Pirots 2
ELK

Pirots 2

Pirots 2 - en överblick


SpelleverantörELK Studios
LanseringsdatumOktober 2023
SpeltypVideo slot
Hjul6
VinstraderKluster
Free spinsJa

Om Pirots 2

I Pirots 2 är de färgglada papegojorna återigen tillbaka. ELK Studios presenterar en uppföljare till Pirots, som presenterade en unik spelmekanik vilken spelarna hos nya expekt fattade tycke för.

Uppföljaren innehåller ett till stora delar nytt tema med ny design och inte minst ett par olika funktioner. I Pirots 2 slot kan du spela med free spins och lavinvinster i jakten på maxvinsten: 10 000x insatsen.

Spelfunktioner

Antalet hjul och rader har utökats i Pirots 2 och du har ett rutnät på 6x6 att förhålla dig till. Vi reser flera miljoner år tillbaka i tiden när fälten på spelplanen fylls med desto mer förhistoriska ting. Pirots 2 är inspirerat av dinosauriernas tid.

Det är fortsatt klustervinster som gäller när vinsterna ska betalas ut, istället för klassiska vinstlinjer. Med lavinvinster kan ett spin ta oanade vägar när vinnande symboler faller bort från spelplanen och ersätts av nya symboler.

Likt i Pirots är det free spins som är den stora bonusfunktionen i Pirots 2. En funktion du dessutom kan aktivera med bonsuköp.

Symboler

Papegojorna från originalet har drivit på havet till en förhistorisk plats och utseendet på respektive karaktär har förändrats i samband med detta. Övriga symboler är också lite annorlunda. Den här gången är det bärnstenar som papegojorna ska samla in.

Bärnstenarna är spelets betalande symboler. Därefter finns det bland annat Wilds, svampar, bonussymboler, popcorn(!) och dinosaurieägg, alla med olika funktioner. Dessa är funktionssymboler.

  • Röd bärnsten – 500
  • Lila ädelsten – 200
  • Grön ädelsten – 150
  • Blå ädelsten – 100

Vinstkombinationer

Papegojorna åker runt och samlar in symboler av olika slag. Till exempel kan man se till att bärnstenarnas värde ökar sju gånger om. Det finns inga vinstlinjer, istället betalas vinster under basspelet ut i kluster.

När en vinst uppdagar sig på spelplanen kommer symbolerna som ingår i kombinationen att falla bort och ersättas av nya symboler, som i sin tur också kan bidra till vinster. En spelrunda är slut när inga fler vinster visar sig.

Bonusspel

För att aktivera bonusspelet i Pirots 2 gäller det för papegojorna att samla in tre bonussymboler. Alla symboler som djuren har samlat ihop innan dess aktiveras med hjälp av spelets Collector. Utvecklingen för Collector går att följa i spelplanens överkant.

Det innebär att symbolerna medan free spins är aktiva kan ha ett högre värde, innehålla multiplikatorer och helt enkelt bidra till högre vinster medan bonusspelet är i gång.

Pirots 2 sammanfattning

Ett redan unikt tema och design har fått en ny touch när ELK Studios levererar Pirots 2 – ett casinospel som tar oss tillbaka till en tid när dinosaurierna vandrade på jorden. Med nya funktioner och tekniska finesser skiljer sig Pirots 2 från originalet.

Med Collector bidrar alla vinster under spelets gång till att du längre fram, när du väl aktiverar free spins, kan börja med ytterligare funktioner som tar dig närmare större vinster i spelet.

Hos nya expekt kan du spela Pirots 2 med bibehållen spelkänsla på dina mobila enheter. Spela direkt i webbläsaren eller ladda ner vår app som finns tillgänglig för enheter med iOS och Android.

Upptäck mer

Utbudet av Slots hos nya expekt samlar flera olika kategorier av spel som du kan ta del av på sajten Klicka dig in på Jackpotspel för att hitta slots som kan innehålla extra stora vinster. Under sektionen Exklusiv Jackpot finns spelautomater online som är unika och som du bara hittar hos nya expekt.

FAQ

Finns det free spins i Pirots 2?

Ja, Pirots 2 har en bonsrunda med free spins.

Vilka ligger bakom Pirots 2?

ELK Studios är spelutvecklaren som skapat Pirots 2.

Hur många vinstlinjer finns det i Pirots 2?

Pirots 2 har inga vanliga vinstrader. Istället vinner du genom att samla identiska symboler i kluster.

Vad är maxvinsten i Pirots 2?

Högsta potentiella vinsten i spelet är 10 000x insatsen


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.