Rabbit Garden
Pragmatic Play

Rabbit Garden


SpelleverantörPragmatic Play
LanseringsdatumMars 2023
SpeltypVideoslot
Hjul7
VinstraderBetalar i kluster
Free SpinsJa

Om Rabbit Garden

Rabbit Garden slot är en modern videoslot som lanserades 2023 av den populära speltillverkaren Pragmatic Play. Hos nya expekt spelar du Rabbit Garden via din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Ta del av free spins, multiplikatorer och andra funktioner som gör att ett spin inte blir det andra likt.

Spelfunktioner

I Rabbit Garden spelar du med sju hjul och sju rader. Istället för klassiska vinstlinjer betalas vinsterna i spelet ut i kluster. Det gäller alltså att samla så många intilliggande symboler som möjligt, var som helst på spelplanen.

Traditionsenligt har Pragmatic Play placerat spelets panel i nederkanten av spelplanen. Välj en insats med symbolerna för plus och minus och klicka på pilarna nere till höger för att snurra på hjulen. Det finns även symboler för inställningar, information och ljud.

Bonusfunktionerna i Rabbit Garden slot är bland annat free spins och multiplikatorer. Spelet har även en köpfunktion som gör att du kan köpa en plats i bonusspelet till en ökad insats.

Symboler

Rabbit Garden slot innehåller åtta betalande symboler. En av dessa, den eftertraktade moroten, fungerar som Scatter. Utöver att den betalar ut kan den även användas för att aktivera bonusspelet med free spins. Du kan också samla myntsymboler som betalar ut ett slumpmässigt penningvärde.

Den högst betalande symbolen är kaninen, följt av räven och Scatter. Lägre betalande symboler i Rabbit Garden slot är A, K, Q och J.

  • Kanin – 150x
  • Scatter – 100x samt aktiverar free spins
  • Räv – 100x
  • Grödor – 90x
  • A – 80x
  • K – 60x
  • Q – 40x
  • J – 20x

Vinstkombinationer

Vinster i Rabbit Garden betalar alltså i kluster. Det måste finnas minst fem symboler av samma sort som angränsar till varandra. Var på spelplanen spelar ingen roll. Ju fler symboler som angränsar till varandra, desto större blir vinsten.

Om en vinnande kombination ger sig till känna kommer symbolerna som ingår i densamma att plockas bort från spelplanen. Nya symboler faller på plats och kan bidra till nya vinster, utan att du behöver snurra på hjulen med en ny insats.

Den maximala vinsten i Rabbit Garden slot är 10 000x insatsen. Det är en slot med hög volatilitet.

Bonusspel

Få fyra eller fler Scatters för att dels få en myntvinst, dels för att aktivera bonusspelet med free spins. Du börjar med fem free spins och kan aktivera fler längre fram. Varje free spin garanterar mynt med slumpmässiga värden på spelplanen.

Varje vinnande symbol lägger till poäng på en mätare. I takt med att mätaren fylls kan du förutom att få vinster aktivera ytterligare free spins. Bonusspelet fortsätter tills du har kommit upp till nivå 5.

Under bonusspelet kan du vinna upp till 10 000x insatsen med hjälp av myntvinster och multiplikatorer. Du kan också köpa en plats i bonusspelet genom att betala 100x din ordinarie insats.

Rabbit Garden sammanfattning

Den gemytliga miljön, en passande ljudslinga och noggrant designade symboler ingår alla i spelupplevelsen i Rabbit Garden slot. Du kan spela även på mobila enheter med mindre skärmar och få samma höga kvalitet.

Med flera bonusfunktioner kan ett spin i Rabbit Garden ta olika vägar. Spela med free spins och multiplikatorer i jakten på spelets större vinster.

Upptäck mer

Hitta fler Slots från Pragmatic Play i utbudet av spelautomater online hos nya expekt. Jackpotspel är sektionen för dig som vill spela med chans på extra höga vinster.

FAQ

Vilka bonusfunktioner spelar jag med i Rabbit Garden?

Rabbit Garden innehåller free spins, multiplikatorer och bonusköp.

Kan jag spela Rabbit Garden i mobilen?

Ja, Rabbit Garden och andra spelautomater hos nya expekt kan spelas på mobila enheter.

Vad är maxvinsten i Rabbit Garden slot?

Vinn upp till 10 000x insatsen när du spelar Rabbit Garden.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.