Scatter Monsters - en överblick


SpelleverantörQuickspin
Lanseringsdatum10.01.2023
SpeltypVideoslot
Hjul6
Vinstrader-
Free spinsJa

Om Scatter Monsters

Detta är inte första gången som Quickspin bjuder på ett tokigt tema i ett Casinospel. Scatter Monsters tar dig med under jord, närmare bestämt till helvetet. Där har monster av olika slag samlats för fest. Vampyrer och zombier är några av monsterna som du kommer stöta på längs vägen. Den ena figuren är läskigare än den andra.

Scatter Monsters är en spelautomat som utspelar sig på ett rutnät med sex hjul och sex rader. Det finns inga vinstrader att fokusera på. Istället betalar symbolerna ut överallt på spelplanen.

Under spelets gång finns det, utöver intressanta symboler, olika mätare som du bör hålla koll på. Samla själar för att fylla på respektive mätare och få chans på gratissnurr.

Spelfunktioner

Spelmekaniken, förutom det något udda rutnätet, påminner om många andra skapelser från Quickspin. Nere till vänster har du en panel som du kan använda för att välja din insats. Tittar du till höger finns det ytterligare klickbara alternativ som gäller bland annat autospel och inställningar.

En av funktionerna är tumble, som gör att det kan bildas följdvinster. När en vinnande kombination visar sig försvinner symbolerna som ingick i vinstkombinationen och ersätts av nya. Så fortsätter det tills inga fler vinster bildas.

Det finns tre mätare. Vampyrmätaren, zombiemätaren och demonmätaren samlar själar. Fylls respektive mätare aktiverar du ytterligare funktioner.

Symboler

Samla monster på spelplanen för att få en vinst. Det krävs minst åtta symboler av samma sort på spelplanen. Den stora demonen, som kanske är den mest skräckinjagande symbolen, betalar mest. Därefter följer en stor zombie, vanlig zombie, stor vampyr och demonen.

Spelets Wild ersätter alla andra symboler på spelplanen. Det finns ingen Scatter i Scatter Monsters. Fyll istället mätarna för att aktivera free spins.

  • Stor demon - 10.00
  • Stor zombie - 5.00
  • Zombie - 2.00
  • Stor vampyr - 4.00
  • Demon - 3.00

Vinstkombinationer

Eftersom det inte finns några vinstvägar har du inga linjer att förhålla dig till när du spelar Scatter Monsters. Oavsett var på spelplanen en viss symbol visar sig kan den ingå i en vinstkombination.

Det finns olika nivåer för antal symboler, med högre vinster ju fler symboler du samlar. Det börjar med 8-9, fortsätter med 10-12, vidare till 13-15 och hela vägen upp till 26-36 som är det högst betalande spannet.

Bonusspel

Vampyrmätaren, zombiemätaren och demonmätaren behöver 20, 40 och 60 själar för att fyllas. Fyller du demonmätaren får du åtta free spins. Under tiden som dina free spins är aktiva kan du få extra gratissnurr om mätaren fylls igen.

Om du inte aktiverar en mätare förvandlas istället återstående själar till en multiplikator. Det finns multiplikatorer på upp till 20x när dina free spins är aktiva.

Scatter Monsters Sammanfattning

Det är en annorlunda upplevelse, i positiva ordalag, som väntar i Scatter Monsters. Spelare hos nya expekt älskar det lekfulla temat och att det inte spelar någon roll var på spelplanen som symbolerna befinner sig. Det är en modern slot som gör sig lika bra oavsett vilken enhet du spelar på.

Upptäck mer

När du vill ta en paus från monster i Scatter Monsters för en stund finns det istället ett stort utbud av Sport att hugga in på. Spela på odds både inför och under match med en mängd olika sporter i utbudet.

FAQ

Vad är maxvinsten i Scatter Monsters?

Du kan vinna upp till 1 470x insatsen när du spelar Scatter Monsters

Vilka funktioner finns det i Scatter Monsters?

Du spelar med free spins och multiplikatorer som främsta funktioner.

Vilka andra spelautomater online från Quickspin finns hos nya expekt?

Upptäck bland annat Eastern Emeralds MEGAWAYS och Golden Glyph 2 från Quickspin hos nya expekt.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.