Pimped
Play'n GO

Pimped

Pimped – en överblick


Spelleverantör:Play´N GO
Lanseringsdatum:17.02.2015
Speltyp:Video slot
Hjul:5
Vinstrader:10
Free spins:Ja

Om Pimped

Pimped slot är en långkörare från Play’n GO som lanserades redan 2015. Det är sedelrullar, guldsmycken och annat som gör sig alldeles utmärkt i temat. Alla händelser äger rum i en av av stadens mer luxuösa lägenheter och det är upp till dig att visa att du är värd alla rikedomar som finns på platsen.

Spelplanen är en klassisk sådan sett till antalet hjul och rader. Den spelas på 5x3 hjul med tio vinstvägar från vänster till höger. Det är en slot som passar alla typer av spelare, inte minst då knappar och funktioner är tydliga och skarpa för att det inte ska bli någon förvirring.

Pimped är en slot med hög volatilitet. Med rätt kombinationer av symboler och funktioner finns det med andra ord vinster av högre modell att kvittera ut. Maxvinsten är 13 950x insatsen.

Pimped Funktioner

Det finns ett par olika symboler och funktioner att ha ögonen på i Pimped. Främst innefattar funktioner free spins. I Pimped finns det free spins med garanterad vinst på varje spin.

Symboler

Symbolerna följer onekligen temat och kommer i glänsande skick. Det börjar med 10, J, Q, K och A innan det övergår till symboler än mer signifikanta för temat. Det är en sedelrulle som följs av en guldring, två damer, en man med pengar i handen och slutligen huvudpersonen, pimpen. Det finns därtill en scatter och en wildsymbol.

Wild

Wildsymbolen är den med högst värde av symbolerna. Skulle man få fem wilds i en kombination av fem innebär det en vinst på 1000x insatsen. Wildsymbolen är en knoge med ett tillhörande knogjärn. Wilds ersätter alla symboler på spelplanen utom scatter.

Free spins

Scatter är den symbol som aktiverar free spins i Pimped slot. Den utgörs av ett dollartecken som snurrar mot en glänsande bakgrund. Tre eller fler scatters innebär minst fem free spins, eller Win Spins som det kallas här. Det är en funktion som kan återaktiveras och i slutändan resultera i en vinst på 500 000 mynt.

Pimped Sammanfattning

Pimped är en långkörare som Play’n GO har haft i sitt stall sedan 2015 alltså och det är en slot som håller än idag. Tekniken är av hög klass och temat samt tillhörande design och bildskärpa gör att det blir en härlig spelkänsla. Ljudslingan som går mot hiphop-temat bidrar till upplevelsen.

Pimped är alltså en slot med hög volatilitet vilket innebär att vinsterna må komma lite mer sällan men också är av större modell. Man håller det enkelt med diverse bonusfunktioner och det man som spelare ska hålla utkik efter är symbolen för scatter samt wildsymbolen med knoghjärnet.

Vill man spela Pimped när man är språng gör sig formatet utmärkt för ändamålet. Det går att spela på vårt Online Casino både på en dator men också via en mobiltelefon eller surfplatta. Det räcker med att surfa in på vår mobilanpassade webbsajt som finns tillgänglig för enheter med iOS och Android.

Upptäck mer

Skulle du vilja lämna lyxen för ett slag och återgå till verkligheten är expekt Sport platsen för detta. Här finns det sport av alla dess slag i det matiga utbudet av odds. Fotboll, tennis, basket, ishockey och allt däremellan finns tillgängligt under årets alla dagar, dygnets alla timmar och både innan och under match.

FAQ

När lanserades Pimped?

Pimped lanserades redan 2015 av speltillverkaren Play’n GO

Finns det free spins i Pimped?

Ja! Samlas scatters för att komma åt funktionen.

Vad är maxvinsten i Pimped?

13 950x insatsen.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.