Pink Elephants
Thunderkick

Pink Elephants

Pink Elephants – en överblick


Spelleverantör:Thunderkick
Lanseringsdatum:01.11.2017
Speltyp:Video slot
Hjul:6
Vinstrader:4096
Free spins:Ja

Om Pink Elephants

En närmast psykedelisk spelupplevelse är vad Thunderkick bjuder på i deras slot Pink Elephants. Som namnet antyder kretsar spelet kring rosa elefanter. Temat i sig är något spretigt vilket passar med huvudsymbolen. Med en välgjord design och diverse tekniska funktioner finns det trots allt en röd tråd. Elefanter i öknen är inget man ser för allt för ofta vilket tyder på originalitet.

Pink Elephants är en video slot som spelas med sex hjul och fyra rader vilket många känner igen. Trots att det inte är en MEGAWAYS slot kommer Pink Elephants med många vinstvägar, närmare bestämt 4 096 till antalet. Därtill finns det en maxvinst på 8 200x insatsen att jaga.

Pink Elephants Funktioner

Att elefanter älskar jordnötter är ingen hemlighet. Det kommer även visa sig i Pink Elephants funktioner där dessa utgör en kombination av mer lukrativ sort. Free spins, bonusrundor och andra ingredienser som förgyller en slot finns också inbakade i äventyret.

Scatter

Det är fyndigt nog jordnöten som fungerar som scatter i Pink Elephants och binder samman äventyr. Får man tre eller fler jordnötter i kombination på spelplanen aktiveras free spins där antalet bestäms utifrån hur många jordnötterna är. Man kan få upp till 19 free spins till en början vilket under spelets gång kan bli ytterligare elva stycken.

Mystisk scatter

‎Utöver den “vanliga” scattersymbolen, jordnöten, finns det ytterligare en där funktionen är något annorlunda. Den symboliserar av ett grönt löv med lila ram. 1-5 mystiska scatters kan dyka upp under spelet och därefter öka din chans till fina vinster under bonusrundan som följer.

Bonusrunda

Bonusrundan är benämningen på spelet som kan ge dig den maximala vinsten på 8 200x insatsen. Du samlar på lysande kulor som elefanten bär på. För varje kula som visar sig fylls en mätare upp vid sidan av spelplanen. När mätaren är full förvandlas den till en elefant som kommer med extra free spins.

Pink Elephants Sammanfattning

Pink Elephants tema kommer med ett tema som skiljer sig från många slottar som du har sett. Efter att ha beundrat alla färgglada och spännande symboler är det dags att köra igång. Själva spelplanen är uppbyggd på ett relativt sedvanligt vis som gör att det blir en slot som alla kan spela.

4 096 vinstvägar är en hög siffra när det inte kommer till MEGAWAYS och med både free spins och bonusrundor som kan uppstå under spelets gång kan en vinstkombination skapas när du minst anar det. Får du chans på bonusrundan finns det en potentiell maxvinst på 8 200 x insatsen.

Pink Elephants fina grafik gör sig väldigt bra i ett komprimerat format. Därför kan man med fördel ta med sig spelupplevelsen in i en mobil eller surfplatta genom att surfa in på den mobilanpassade webbsajt som expekt tillhandahåller.

Upptäck mer

Om du får nog av det psykedeliska temat som kommer med Pink Elephants finns det mängder av andra slots att sätta tänderna i hos expekt. Jackpotspel gör att du har chans på extra höga vinster, samtidigt som du får högkvalitativa slots att njuta av. Det är ett utbud av spelautomater som varierar och där det även finns spel från expekt Live Casino att kamma hem storvinsten på.

FAQ

Vem är skaparen bakom Pink Elephants?

Pink Elephants kommer från speltillverkaren Thunderkick och lanserades i november 2017.

Finns det free spins i Pink Elephants?

Ja, genom att samla tre eller fler jordnötssymboler aktiverar du spelets free spins.

Vilka andra slottar påminner Pink Elephants om?

Här får vi faktiskt säga ingen. Det är ett unikt tema om än med ett mer bekant upplägg.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.