Payout Time!
MicroGaming

Payout Time!

Payout Time! - en överblick


SpelleverantörMicrogaming
LanseringsdatumNovember 2023
SpeltypVideo slot
Hjul5
Vinstrader10
Free spinsJa

Om Payout Time!

Från den allt mer aktiva speltillverkare Microgaming kommer Payout Time! – en spelautomat som utspelar sig i ett högsäkerhetsfängelse och där din uppgift som spelare är att försöka ta dig ut till friheten.

Payout Time! Slot innehåller precis det som en flykt från fängelse kan tänkas innehålla. Poliser, polishundar, helikoptrar, sedelbuntar och annat som hör till temat dyker upp under spelets gång.

Spelfunktioner

Payout Time! är en spelautomat som spelas på en traditionell spelplan bestående av fem hjul och tre rader. Det finns tio vinstlinjer som du ska försöka pricka in en vinnande kombination av symboler på.

För att starta en spelrunda väljer du insats med hjälp av panelen till höger. På samma plats hittar du funktionen för autospel samt menyn med vinsttabell och mer information om spelet.

Bland ytterligare funktioner i Payout Time! Slot, som är mer kopplade till själva spelupplevelsen, finns bland annat free spins, multiplikatorer och en köpfunktion inne i bonusspelet.

Symboler

Under sina år i casinobranschen har Microgaming gjort sig kända för att leverera slots med unika teman och välgjord design. Payout Time! är inget undantag. Här finner du en spelautomat som bjuder in till både action och dramatik, precis som en fängelseflykt ska göra.

Bland symbolerna i spelet finns bland annat fången, som är den högst betalande symbolen. Han får sällskap av polisen, polishunden, helikoptern och andra objekt som mutor och handfängsel.

Totalt finns det sju betalande symboler som kan betala enligt tabellen nedan:

  • Fånge – 100
  • Helikopter – 60
  • Polishund – 25
  • Polis/fångvakt – 20
  • Handfängsel – 12
  • Mutor – 8
  • Kniv – 4

Vinstkombinationer

Du behöver minst tre symboler i en sammanhängande kombination för att få en vinst utbetald i Payout Time! slot. Vinstraderna börjar på hjulet längst till vänster och fortsätter till höger.

Det här är en slot med medium till hög volatilitet. Vinsterna är i teorin av lite lägre sort men kommer ganska ofta. Maxvinsten i Payout Time! är 5 000x insatsen som man lyckas kand rätt kombination av symboler och funktioner.

Vinsten i Payout Time! bestäms av insatsen på ditt spin och den totala myntvinsten när spelrundan är över.

Bonusspel

Genom att samla tre symboler för free spins, så kallade Scatters, aktiverar du ett bonusspel i Payout Time! slot. Du får mellan fem till sju free spins. Varje free spin kan förvandla upp till sex slumpmässiga symboler till Wilds.

I Payout Time! finns också en Cafeteria Swap Bonus. Om du hittar tre bonussymboler förvandlas spelplanen till ett 4x4 stort rutnät med endast fyra symboler till spelplanen. Här kan bland annat en multiplikator aktiveras för extra höga vinster.

Sist men inte minst har Payout Time! en jackpot. Genom att landa fem jackpottsymboler i en kombination vinner man 5 000x insatsen.

Payout Time! sammanfattning

Med free spins, multiuplikatorer och möjligheten att köpa en plats i bonusspelet har Payout Time! flera olika funktioner som uppdagar sig under spelets gång.

Detta är en traditionell slot sett till mekaniken och upplägget, som passar alla typer av spelare. Hos nya expekt kan du spela Payout Time! slot både via din dator och på mobila enheter, beroende på vad du föredrar.

Upptäck mer

Nya expekt erbjuder flera nya Slots vars första anhalt på sajten är sektionen för Nyheter. Här hittar du det senaste i spelväg – bland annat unika spel som du inte hittar någon annanstans.

FAQ

Vilken speltillverkare ligger bakom Payout Time! slot?

Leverantören bakom Payout Time! slot heter Microgaming.

Vilka funktioner finns i Payout Time! slot?

Sloten har bonusfunktionerna free spins och multiplikatorer.

Vilken volatilitet har Payout Time! slot?

Payout Time! har en medium-hög volatilitet.

Vad är maxvinsten i Payout Time slot?

Högsta potentiella vinsten i spelet är 5 000x insatsen.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.