Rat King
Push Gaming

Rat King

Rat King - en överblick


SpelleverantörPush Gaming
LanseringsdatumJuli 2023
SpeltypVideo slot
Hjul6
VinstraderBetalar överallt
Free spinsJa

Om Rat King

Råttan är kung i denna charmiga 8-bitarsslot från Push Gaming. I Rat King ger man sig ut på jakt efter smarriga bakelser av olika slag. Samtidigt väntar free spins och andra funktioner runt hörnet.

Rat King slot är ett spel hos nya expekt som du kan spela med bibehållen spelkänsla även i ett komprimerat format. Utöver charmen och utbudet av funktioner som erbjuds finns en potentiell maxvinst på 10 000x insatsen.

Spelfunktioner

Rat King spelas i ett mer modernt format och kommer med vinstmöjligheter över hela spelplanen istället för via specifika vinstlinjer. Spelplanen har sex hjul och lika många rader vilket ger totalt 36 symboler på samma gång.

Upplevelsen innehåller free spins, som är den stora funktionen, följt av multiplikatorer och lavinvinster. Med lavinvinster fortsätter spelrundan så länge en vinstkombination visar sig på spelplanen.

Symboler

Självklart har råttkungen en tass med i spelet – dock inte i rollen som en betalande symbol. Han fungerar istället som Scatter och kan aktivera free spins. Betalande symboler i Rat King slot utgörs av godsaker i olika slag.

Det finns två sorters godsaker: färglagda och gråa. Medan färglagda symboler genererar vinster är gråa nitsymboler. För att få bort nitsymbolerna måste du matcha minst sju av samma sort som då rensar spelplanen.

Tabellen visar det högsta potentiella värdet av varje symbol i Rat King:

  • Röd gelé – 250
  • Tårtbit – 187.50
  • Gul bakelse – 125
  • Glass – 62.50
  • Donut – 50
  • Makron – 37.50

Vinstkombinationer

Det finns inga vinstlinjer i Rat King slot. Istället förlitar du dig på att så många symboler som möjligt av samma sort placerar sig på spelplanen. Det spelar ingen roll var så länge det är minst sju exemplar av samma godsak.

Ju fler vinnande symboler en kombination består av desto större blir vinsten. Maxvinsten i Rat King är 10 000x insatsen. Hur stor slutvinsten för ett spin blir bestäms utifrån myntvinsten och din insats när spelrundan börjar.

När en vinst uppdagas faller symbolerna som ingår i den bort. Nya symboler ersätter och kan generera fler vinster om nya vinstkombinationer bildas.

Bonusspel

Rat King-symbolen används för att aktivera bonusspelet, free spins. Det gäller att samla tre eller flera Rat King-symboler i en enskild spelrunda. Ju fler symboler desto fler free spins tilldelas spelaren. Om råttkungen ger sig tillkänna medan dina free spins är aktiva tilldelas du ytterligare tre free spins.

Under såväl basspelet som i bonusspelet finns det insamlingsboxar placerade i botten av spelplanen. Här hamnar multiplikatorer och Scatters som adderar ett högre värde till dina vinster samt aktiverar fler gratissnurr.

Rat King sammanfattning

Även om Rat King har ett retrotema är det i grunden en modern slot, både när det kommer till spelets mekanik och de olika funktioner som spelaren har att ta del av. Spelets specifika tema och design är också nytt och fräscht.

Rat King slot är en uppskattad spelautomat hos nya expekt som passar både nybörjare och mer erfarna spelare. Upptäck ett casinospel som skiljer sig från många andra upplevelser bland spelautomater online.

Upptäck mer

Hos nya expekt finns det tusentals Slots att upptäcka. Utbudet blandar en mängd olika teman, designval, funktioner och tekniska finesser som också ser till att göra varje spelupplevelse unik.

Push Gaming levererar ytterligare spelautomater i retrostil. Spela Retro Tapes som kommer med ett färgglatt tema, precis som Rat King Slot.

FAQ

Finns det free spins i Rat King?

Ja det finns en bonusrunda med free spins i Rat King.

Vilka funktioner finns i Rat King Slot ?

Rat King slot innehåller både free spins och multiplikatorer.

Kan jag spela Rat King Slot i mobilen?

Ja, sloten kan spelas på mobilen, surfplattan och på din dator.

Vad är maxvinsten i Rat King?

Högsta möjliga vinst i spelet är 10 000x insatsen.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.