Rising Rewards
MicroGaming

Rising Rewards

Rising Rewards - en överblick


SpelleverantörTriple Edge Studios
LanseringsdatumSeptember 2023
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader720 (betalar åt båda håll)
Free spinsJa

Om Rising Rewards

Speltillverkaren Triple Edge Studios skruvar en aning på upplägget för mer traditionella slots. Här spelar du till exempel med hundratals vinstvägar som betalar åt båda håll samt olika antal rader för varje hjul.

Rising Rewards slot är, likt alla spelautomater online hos nya expekt, tillgänglig om du vill spela i din mobiltelefon eller surfplatta. Ta del av upplevelsen och se om du får chansen att snurra på bonushjulet.

Spelfunktioner

Spelplanen i Rising Rewards består av fem hjul, vilket inte är några konstigheter. Däremot spelar du med tre rader på det första hjulet, fyra på det andra hjulet och fem rader på det tredje hjulet innan trappan går neråt igen.

Det första du gör är att välja en insats med knapparna nedanför spelplanen. Starta ett spin genom att klicka på knappen med pilen eller spela med autospel och låt hjulen snurra av sig själva under ett förutbestämt antal spins.

I Rising Rewards slot kan du aktivera free spins, snurra på bonushjulet och spela med multiplikatorer. Alla funktioner hjälper dig att komma närmare maxvinsten på 5 000x insatsen när du spelar. Rising Rewards innehåller fem olika jackpotvinster i olika storlekar.

Symboler

Utöver bonussymboler med speciella funktioner har Rising Rewards åtta symboler som kan betala ut direkt. Dessa är klassiska casinosymboler med siffran 7 som den högst betalande symbolen, följd av guldtackor och ringklockor.

Wild-symbolen i Rising Rewards har inget värde, men kan användas för att färdigställa vinstkombinationer av andra symboler. Varje symbol betalar som mest enligt tabellen.

  • 7 – 8x
  • Guldtackor – 4x
  • Ringklocka – 3x
  • Marker – 2x
  • Spader – 1.2x
  • Hjärter – 1x
  • Ruter – 1x
  • Klöver – 0.8x

Vinstkombinationer

Till skillnad från många spelautomater online spelar det ingen roll var din vinstkombination i Rising Rewards börjar. Kombinationer betalar åt båda håll och det finns dessutom 720 potentiella vinstvägar.

En vinstkombination måste dock bestå av minst tre symboler av samma sort. Wild-symbolen ersätter alla andra betalande symboler och kan vara en viktig del av din vinstkombination. Wilds dyker upp på hjul två, tre och fyra.

Bonusspel

Symbolerna som bildar ordet BONUS används för att aktivera free spins. Det krävs en Scatter på varje hjul. Funktionen börjar med minst sex free spins och alla nya Scatters som samlas in ger ett extre free spin.

Det finns en multiplikatormätare som kan stiga både under basspelet och under free spins. Multiplikatorn höjs med 0,5x varje gång en Scatter stannar på fyra hjul på spelplanen. Som mest kan du spela med med en multiplikator på 15x när free spins börjar.

En symbol för jackpot ger dig möjligheten att spela på jackpothjulet. Snurra hjulet för att vinna en av fem garanterade jackpotvinster.

Rising Rewards sammanfattning

Trots ett bekant tema och bekanta symboler ger Rising Rewards spelarna hos nya expekt något nytt att ta del av, med en retrodesign som bidrar till upplevelsen.

Maxvinsten i Rising Rewards är 5 000x insatsen. Du spelar med en hög volatilitet och med vinster som betalar åt båda håll, vilket gör att vinstmöjligheterna ökar.

Upptäck mer

Fler Slots finns att upptäcka hos nya expekt, bland annat spelautomater med möjlighet till större jackpotvinster. Under Jackpotspel hittar du det bästa som vi har att erbjuda i kategorin.

FAQ

Vilken är den högst betalande symbolen i Rising Rewards?

Symbolen med siffran 7 betalar bäst under basspelet i Rising Rewards

Vilken speltillverkare har lanserat Rising Rewards?

Rising Rewards kommer från Triple Edge Studios.

Vilka funktioner spelar man med i Rising Rewards?

Rising Rewards innehåller free spins, jackpothjul och multiplikatorer.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.