Nitropolis 4
ELK

Nitropolis 4

Nitropolis 4 - en överblick


SpelleverantörELK Studios
LanseringsdatumFebruari 2023
SpeltypVideoslot
Hjul6
Vinstrader4
Free spinsJa

Om Nitropolis 4

I den fjärde upplagan av den populära Nitropolis-serien från ELK Studios är det återigen en dystopisk värld med djuren som härskare som gäller. Nitropolis 4 har en maxvinst på 50 000x insatsen och flera olika funktioner som uppdagar sig under spelets gång.

Nitropolis 4 är likt sina föregångare en välgjord slot som har fått ett tema och en design som går hem hos spelarna. Ett organiserat kaos är ord som beskriver spelupplevelsen. Spela Nitropolis 4 slot hos nya expekt via din dator eller på någon av dina mobila enheter.

Spelfunktioner

I Nitropolis 4 finns det flera olika funktioner som gör att upplevelsen tar nya vägar för varje spelrunda. Vad sägs om bland annat free spins, symboldropp, wild-symboler och lavinvinster?

Nitropolis 4 är en slot med sex hjul och fyra rader. ELK Studios gör det enkelt för spelaren att sätta igång ett spin med en tydlig panel via vilken du ställer in din insats samt klickar i gång ett spin. Det finns upp till 4096 vinstvägar för varje spin.

Nitro Booster är flaggskeppet i Nitropolis 4. Det är en stor funktion som kan resultera i flera små funktioner.

Symboler

Nitropolis 4 består av tolv symboler som har kontantvinster kopplade till sig. Symbolerna relaterar till spelets tema och vissa är mer värdefulla än andra.

Den rödögda hunden betalar mest, 30x insatsen. Därefter följer en katt, hund och en råtta. Fyra ytterligare symboler som beskriver nämnda karaktärer finns i vinsttabellen. Det är Dirty Dawgs, Gritty Kitty, Pug Thugs och Rouge Rats.

Resterande symboler är J, Q, K och A, som har lägre värden. Nitropolis 4 Slot har wild-symboler, stora symboler, scatters och multiplikatorer som inte har några kontantvinster men som istället äger olika funktioner.

 • Röd hund – 30
 • Lila katt – 20
 • Grön hund – 15
 • Blå råtta – 12.50
 • Dirty Dawgs – 10
 • Gritty Kitty – 10
 • Pug Thugs – 8
 • Rogue Rats – 8
 • A – 3
 • K – 3
 • Q – 3
 • J – 3

Vinstkombinationer

Med upp till 4096 vinstvägar är den ena spelrundan inte den andra lik i Nitropolis 4. Du har sex hjul att spela på och behöver 3-6 symboler för en vinnande kombination. Vinstkombinationer börjar på hjulet längst till vänster.

Kravet är att symbolerna är på sammanhängande hjul, även om symbolerna i sig inte måste angränsa till varandra. Symboler som ingår i en vinnande kombination försvinner från spelplanen och ersätts av nya symboler, som en följd av spelets funktion för lavinvinster.

Bonusspel

Nitropolis 4 har ett bonusspel som aktiveras med hjälp av spelets bonus scatter. Samla tre eller fler bonus scatters för att aktivera minst åtta free spins. Under tiden funktionen är aktiv samlas eventuella vinster ihop och betalas ut när funktionen är avslutad.

Nitro Booster är en bonusfunktion som kan aktiveras när som helst under spelets gång. Då får man olika uppgraderingar. Bland annat kan spelplanen få upp till åtta rader som kan bidra till högre vinster.

Nitropolis 4 sammanfattning

Charmen i Nitropolis 4 ligger onekligen i alla olika bonusfunktioner som finns tillgängliga. Oavsett om du är inne i basspelet eller har aktiverat free spins finns det mängder av vägar som din upplevelse kan ta.

Temat i Nitropolis 4 är populärt i casinovärlden och spelserien är något av en modern klassiker. I den senaste utgåvan finns ett nytillskott, vilket är att maxvinsten höjts till 50 000x insatsen.

Upptäck mer

Nitropolis 4 är en nyare spelautomat. Titt som tätt tar nya expekt in nya Slots som spelaren kan upptäcka. Det allra senaste samlar vi under Nyheter. Här kan du upptäcka det senaste som sajten har att erbjuda när det kommer till Slots online.

FAQ

Finns det free spins i Nitropolis 4?

Ja, du kan vinna upp till åtta stycken free spins i Nitropolis 4.

Vilka funktioner finns i Nitropolis 4?

Spelet har free spins, multiplikatorer och lavinvinster m.m.

Kan jag spela Nitropolis 4 Slot i mobilen?

Ja, sloten går att spela i mobilen via appen eller direkt i webbläsaren.

Vad är maxvinsten i Nitropolis 4?

Sloten har en maxvinst på hela 50 000x insatsen!


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.