutning en kvinna med ansiktsmålning. Inte helt oväntat går wilds i spelet även i döskallens tema.

Wilds

Inte mindre än fyra wilds finns att hämta i Muerto En Mictlan. Det är en klibbig wild som innebär att alla wildsymboler stannar på sin plats. En expanderande wild innebär att en wildsymbol kan hamna på samtliga hjul. Vandrande wild innebär att symbolen flyttar för varje spin. Exploderande wild blir större och täcker fyra symboler.

Free Spins

Free spins i Muerto En Mictlan aktiveras genom att få tre eller fler scatters. Symbolen för scatters är en lila ande som cirkulerar. Vid fler scatters får du ytterligare free spins och som mest går det att få sju till antalet. Både under basspelet men framför allt under free spins finns det multiplikatorer som höjer vinstsumman än mer.

Muerto En Mictlan Sammanfattning

Muerto En Mictlan är en slot som ger liv till ett tema med döskallar, bara en sån sak. Den välgjorda bakgrunden och detaljerade spelplanen kombineras med en ljudslinga som ser till att höja spelkänslan än mer. Lägg därtill att funktioner i spelet bidrar till storyn, vilket Play’n GO brukar lyckas med.

Spelets tema och funktioner påminner lite om vad vi tidigare sett i Wild Luchador, där wilds hade stor inverkan på hur stora de totala vinsterna skulle bli. Som de flesta spel från denna spelleverantör kan du snurra länge innan bonusspelet aktiveras. Men dessa lite tuffa basspelssnurr, gör det ännu festligare när du väl lyckats aktivera bonusen som kan ge upp till 10000 X insatsen.

Muerto En Mictlan är en slot som sedan den lanserades i oktober 2021 har lockat både nya och erfarna spelare. Med en sedvanlig spelplan på 5x3 hjul, en funktion för autospin och funktioner man snabbt förstår sig på är den enkel att komma igång med.

Upptäck mer

Slots ligger oss på expekt varmt om hjärtat och det finns ett både brett och högkvalitativt utbud att sätta tänderna i som spelare. Mängder av väletablerade speltillverkare bidrar med speltitlar i olika teman och design där allt från döskallar till godis, sagor och mystiska väsen finns att hitta.

FAQ

När lanserades Muerto En Mictlan?

Muerto En Mictlan lanserades i oktober 2021 av Play’n GO.

Vad är maxvinsten i Muerto En Mictlan?

Det går att vinna 10 000x insatsen.

Vilken volatilitet har Muerto En Mictlan?

Hög volatilitet.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.