Razor Returns
Push Gaming

Razor Returns

Razor Returns - en överblick


SpelleverantörPush Gaming
LanseringsdatumJuli 2023
SpeltypVideoslot
Hjul5 st.
Vinstrader40 st.
Free spinsJa

Om Razor Returns

Razor Returns är ett populärt casino spel som har fångat spelares uppmärksamhet med sin unika uppsättning av funktioner och intressanta gameplay. I denna beskrivning kommer vi att utforska några av Razor Returns mest intressanta aspekter, fördjupa oss i dess tema och avslöja de coola spelfunktioner som denna slot har att erbjuda.

Vad har då detta spel för tema? I det här spelet syftar ordet “razor” på härskarna i det stora blå –- hajarna och deras sylvassa tänder, som du får akta dig för när hjulen börjar snurra.

Det är en vass slot, både bokstavligen och symboliskt, där maxvinsten ligger på vassa 100 000x insatsen.

Spelfunktioner

Givetvis möts de som spelar Razor Returns även av en rad vassa spelfunktioner. Låt oss ta en titt på dem!

Symboler

Symbolerna är snyggt animerade och grafiken samt temat är något som tilltalar många spelare. Den högst betalande symbolen är wildsymbolen, där fem wilds på en vinstlinje innebär att man får en betalning motsvarande 12,50x insatsen.

Andra symboler inkluderar olika sorters fiskar, vilka betalar högst, medan objekt på havets botten betalar lägre. Oavsett värde är det viktigt att hålla ögonen på dessa symboler när de landar på hjulen, eftersom de kan leda till vinster.

Hur vet man då var symbolerna finns? De är enkla att hitta. Alla symboler täcks nämligen av sjögräs. Låt dig därför inte luras av att sjögräset på spelplanen ska vara något slags bottennapp, tvärtom kan det dölja sig vinster där under.

Vinstkombinationer

Som nämnt krävs fem stycken wildsymboler för att vinna 12,5x insatsen. Man kan även köpa bonusrundor och få free spins för extra vinstchanser.

Free spins

I Razor Returns kan du aktivera free spins för fler vinstchanser. Beroende på om du vill aktivera tre, fyra eller fem kommer priset att variera. Klart är att du i alla fall behöver tre symboler för att aktivera free spinsläget. Du kan även få slumpmässiga free spins då hjulen snurras enskilt följt av att du får en multiplikator som kan appliceras på vinsten eller spelas med.

Vill du öka din chans att starta free spinsläget kan du dra nytta av funktionen “Push Bet”. Då betalar du 10 % mer för dina snurr, men ökar chansen att aktivera free spinsläget. Ytterligare en uppskattad aspekt av Razor Returns är att man kan få obegränsat antal free spins.

Razor Returns Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Razor Returns en intressant online-slot med ett fint tema och flera spännande spelfunktioner. Hajar i sig är mystiska djur, så det är inte mer än rätt att en känsla av mystik genomsyrar spelupplevelsen.

Upptäck mer

Om du vill spela på fler spelautomater med djurtema kan du spana in Eggs Bonanza och Animal Madness, av vilka det sistnämnda spelet har samma vattenbaserade tema som Razor Returns. Varför inte spana in andra slotsspel hos LeoVegas i kategorin med de populäraste spelen?

Vanliga frågor

Kan man köpa bonusrundor i Razor Returns?

Ja, man kan köpa bonusrundor i Razor Returns.

Vilken är den högst betalande symbolen i Razor Returns?

Den högst betalande symbolen i Razor Returns är hajen, med en utbetalning på 12,5x insatsen om 5 symboler landar på hjulen.

Vad är maxvinsten i Razor Returns?

Maxvinsten i Razor Returns ligger på 100 000x insatsen.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.