Respin Joker 81
Synot

Respin Joker 81

Respin Joker 81 – en överblick


Spelleverantör:Synot Games
Lanseringsdatum:09.07.2021
Speltyp:Video slot
Hjul:3
Vinstrader:5
Free spins:Ja

Om Respin Joker 81

Det hör inte till vanligheterna att en speltillverkare tar det hela vägen tillbaka till grunderna. I Respin Joker 81 från Synot Games spelar du dock över tre hjul och lika många rader vilket för tankarna till enarmade banditer. Givetvis ser man till att göra det till en mer modern upplevelse på andra sätt.

Respin Joker 81 har ett lika klassiskt tema som format och det är frukter i alla dess fomer som utgör symboler. Bakgrunden och spelplanen är designade för att se ut som en fysisk spelautomat. Med en enkel ljudslinga har Synot Games gjort det hela till en rofylld upplevelse.

Respin Joker 81 är en video slot med låg volatilitet vilket innebär att vinsterna duggar tätt, om än inte av allra högsta sort. Det finns en maxvinst på 486x insatsen att hämta hem vid rätt kombination av symboler och funktioner.

Respin Joker 81 Funktioner

I Respin Joker 81 finns det ett par symboler att hålla. Utöver dessa är det funktioner i form av respins och multiplikatorer som ser till att höja pulsen under spelets gång.

Symboler

Frukt, frukt och åter frukt. Vinsttabellen i Respin Joker 81 börjar längst ner med körsbär som fortsätter med citron, apelsin, plommon, vindruvor, vattenmelon och slutligen ringklockan. Därtill finns det en joker, som har gett Respin Joker 81 dess namn, som fungerar som wild och utlöser respins.

Wild

En Joker ersätter alla symboler på spelplanen. Får du en vinstkombination där Joker finns med låses raden fast och en respin aktiveras. Det kan i sin tur resultera att allt fler symboler faller på plats i kombination och bidrar till ännu högre vinster.

Multiplikator

Respin Joker 81 har även en funktion för multiplikator. Skulle alla hjulen fyllas med samma symbol, det vill säga en apelsin, citron eller vad som helst multipliceras vinstsumman med x2. Det är då symbolernas värde som får en multiplikator.

Respin Joker 81 Sammanfattning

Respin Joker 81 är en enkel slot i allra högsta grad. Det ger den också en charm då alla typer av spelare kan uppskatta spelupplevelsen. Symbolerna går att känna igen, spelplanen likaså och funktionerna är få men spännande. Det finns en funktion för autospel som gör att du kan luta dig tillbaka och låta vinsterna trilla in.

I och med att Respin Joker 81 har låg volatilitet är det inte en slot som genererar skyhöga vinster. Däremot är vinsterna vanligt förekommande och gör att pulsen håller sig på en stadig nivå hela tiden.

Med det enkla formatet går det alldeles utmärkt att spela Respin Joker 81 på mobila enheter. Besök vårt Online Casino via din mobila webbläsare för att fortsätta äventyret. Tekniken tillåter knivskarp bild och samtliga knappar, funktioner och allt däremellan reagerar blixtsnabbt.

Upptäck mer

Besök gärna vår sida för Sport där du kan hitta odds på marknader från alla håll och kanter. Det har blivit allt vanligare att spela på event som inte är kopplade till sportens värld. Hos expekt kan du hitta odds på stora val, Oscarsgalan, Melodifestivalen och mer därtill.

Vi tycker det är viktigt med både ett brett och ett kvalitativt utbud. Därför ser vi till att erbjuda odds från alla nivåer av ligor och turneringar men också att ha odds som ligger i framkant.

FAQ

När lanserades Respin Joker 81?

Respin Joker 81 lanserades juli 2021 av Synot Games.

Vilket tema har Respin Joker 81?

Du spelar Respin Joker 81 i klassikt format, med 3x3 hjul.

Vilken volatilitet har Respin Joker 81?

Låg volatilitet.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.