Secrets of Christmas
NetEnt

Secrets of Christmas

Secrets of Christmas - en överblick


SpelleverantörNetEnt
LanseringsdatumNovember 2016
SpeltypVideo slot
Hjul5
Vinstrader3
Free spinsJa

Om Secrets of Christmas

Vi befinner oss på Nordpolen i Secrets of Christmas – en spelautomat från den svenska speltillverkaren NetEnt. Medan tomten själv fungerar som Wild finns det andra objekt som hör julen till bland spelets symboler.

Här kan du ta del av julkänslan som får en extra dimension med en julig ljudslinga i bakgrunden. Spelet består av bonusspel och multiplikatorer som kan ta dig närmare spelets högre vinster.

Spelfunktioner

Spela Secrets of Christmas hos nya expekt genom att välja en insats, vilket du gör i spelplanens nederkant. Det finns även en knapp för autospel som du kan använda om du vill låta hjulen snurra automatiskt.

Bonusfunktionerna i Secrets of Christmas är free spins och multiplikatorer som du aktiverar genom att samla olika symboler. Samtidigt finns det andra symboler som har som funktion att betala ut kontantvinster, både i basspelet och i bonusspelet.

Symboler

Det vore helt fel med ett spel som utspelar sig på Nordpolen som inte låter tomten själv fungera som Wild. I Secrets of Christmas har han tagit rollen med glädje och ersätter alla symboler förutom Scatter. Spelets Scatter symboliseras av en julklappssäck.

Secrets of Christmas har tio betalande symboler som är noggrant designade av NetEnt. Lägre betalande symboler är 10, J, Q, K och A medan bland annat pepparkakshuset och julklockan har ett högre värde.

Det finns några symboler som har bonusfunktioner medan free spins är aktiverade men som man inte ser i basspelet.

  • Julklocka – 1250.00
  • Ljus – 750.00
  • Pepparkakshus – 500.00
  • Mjölk & kakor – 300.00
  • Julstrumpa – 200.00
  • A – 150.00
  • K – 125.00
  • Q – 100.00
  • J – 75.00
  • 10 – 50.00

Vinstkombinationer

Bilda en vinstkombination i Secrets of Christmas genom att samla minst tre symboler av samma sort. Det finns 25 vinstlinjer som du kan förlita dig på. Varje vinstlinje börjar på hjulet längst till vänster.

En vinstkombination måste vara sammanhängande. Den högsta vinsten på en vinstlinje är den som betalas ut till spelaren. Myntvinsten multipliceras med insatsen för ditt spin för att få fram vinstsumman.

Bonusspel

Använd spelets Scatter för att starta funktionen för free spins. Tre julklappssäckar resulterar i tio free spins. Här startar ett bonusspel där du som spelare ska välja mellan 20 julklappar som innehåller bonusfunktioner.

Hur många julklappar du får välja bestäms utifrån hur många Scatters det var som aktiverade funktionen. Det finns fyra potentiella bonusfunktioner som kan hjälpa spelaren i jakten på högre vinster.

Stjärnan – adderar mellan två och tio free spins till snurren som du redan har aktiverat

Multiplikatorn – adderar 1x eller 2x till den multiplikator som redan finns för free spins

Jultomten – fungerar som Wild och täcker hjul två och/eller fyra medan free spins är aktiva

Ytterligare Wilds – alla ljus eller julklockor fungerar som Wilds utöver jultomten

Sammanfattning av Secrets of Christmas

Under vinterhalvåret fylls utbudet av slots med jultema, vilket många spelare uppskattar. Secrets of Christmas är inget undantag och det är en spelautomat i vilken skaparna har lagt ner lite extra kärlek på spelets tema och design.

Secrets of Christmas är en klassisk spelautomat sett till upplägget, med fem hjul och tre rader. Den moderna touchen kommer med den visuella upplevelsen och funktionerna som visar sig under spelets gång.

Upptäck mer

Känner man för att variera sig från Casinospel finns det en produkt för betting hos nya expekt. Under Sport hittar du dagligen ett utbud av odds och marknader från världens alla hörn. Spela på fotboll, tennis, basket och en mängd andra sporter – antingen inför eller under match.

FAQ

Finns det free spins i Secrets of Christmas?

Ja

Kan jag spela Secrets of Christmas Slot i mobilen?

Ja

Vilken speltillverkare ligger bakom Secrets of Christmas?

NetEnt


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.