San Quentin xWAYS
Nolimit City

San Quentin xWAYS

San Quentin xWAYS – en överblick


Spelleverantör:Nolimit City
Lanseringsdatum:12.01.2021
Speltyp:Video slot
Hjul:5
Vinstrader:243
Free spins:Nej

Om San Quentin xWAYS

‎Stifta bekantskap med Loco Luis, Crazy Joe och andra karaktärer i denna högst originella slot som kretsar kring det ökända fängelset San Quentin. Det är Nolimit City som sitt namn troget lanserar ett slottema vi inte har sett mycket av tidigare. San Quentin xWAYS kommer med en härlig spelupplevelse som tar hjälp av diverse funktioner för att gå hem hos spelarna.

‎Här spelar du med fem hjul och hela 243 vinstrader. Det som framför allt sticker ut är antalet funktioner som kan dyka upp under spelets gång. Free spins, bonusspel och annat som gör att spelaren sitter på helspänn hela tiden. Lägg därtill en maximal vinst på 150 000x insatsen.

‎Spelet är väldigt välgjort och ger en TV-spelkänsla. Både bakgrunden, symbolerna och karaktärerna är trovärdiga och ger San Quentin xWAYS en extra krydda.

San Quentin xWAYS Funktioner

‎Vinstvägar och ett härligt tema till trots. Pricken över i är funktioner som bryter av mot vanliga spelrundor. Med free spins, dynamiter och annat smått och gott blir det påtagligt att Reel Kingdom likt spelarna gillar att satsa på funktioner.

Symboler

Vinstvägar och ett härligt tema till trots. Pricken över i är funktioner som bryter av mot vanliga spelrundor. Med free spins, dynamiter och annat smått och gott blir det påtagligt att Reel Kingdom likt spelarna gillar att satsa på funktioner.

Lockdown Spins

Lockdown Spins är free spins i San Quentin xWAYS. Tre eller fler bonussymboler, som är avbildade vakttorn, aktiverar free spins. Antalet free spins slumpas fram och kan som mest bli 30 till antalet. Fångarna på spelplanen kan med hjälp av wilds, som flyttar sig inför varje snurr, förses med multiplikatorer som ökar totaltvinsten.

Psycho Manhunt

Kanske den funktion som är mest spännande. Med en maximal utbetalning på 150 000 x insatsen kan du stöta på Psycho Manhunt under dina Lockdown Spins. Vill man närma sig Psycho Manhunt kan man köpa bonussymboler för 100-2000x insatsen.

San Quentin xWAYS Sammanfattning

243 vinstvägar är högt för en slot som inte går under MEGAWAYS och bidrar till spelkänslan då man som spelare kan få vinst när man minst anar det. Vi kan rekommendera att trycka igång autospin där du fyller i insatsen och antalet rundor och låter spelet ha sin gång. Återigen får vi slå ett slag för 150 000x insatsen som är den högsta möjliga vinsten

San Quentin xWAYS gör sig lika bra på en dator som på en mobil enhet. Surfa in på det mobilanpassade Online Casino som expekter erbjuder både för Android och iOS. Där kan du få en knivskarp kvalité vad gäller bild samtidigt som ljudslingan rullar i bakgrunden.

Upptäck mer

För den som vill komma utanför fängelsemurarna finns det ett stort utbud av andra Slots hos expekt där temat är annorlunda. Du hittar spelautomater både från etablerade speltillverkare såväl som mer unika sådana. Kanske kan du hitta din nästa favoritslot under någon av alla kategorier?

FAQ

Hur många hjul har San Quentin xWAYS?

San Quentin xWAYS spelas med fem hjul och tre rader.

Vilken volatilitet har San Quentin xWAYS slot?

Hög.

Vad är maxvinsten i San Quentin xWAYS?

150 000x insatsen


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.