Piggy Riches
NetEnt

Piggy Riches

Piggy Riches– en överblick


SpelleverantörNetEnt
Lanseringsdatum05.09.2010
SpeltypVideo slot
Hjul5
Vinstrader15
Free spinsJa

Om Piggy Riches

Från den väletablerade speltillverkaren NetEnt kommer en nästintill lika väletablerad spelautomat i Piggy Riches slot. Äventyret såg dagens ljus redan 2010 och det är något med spelets rika grisar som får spelarna att både lockas till och sedan stanna kvar vid denna spelupplevelse.

Piggy Riches slot kommer i ett klassiskt format med fem hjul och tre rader där flera symboler på spelplanen känns igen. Det finns dock en hel del annat att ha koll på vad gäller funktioner och finesser som gör att Piggy Riches slot får sin unika och uppskattade touch.

Här hittar vi bland annat free spins och en multiplikator som sätter extra guldkant på grisarnas redan rika vardag. 15 vinstlinjer står till vårt förfogande under spelets gång.

Piggy Riches slot Funktioner

Det är ofta funktionerna i en slot som skiljer agnarna från vetet. Temat och spelets design räcker bara så och så långt, även om Piggy Riches slot har det unika temat att till viss del tacka för att man har blivit så långvariga.

Symboler

Vi börjar med symbolerna som är av lite mer vanlig sort. 10, J, Q, K och A finns med spelaren hela vägen och har ett stigande värde utifrån dess valörer. Därtill kommer i tur och ordning en spargris, en kappsäck, en eftertraktad nyckel, guldkort och slutligen högen med pengasäckar som alla genererar vinster modell högre.

Scatter

Scatter är symbolen i Piggy Riches slot som aktiverar free spins. Det är fru Piggy som pryder symbolen och får du upp tre eller flera av denna i en kombination kan du få upp till 28 free spins samt en tillhörande vinst. Varje scatter som sedan dyker upp under dina free spins resulterar i ett extra free spin.

Wild

Wildsymbolen utgörs av herr Piggy som inte är blyg för att slänga pengar omkring sig. Han ersätter samtliga symboler på spelplanen förutom fru Piggy. Eventuella vinster på linjer med denna symbol ger en multiplikator på 3x vinstsumman.

Jackpott

Jackpottvinsten i Piggy Riches slot ligger på 360 000 mynt. För att få chans på densamma krävs det att du får fem symboler med pengasäckar. I kombination med free spins kan det bli tal om riktig spänning.

Piggy Riches Sammanfattning

Spelarna har sällan fel och att Piggy Riches slot har hängt med så pass länge som den har gjort har såklart sina anledningar. Temat och spelets design är närmast unikt och grafiken gör sitt för att bidra till spelkänslan. Det är en lättförståelig slot där funktioner som autospel är enkla att bemästra, såväl som resterande delar av upplevelsen.

Du kan välja mellan tio olika insatsnivåer som adderas till varje vinstlinje. Som mest kan kombinationer på spelplanen resultera i en vinst på 18 000x insatsen medan du under tiden du spelar free spins kan nå upp till 36 000x insatsen.

Upptäck mer

Expekt Casino bjuder in till mer än bara slots i alla dess former. Hitta grymma odds under Sport och en möjlighet att spela på evenemang från hela världen. Oavsett om det rör sig om en internationell stormatch eller en match från lägre divisioner hittar du det i vårt utbud på expekt.

FAQ

Vilken speltillverkare ligger bakom Piggy Riches slot?

NetEnt

När lanserades Piggy Riches slot?

Piggy Riches slot lanserades redan 2010 vilket gör det till en långlivad spelautomat.

Vad är maxvinsten i Piggy Riches slot?

Som mest kan du vinna 36 000x insatsen när du spelar med free spins.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.