Wazdan

Sizzling Kingdom: Bison

Sizzling Kingdom: Bison - en överblick

SpelleverantörWazdan
Lanseringsdatum25.08.2022
SpeltypVideoslot
Hjul6
Vinstrader10
Free spinsJa

Om Sizzling Kingdom: Bison

Djurriket är mer levande än någonsin i slotformat med Sizzling Kingdom: Bison Slot från Wazdan. Bekanta dig med några av den amerikanska vildmarkens mäktigaste djur. Björn varg, örn, vildkatt och inte minst bisonoxe går att hitta på spelplanen.

Här finns en spelplan bestående av sex hjul och fyra rader.. Totalt tio vinstrader finns att tillgå. Samla tre eller fler symboler för vinster under basspelet. Kombinera det med specialsymboler för att aktivera funktioner med chans på högre vinster.

Spelfunktioner

Sizzling Kingdom: Bison bjuder på funktioner som Wild Rampage och Hold the Jackpot Bonus Game. Cash-symboler, Sticky Cash-symboler, och Collector-symboler är exempel på symboler med mer unika funktioner. Under spelets gång kan du slumpmässigt aktivera free spins.

Precis under spelplanen ställer du in vilken insats du vill spela på. Använd en förutbestämd summa eller använd plus och minus för att justera insatsen efter egna önskemål. Sizzling Kingdom: Bison har också en funktion för autospel.

Symboler

Alla djuren på spelplanen får hjälp av en välgjord spelmekanik. Den bidrar till att symbolerna rör på sig och ger extra mycket liv åt upplevelsen. Basspelet kretsar kring fyra djur med bisonoxen som den högst betalande symbolen, följt av björnen, vargen, vildkatten och örnen. 10-A är spelets lägre betalande symboler.

Bisonoxen fungerar som Wild i Sizzling Kingdom: Bison. Den ersätter alla andra bassymboler. Det är med den du kan komma åt spelets GRAND jackpott. Spelets Scatter är ett silvermynt med en avbildad bisonoxe. Guldmyntet fungerar som Collector.

  • Bisonoxe - 40.00
  • Björn - 30.00
  • Varg - 15.00
  • Vildkatt - 10.00
  • Örn - 2.00
  • A - 1.50
  • K - 1.20
  • Q - 1.00
  • J - 0.80
  • 10 - 0.70

Vinstkombinationer

En vinstkombination i Sizzling Kingdom: Bison innehåller tre eller fler symboler. Det finns tio vinstrader på vilka olika kombinationer kan samlas. Vinstrader sträcker sig från vänster till höger på spelplanen. Den högsta betalande kombinationen på en rad är den som betalas ut.

Ju fler symboler som ingår i kombinationen och ju högre värde symbolen har desto större blir vinsterna. Din insats för ett spin påverkar också vinstsumman. Wildsymbolen ersätter alla symboler förutom Bonus och Scatter.

Bonusspel

Om minst sex Bonussymboler av valfri sort visas i basspelet aktiveras Hold the Jackpot Bonus Game. Symbolerna för Sticky Cash och Collector stannar kvar på hjulen i upp till 10 snurr. Sticky-symboler stannar kvar på spelplanen under spelets gång.

Hold the Jackpot Bonus Game spelas på 30 olika hjul. Tre respins tilldelas i början av bonusspelet. Varje ny Bonussymboler återställer antalet respins till tre. Cashsymbolerna ger en multiplikator på 10x.

Sizzling Kingdom: Bison Sammanfattning

Från början till slut ger Sizzling Kingdom: Bison ett äventyr i vildmarkstema. Det finns en röd tråd som går genom hela upplevelsen. Aktivera spelets funktioner med symboler som Wild och Bonussymbolen för att komma närmare maxvinsten på 5000x insatsen. Spela Sizzling Kingdom: Bison via valfri enhet hos nya expekt.

Upptäck mer

Nya expekt har ett utbud bestående av såväl Slots som odds för betting på Sport. Varje sektion är ett klick bort och du kan utnyttja hela utbudet under ett och samma tak. I utbudet av Slots hittar du fler spel från Wazdan och våra andra spelleverantörer.

FAQ

Kan man vinna free spins i Sizzling Kingdom: Bison?

Sizzling Kingdom: Bison innehåller både free spins och respins som ger dig extra snurr under spelets gång.

Vilka olika funktioner innehåller Sizzling Kingdom: Bison?

Sizzling Kingdom: Bison är en spelautomat som innehåller funktioner som free spins, Wilds, respins samt bonusspelen Wild Rampage och Hold the Jackpot Bonus Game.

Vad är maxvinsten i Sizzling Kingdom: Bison?

Sizzling Kingdom: Bison har en maxvinst på 5000x insatsen.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Swish
Trustly
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av Expekt Nordics Ltd, ett bolag registrerat i Malta under organisationsnummer C86968 och registrerad adress Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta, med telefonnummer +46 8 124 11 401 och e-postadress: kundservice@expekt.se

Expekt Nordics Ltd har tilldelats licens i Sverige av Spelinspektionen för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning under licensärende 18Li7388 och är giltig till den 31 december 2023. Spelinspektionen är den ansvariga licens- och tillsynsmyndighet av alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige. Mer information finns på www.spelinspektionen.se.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spelberoende medföra många gånger sociala, hälsomässiga och ekonomiska problem för individen och dess närstående. Spela ansvarsfullt. Om du eller någon du känner är spelberoende och vill ha hjälp, ring Stödlinjen: 020 81 91 00

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.