Rogue Rats
ELK

Rogue Rats

Rogue Rats - en överblick


SpelleverantörELK Studios
LanseringsdatumMars 2024
SpeltypVideoslot
Hjul5
VinstraderInsamling
Free spinsJa

Om Rogue Rats

ELK Studios är en svensk leverantör av Casinospel som har flera populära speltitlar i utbudet hos nya expekt. Rogue Rats of Nitropolis är ett senare tillskott till samlingen.

I Rogue Rats of Nitropolis spelar du med free spins, multiplikatorer och flera andra funktioner som kompletterar upplevelsen. Spela med knivskarp bild, passande ljudeffekter och en upplevelse som gör sig bra på flera olika typer av enheter.

Spelfunktioner

Till en början spelas Rogue Rats of Netropolis med fem hjul och lika många rader. Antalet kan dock utökas till sju i takt med att fordonen tar sig fram på banan. Just det, Rogue Rats of Nitropolis spelas med fordon som åker längs ett ökenlandskap i jakten på symboler att samla in.

Spela Rogue Rats of Nitropolis genom att välja en insats med hjälp av mynthögen nere i det vänstra hörnet. Du startar nästa spin med den stora symbolen nere till höger och det finns också en symbol för autospel.

Rogue Rats of Nitropolis har flera olika funktioner som kan ge sig tillkänna under färden. Aktivera funktioner med hjälp av olika speciella symboler.

Symboler

Det är ganska enkelt att hålla koll på vinsttabellen i Rogue Rats of Nitropolis slot. Den består nämligen av endast fyra symboler. Ju större symbolen är, desto större blir vinsten. Symbolerna i basspelet kommer i färgerna rött, gult, blått och grönt.

Med hjälp av speciella symboler kan du bland annat trigga bonusspelet med free spins. Du kan köra på olika symboler som aktiverar funktioner med skyttetorn, missilsilo och olika bränslekällor.

  • Röd symbol – 50x
  • Gul symbol – 20x
  • Blå symbol – 15x
  • Grön symbol – 10x

Vinstkombinationer

Det finns inga bestämda vinstlinjer eller antal symboler som du ska samla för en vinst i Rogue Rats of Nitropolis. Det handlar om att du ska köra på så stora symboler som möjligt för att få högre vinster. Det gäller att samla betalande symboler i samma färg som den bil som råttan kör.

Maxvinsten i Rogue Rats of Nitropolis är 25 000x insatsen. För att nå den krävs det att olika funktioner aktiveras, till exempel free spins och multiplikatorer. Du spelar med en hög volatilitet, vilket innebär att vinsterna i regel är av det högre slaget men att de dyker upp mer sällan än i mindre volatila spel.

Bonusspel

Kör på två bonussymboler för att aktivera free spins i Rogue Rats of Nitropolis. Du börjar bonusspelet med tre free spins. Om en av bonussymbolerna är en superbonussymbol är det också bonusspelet med superbonus som aktiveras.

I Rogue Rats of Nitropolis finns det en multiplikator som appliceras på betalande symbolen med samma färg som råttans fordon. Med en NPD-radar som skjuts på multiplikatorn aktiveras värdet.

Genom att plocka upp betalande symboler och symboler med funktionen får du extra bränsle till råttans fordon, som kan se till att spelrundan varar längre.

Rogue Rats sammanfattning

Rogue Rats of Nitropolis är en annorlunda videoslot som bjuder på en modern upplevelse. Det är en slot hos nya expekt som du kan utforska om du vill bryta av från mer traditionella spelautomater.

Genom att ladda ner nya expekts app kan du spela Rogue Rats of Nitropolis med bibehållen spelkänsla även på dina mobila enheter. Du kan också spela Rogue Rats of Nitropolis direkt i webbläsaren i din mobiltelefon eller surfplatta.

Upptäck mer

När du klickar in på Nyheter hos nya expekt kan du hitta det senaste som sajten har att erbjuda i spelväg. Här samlar vi alla nya Slots och spel som bidrar till att vårt utbud håller sig nytt och fräscht.

FAQ

Kan jag spela med free spins i Rogue Rats of Nitropolis?

Ja, Rogue Rats of Nitropolis har free spins som en av flera funktioner.

Kan jag spela Rogue Rats of Nitropolis i mobilen hos nya expekt?

Spela Rogue Rats of Nitropolis och våra andra spelautomater online i din mobiltelefon eller surfplatta.

Vilka fler slots från ELK Studios finns hos nya expekt?

Spela bland annat Pirots 2, Dead Man’s Gold och Katmandu X från ELK Studios


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.