Rock Star Santa Multimax
Yggdrasil

Rock Star Santa Multimax

Rock Star Santa Multimax - en överblick


SpelleverantörYggdrasil
LanseringsdatumDecember 2023
SpeltypVideo slot
Hjul6
VinstraderKlustervinster
Free spinsJa

Om Rock Star Santa Multimax

Tomten lever livet som rockstjärna! Ja, i Rock Star Santa Multimax tar tomten en paus från sitt dagliga arbete för att spela fräck rockmusik tillsammans med sina vänner i bandet. Den svenska speltillverkaren Yggdrasil levererar här en slot med klustervinster.

Du kommer att kunna spela med free spins, multiplikatorer och med möjligheten till bonusköp. Maxvinsten i Rock Star Santa Multimax är 10 000x insatsen.

Du kan spela Rock Star Santa Multimax via din dator eller mobil hos nya expekt, med samma välgjorda design och rockiga ljudslinga i bakgrunden, oavsett om det sker i webbläsaren eller via appen.

Spelfunktioner

Rock Star Santa Multimax består av sex hjul och lika många rader, vilket utgör spelplanen. Det finns inga vinstlinjer som döljer sig bakom kulisserna. Istället gäller det att samla vinster i kluster.

När du samlar speciella funktioner i Rock Star Santa Multimax kan du aktivera bonusspelet med free spins och således ha möjligheten till högre vinster. Övriga funktioner är bland annat bonusköp och Wild-symbolen som är med dig hela vägen.

Du kan spela Rock Star Santa Multimax genom att välja en insats innan du klickar iväg nästa spin.

Symboler

Det finns totalt tio symboler i Rock Star Santa Multimax. Medan vissa används för myntvinster både i basspelet och i bonusspelet, finns det också specialsymboler som används för att aktivera spelets funktioner.

Bandmedlemmarna är spelets högre betalande symboler. Alla har varsin färg kopplad till sig. Karaktärerna utgörs bland annat av en katt och en pepparkaka.

Rock Star Santa Multimax har två speciella symboler. Den första är en presentsymbol som innehåller extra belöningar, bland annat myntvinster och free spins. Den andra är en Scatter som används för att aktivera free spins.

  • Orange rockare – 9.25
  • Lila rockare – 8.75
  • Grön rockare – 8.50
  • Blå rockare – 8.25
  • Lila kula – 4
  • Grön kula – 4
  • Orange kula –4
  • Blå kula – 4

Vinstkombinationer

Eftersom Rock Star Santa Multimax betalar i kluster kan du fokusera på att samla så många intilliggande symboler som möjligt. Det behövs minst fem symboler i ett kluster för att kombinationen ska resultera i en vinst.

Den högst betalande kombinationen är kluster bestående av 14 symboler eller fler. Hur stor vinsten blir bestäms alltså utifrån hur stor kombinationen är och vilken av symbolerna som utgör densamma.

Maxvinsten i Rock Star Santa Multimax är 10 000x insatsen och du spelar med en hög volatilitet.

Bonusspel

Med hjälp av tre Scatters aktiverar du bonusspelet med free spins. Du får minst sju free spins och kan med fem Scatters börja bonusspelet med elva free spins som mest. För 75x insatsen kan du köpa en plats i bonusspelet.

Under bonusspelet kan man samla både betalande symboler och presentsymboler. I varje paket kan det finnas ytterligare free spins och ytterligare Wilds. Varje hjul har dessutom en vinstmultiplikator kopplad till sig medan funktionen är aktiv.

Sammanfattning av Rock Star Santa Multimax

Yggdrasil har för vana att tänka utanför boxen. Något så klassiskt som ett jultema får ett nytt, fartfyllt, liv i Rock Star Santa Multimax slot. Inta scenen och rocka loss med tomtens nissar, som har antagit sig olika utstyrslar.

Med klustervinster, free spins och olika presentpriser kan du komma närmare maxvinsten i Rock Star Santa Multimax, som ligger på 10 000x insatsen. Om du föredrar det är det också möjligt att köpa din plats i bonusspelet.

Upptäck mer

För den som vill möta dealern direkt hos nya expekt finns det ett Live Casino. Här kan du spela klassiska bordsspel som Roulette och Blackjack, med riktiga dealers som tar dig med på en autentisk upplevelse.

FAQ

Vilken speltillverkare ligger bakom Rock Star Santa Multimax?

Yggdrasil

Vilka funktioner finns i Rock Star Santa Multimax?

Vinster i kluster, free spins, multiplikatorer, bonusköp

Vad är maxvinsten i Rock Star Santa Multimax?

10 000x insatsen


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.