Sakura Fortune - en överblick


SpelleverantörQuickspin
Lanseringsdatum11.04.2023
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader40
Free SpinsJa

Om Sakura Fortune

Sakura Fortune, en grafiskt slagkraftig slot, ger dig chansen att följa med en japansk krigarprinsessa när hon bekämpar ondskan. Du befinner dig i en vacker trädgård med färgglada blommor som ramar in spelplanen där slaget utspelar sig.

Sakura Fortune Slot kommer från Quickspin, en svensk spelstudio som har levererat flera klassiska spelautomater online. I Sakura Fortune spelar du med en spelplan som består av fem hjul och fyra rader. Det japanska temat är starkt och går som en röd tråd, även om det mesta går i grönt, genom spelet.

I Sakura Fortune Slot får du bekanta dig med bonusfunktioner som free spins och respins. Prinsessan har en stor roll, då hon fungerar både som wildsymbol och som scattersymbol.

Spelfunktioner

Det finns hela 40 vinstrader att förlita sig på i Sakura Fortune Slot. Dessa sträcker sig från vänster till höger. Nedanför spelplanen hittar du en välfylld panel som låter dig skräddarsy din upplevelse. Justera insatsen, aktivera autospel och få full koll på saldo, insatser och vinstrader.

Sakura Fortune innehåller free spins och respins som går under kategorin spelfunktioner. Det finns en bonussymbol som i rätt kombination kan leda fram till den högsta möjliga vinsten på 1 023x insatsen.

Symboler

Allting i Sakura Fortune kretsar kring symbolerna. Quickspin har anpassat samtliga symboler till det japanska temat, med bland annat drakar och medaljonger som visar sig på spelplanen. Krigarprinsessan som är huvudkaraktär spelar en roll som både wildsymbol och scattersymbol. Det är henne du vill se på spelplanen om du har siktet inställt på spelets bonusfunktioner.

Det finns tre karaktärer som står för ondskan i Sakura Fortune Slot. Dessa hittar du också på den övre halvan av vinstabellen. Bonussymbolen är en öppnad solfjäder. Värdet nedan är det högsta för respektive symbol.

  • Äldre ond karaktär - 20.00
  • Ond kvinnlig karaktär - 10.00
  • Ond manlig karaktär - 6.00
  • Drake - 4.00
  • Lejon - 4.00
  • Guldmedaljong - 2.50
  • Silvermedaljong - 2.50
  • Bronsmedaljong - 2.00
  • Kopparmedaljong - 2.00

Vinstkombinationer

I grundspelet går det som mest att få fem symboler av samma sort i en vinnande kombination. Det gäller att samla tre symboler som minst. Vinsten bestäms genom vilka symboler du samlar och hur många. Vinstsumman multipliceras med din insats för spelet.

Spelets wildsymbol, krigarprinsessan, ersätter alla andra symboler. Under spelets free spins kommer alla wildsymboler som landar på hjulen att expandera så att de täcker hela hjulet. Detta ger i sin tur ytterligare free spins.

Bonusspel

Bonussymbolen i Sakura Fortune Slot är endast aktiv i grundspelet. Den fungerar också som en scattersymbol och aktiverar free spins. Krigarprinsessan fyller ut hela hjulet, antingen hjul 2, 3 eller 4. Den ersätter alla andra symboler och bidrar sannolikt till vinnande kombinationer.

Om du landar två krigarprinsessor som täcker varsitt hjul aktiveras respins. Då fortsätter spelrundan fram tills inga fler respins aktiveras.

Sakura Fortune Sammanfattning

Sakura Fortune Slot har både ett spännande tema och en spännande mekanism. Det är en modern slot som ger en härlig spelkänsla oavsett från vilken enhet du spelar. Quickspin bjuder på en unik spelautomat som passar alla typer av spelare.

Upptäck mer

Om du vill upptäcka fler Slots från Quickspin kan du göra det i utbudet på nya expekts Casino. Spela Eastern Emeralds MEGAWAYS om du vill spela med tusentals möjliga vinstsätt, även det med ett östasiatiskt tema.

FAQ

Vilka bonusfunktioner finns i Sakura Fortune?

Spela med chans på både free spins och respins som funktioner i Sakura Fortune Slot.

Vad är maxvinsten i Sakura Fortune?

Maxvinsten i Sakura Fortune är 1 024x insatsen.

Kan jag spela Slots hos nya expekt i mobilen?

Ja, hela utbudet av spelautomater online hos nya expekt, inklusive Sakura Fortune Slot, gör sig utmärkt på mobila enheter.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.