Sizzling Kingdom: Bison
Wazdan

Sizzling Kingdom: Bison

Sizzling Kingdom: Bison - en överblick


SpelleverantörWazdan
Lanseringsdatum25.08.2022
SpeltypVideoslot
Hjul6
Vinstrader10
Free spinsJa

Om Sizzling Kingdom: Bison

Djurriket är mer levande än någonsin i slotformat med Sizzling Kingdom: Bison Slot från Wazdan. Bekanta dig med några av den amerikanska vildmarkens mäktigaste djur. Björn varg, örn, vildkatt och inte minst bisonoxe går att hitta på spelplanen.

Här finns en spelplan bestående av sex hjul och fyra rader.. Totalt tio vinstrader finns att tillgå. Samla tre eller fler symboler för vinster under basspelet. Kombinera det med specialsymboler för att aktivera funktioner med chans på högre vinster.

Spelfunktioner

Sizzling Kingdom: Bison bjuder på funktioner som Wild Rampage och Hold the Jackpot Bonus Game. Cash-symboler, Sticky Cash-symboler, och Collector-symboler är exempel på symboler med mer unika funktioner. Under spelets gång kan du slumpmässigt aktivera free spins.

Precis under spelplanen ställer du in vilken insats du vill spela på. Använd en förutbestämd summa eller använd plus och minus för att justera insatsen efter egna önskemål. Sizzling Kingdom: Bison har också en funktion för autospel.

Symboler

Alla djuren på spelplanen får hjälp av en välgjord spelmekanik. Den bidrar till att symbolerna rör på sig och ger extra mycket liv åt upplevelsen. Basspelet kretsar kring fyra djur med bisonoxen som den högst betalande symbolen, följt av björnen, vargen, vildkatten och örnen. 10-A är spelets lägre betalande symboler.

Bisonoxen fungerar som Wild i Sizzling Kingdom: Bison. Den ersätter alla andra bassymboler. Det är med den du kan komma åt spelets GRAND jackpott. Spelets Scatter är ett silvermynt med en avbildad bisonoxe. Guldmyntet fungerar som Collector.

  • Bisonoxe - 40.00
  • Björn - 30.00
  • Varg - 15.00
  • Vildkatt - 10.00
  • Örn - 2.00
  • A - 1.50
  • K - 1.20
  • Q - 1.00
  • J - 0.80
  • 10 - 0.70

Vinstkombinationer

En vinstkombination i Sizzling Kingdom: Bison innehåller tre eller fler symboler. Det finns tio vinstrader på vilka olika kombinationer kan samlas. Vinstrader sträcker sig från vänster till höger på spelplanen. Den högsta betalande kombinationen på en rad är den som betalas ut.

Ju fler symboler som ingår i kombinationen och ju högre värde symbolen har desto större blir vinsterna. Din insats för ett spin påverkar också vinstsumman. Wildsymbolen ersätter alla symboler förutom Bonus och Scatter.

Bonusspel

Om minst sex Bonussymboler av valfri sort visas i basspelet aktiveras Hold the Jackpot Bonus Game. Symbolerna för Sticky Cash och Collector stannar kvar på hjulen i upp till 10 snurr. Sticky-symboler stannar kvar på spelplanen under spelets gång.

Hold the Jackpot Bonus Game spelas på 30 olika hjul. Tre respins tilldelas i början av bonusspelet. Varje ny Bonussymboler återställer antalet respins till tre. Cashsymbolerna ger en multiplikator på 10x.

Sizzling Kingdom: Bison Sammanfattning

Från början till slut ger Sizzling Kingdom: Bison ett äventyr i vildmarkstema. Det finns en röd tråd som går genom hela upplevelsen. Aktivera spelets funktioner med symboler som Wild och Bonussymbolen för att komma närmare maxvinsten på 5000x insatsen. Spela Sizzling Kingdom: Bison via valfri enhet hos nya expekt.

Upptäck mer

Nya expekt har ett utbud bestående av såväl Slots som odds för betting på Sport. Varje sektion är ett klick bort och du kan utnyttja hela utbudet under ett och samma tak. I utbudet av Slots hittar du fler spel från Wazdan och våra andra spelleverantörer.

FAQ

Kan man vinna free spins i Sizzling Kingdom: Bison?

Sizzling Kingdom: Bison innehåller både free spins och respins som ger dig extra snurr under spelets gång.

Vilka olika funktioner innehåller Sizzling Kingdom: Bison?

Sizzling Kingdom: Bison är en spelautomat som innehåller funktioner som free spins, Wilds, respins samt bonusspelen Wild Rampage och Hold the Jackpot Bonus Game.

Vad är maxvinsten i Sizzling Kingdom: Bison?

Sizzling Kingdom: Bison har en maxvinst på 5000x insatsen.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.