Mystery Museum
Push Gaming

Mystery Museum

Mystery Museum – en överblick


SpelleverantörPush Gaming
Lanseringsdatum27.07.2020
SpeltypVideo slot
Hjul5
Vinstrader10
Free spinsJa

Om Mystery Museum

Som namnet avslöjar är Mystery Museum ett spel för den som gillar mystiska saker och ting. Du befinner dig i ett öde museum med gamla statyer och andra historiska föremål har tagit sin plats. Därför passar det bra att även spelplanen är av ett mer klassiskt slag med fem hjul och tre rader som kombineras.

Den högsta vinstchansen ligger på 17 500x insatsen oavsett vilka insatser som placeras. Tillsammans med funktioner som gör sig påminda under spelets gång utgör kombinationen själva spelupplevelsen i Mystery Museum. Dess klassiska upplägg gör att man snabbt och enkelt kommer in i vad som gäller och vad det är man som spelare ska hålla utkik efter.

Mystery Museum består av tio vinstrader och fem hjul. Antalet rader som hjulen består av är tre till antalet vilket alltså utgör spelplanen.

Spelfunktioner

Det som ser till att hålla spänningen vid liv, utöver det mystiska temat med tillhörande ljudspår, är funktionerna som dyker upp emellanåt. Funktioner som gör att man kan ta del av både free spins, bonusrundor och annat som gör att det sällan blir tråkigt att spela Mystery Museum slot.

Free spins

Om du får tre eller flera samuraimasker i en kombination triggar du free spins. Får du tre masker är det åtta free spins, fyra masker innebär tio free spins och fem masker ger dig tolv free spins. Under dina free spins öppnar sig ytterligare funktioner i form av “Mystery Stacks”.

Mystery Stacks

Symbolen för Mystery Stacks skimrar i blått till en början och går över till att vara guldfärgade när funktionen aktiveras. Varje ny Mystery Stack som hamnar på spelplanen låser sig vid sin position och för din del gäller det att hoppas på att hela raden fylls av symbolen.

Power Gamble

Power Gamble är den funktion i Mystery Museum är mest unik. Efter en vinst kan du med Power Gamle välja att satsa med vinsten eller att hämta hem den. Du får vid det förstnämnda alternativet fyra kort att välja mellan där det om det gömmer sig en bock innebär en högre vinst.

Mystery Museum Sammanfattning

Mystery Museum är en slot som är enkel att förstå och att komma igång med. Unika funktioner gör dock att det känns som en ny spelupplevelse när du väl spelar. Med tio vinstrader och möjligheten till vinster på 17 500x insatsen finns det dramatik att se fram emot över hela spelplanen.

Push Gaming har med Power Gamble-funktionen lyft spelet och i kombination med spelets tema som bara det är mystiskt och spännande bidrar det till den totala spelkänslan. Överlag är Mystery Museum alltså en klassisk slot i kategorin video slots som med dess funktioner gör att man tar del av ett djupare äventyr.

Upptäck mer

Kikar du in på det utbud av Slots som finns hos expekt kan du hitta mängder av andra spelautomater. Olika teman, design och spelupplevelser blandas och det ena äventyret skiljer sig från det andra. Bakom varje spelautomat står en speltillverkare med lång erfarenhet av Casino online.

Expekt tillhandahåller också spel på Sport i alla dess former. Du kan spela på odds under dygnets alla timmar och göra det även när matchen i fråga har börjat.

FAQ

Vilken maxvinst har Mystery Museum?

Som mest kan du vinna 17 500x insatsen på Mystery Musem

Hur många vinstrader har Mystery Museum?

Det finns totalt 117 649 olika vinstrader.

Vilken tillverkare har Mystery Museum?

Det är välkända Push Gaming som står bakom skapelsen.

Hur ser spelplanen ut?

Spelplanen består av fem hjul och tre rader.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.