Napoleon Vs Rabbits
Blue Guru Games

Napoleon Vs Rabbits


SpelleverantörBlue Guru Games
LanseringsdatumDecember 2022
SpeltypVideoslot
Hjul7
VinstraderBetalar i kluster
Free SpinsJa

Om Napoleon vs Rabbits

Medan Napoleon är mitt uppe i en upptäcktsfärd vill kaninerna ha den morotsfyllda åkern för sig själva. Det är temat i Napoleon vs Rabbits, en slot från Blue Guru Games som är en modern videoslot med klassiska detaljer.

Spela Napoleon vs Rabbits hos nya expekt med vinster som betalar i kluster, lavinvinster som kan öka vinstsumman och andra funktioner som kan generera större vinster. Den maximala vinstsumman i Napoleon vs Rabbits är 3 894x insatsen.

Spelfunktioner

Napoleon vs Rabbits är en spelautomat med 8-bitarsdesign där spelplanen består av ett rutnät på 7x7 symboler. Det finns inga vinstlinjer, utan i Napoleon vs Rabbits spelar du med vinstkluster. Samla så många intilliggande symboler som möjligt för vinst.

Bland funktionerna som kan aktiveras i Napoleon vs Rabbits finns free spins och multiplikatorer. Om du vill ta en genväg mot större vinster kan du köpa en plats i bonusspelet.

Symboler

Samlingen av symboler i Napoleon vs Rabbits består av både betalande symboler och symboler med speciella funktioner. I den förstnämnda kategorin finns sju symboler, med Napoleons hatt som den högst betalande.

Napoleon själv fungerar som Wild och ersätter andra symboler. Kaniner, inte sällan flera till antalet, används för att aktivera free spins. Ingen av dessa betalar ut på egen hand. Nedan ser du vad det högsta värdet för varje betalande symbol är.

  • Napoleons hatt – 1 000x
  • Medalj – 750x
  • Svärd – 500x
  • Lila morot – 400x
  • Röd morot – 300x
  • Orange morot – 200x
  • Grön morot – 200x

Vinstkombinationer

I Napoleon vs Rabbits behöver du inte oroa dig för att pricka in olika vinstlinjer. Istället ska du se till att du har minst fem intilliggande symboler var som helst på spelplanen. Ju fler symboler, desto större vinst.

Både den ordinarie Wildsymbolen och Napoleon kan ersätta andra symboler på spelplanen och på så sätt bidra till vinstkombinationer. När en vinnande kombination visar sig kommer symbolerna som ingår i densamma att plockas bort. Nya symboler faller på plats och kan bilda nya vinster under samma spin.

Bonusspel

En vinnande kombination som innehåller Napoleon Wild ser till att en kanin visar sig vid sidan av spelplanen. När fallande symboler stannar kommer kaniner på spelplanen att förvandlas till Napoleon Wild, något som kan generera större och fler vinster.

Om en vinnande kombination ligger intill en låst kista kommer kistan att låsas upp. En kanin hoppar ut och förvandlar symbolen till samma slumpmässiga symbol. Om detta händer tre gånger kommer du att belönas med sju free spins.

Varje upplåst kista efter detta kommer att ge ytterligare tre free spins samt öka multiplikatorn en gång för varje vinst.

Napoleon vs Rabbits Sammanfattning

Napoleon vs Rabbits slot är en spelupplevelse som kombinerar historia med känslan från klassiska TV-spel. Bakom spelet ligger Blue Guru Games och i spelautomaten ingår bonusfunktioner som lavinvinster och free spins.

Som för alla andra spelautomater online hos nya expekt kan du välja om du vill spela från en dator och webbläsaren eller ladda ner nya expekts app för att spela på dina mobila enheter.

Upptäck mer

Det finns spelautomater hos nya expekt som blir extra populära bland våra spelare. För Slots i kategorin ska du klicka in under Populära spel, en sektion som samlar bland det bästa vi har att erbjuda just nu.

FAQ

Vilka bonusfunktioner finns i Napoleon vs Rabbits?

Spela med lavinvinster, free spins och multiplikatorer.

Kan jag spela Napoleon vs Rabbits i mobilen?

Du kan spela i mobilen både via webbläsaren och med nya expekts app.

Vad är maxvinsten i Napoleon vs Rabbits slot?

Spela Napoleon vs Rabbits slot med vinster på upp till 3 894x insatsen.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.