Octopus Armada
Blue Guru Games

Octopus Armada

Octopus Armada slot i korthet


SpelleverantörBlue Guru Games
LanseringsdagMaj 2022
TypVideo slot
Hjul5
Vinstlinjer15 (betalar åt båda hållen)
Free spinsJa

Om Octopus Armada slot

Octopus Armada slot utspelar sig i yttre rymden med ett tema som är baserat på Panspermi-teorin. Denna teori innebär kortfattat att liv har skapats i yttre rymden och sedan förts vidare till jorden med hjälp av en komet. Därav kommer du i denna slot ta dig an en jättebläckfisk som härstammar från aliens och som har nio hjärnor, åtta armar och tre hjärtan. När det kommer till spelfunktionerna är det wild-symbolen som är mest central i denna slot. Den kan nämligen föröka sig för att ge dig större vinstchanser, ge dig free spins och förvandla symboler. Volatiliteten i denna slot är medelhög och maxvinsten ligger på 3 079x insatsen.

Spelfunktioner

Som sagt är det wilds du ska hålla utkik på efter hjulen, och dessa består av bläckfisken själv. Landar den på hjulen kan den även fördubbla sig både en och två gånger för att täcka fler positioner på spelplanen och ge dig större vinstchanser. Bläckfisken kan komma i sin vanliga lila skepnad eller förvandlas till en guld-version av sig själv och slumpmässigt ge dig free spins! Mer om det längre ner.

Symboler

Förutom wild-symbolen är det högt och lågt betalande symboler som snurrar på hjulen i denna slot. De lågt betalande består av A-10 och de högt betalande av olika symboler som givetvis går hand i hand med det utomjordiska temat.

Symbolernas värde i spelet är:

  • Rymd-kapten - 0.60
  • Rymdraket- 0.50
  • Ufo - 0.40
  • Rymdskepp - 0.30
  • Strålvapen - 0.20
  • A - 0.05
  • K - 0.05
  • Q - 0.05
  • J - 0.05
  • 10 - 0.05

Vinstkombinationer

För att landa en vinstrad i Octopus Armada slot gäller det att landa tre matchande symboler i rad på hjulen. Vinstrader räknad dock både från höger och från vänster på spelplanen. Det är endast den högt betalande vinstraden som betalas ut per snurr. Hur stor din eventuella vinst blir beror såklart på hur stor din insats är. I detta spel ligger lägsta insatsen på 0.30 och högsta på 200.

Bonusspel

För att vinna free spins i Octopus Armada slot gäller det att landa wilds på hjulen. Fördubblar bläckfisken sig och kopian är guldig tilldelas du åtta free spins. Wild-symbolerna i den vanliga färger samlas i en mätare (ej kopiorna) under basspelet, och för var fjärde wild du samlat på dig får du fyra free spins. Under free spins kommer även bläckfisken förvandla de symboler med lägst värde både bland de lågt betalande och högt betalande symbolerna som landar på hjulen. Dessa byts då ut mot symboler med högre värde.

Summering av Octopus Armada slot

Octopus Armada slot är framtagen av Blue Guru Games och släpptes i maj 2022. Spelets tema och den otroligt snygga designen tillsammans med musiken bygger upp spänningen riktigt snyggt. Tillsammans med de spännande specialfunktioerna som även de förstärks med snygga ljudeffekter gör att du inte kommer ha en tråkig stund när du snurrar hjulen i denna slot. Gör dig redo för en resa till yttre rymden du sent kommer att glömma hos nya expekt!

Upptäck mer

Vill du testa något annat spel har vi ett stort utbud av slots med olika teman och bonusfunktioner, här finns något för alla smaker. Du har väl inte missat att vi har en hel kategori med Jackpotspel? Här hittar du bland annat storfavoritenHall of Gods. I dennaa slots får du både ta del av spännande teman och bonusfunktioner samtidigt som du har chansen att kamma en Jackpot! Kan det bli bättre?

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.