Sloth Tumble
Relax

Sloth Tumble

Sloth Tumble - en överblick


SpelleverantörRelax Gaming
LanseringsdatumJuni 2023
SpeltypVideoslot
Hjul6
Vinstrader46 656
Free spinsJa

Om Sloth Tumble

Att sengångaren är ett djur som tar livet i sin egen takt är ingen hemlighet. I Sloth Tumble får du kika in i djurets naturliga habitat i jakten på smarriga vattenmeloner och honung – godsaker som vår sengångare älskar.

Sloth Tumble Slot är en spelautomat från Relax Gaming som kommer med 46 656 vinstlinjer, tillsammans med speciella funktioner som free spins, multiplikatorer och lavinvinster.

Spelfunktioner

Spelplanen i Sloth Tumble har sex hjul och lika många rader. Den är uppbyggd som ett fruktstånd med den sovande sengångaren vid sidan om – en rolig detalj i en noggrant designad slot från Relax Gaming.

Spelets funktioner är flera till antalet. Ett exempel är att vinnande symboler alltid plockas bort från spelplanen och ersätts med nya symboler som i sin tur kan bidra till nya vinnande kombinationer. Free spins och multiplikatorer ingår också i potten, så väl som en möjlighet att köpa en plats i bonusspelet.

Nedanför spelplanen hittar du panelen som du använder för att sätta igång ett spin, eller för att aktivera bonusspelet. Det finns en funktion för autospel samt en menyknapp som ger dig all nödvändig information om Sloth Tumble Slot.

Symboler

Sloth Tumble innehåller nio vinstgivande symboler. Sengångaren själv är av förklarliga skäl den bäst betalande symbolen. Därefter följer olika frukter och godsaker i form av jordgubbar, honung, vattenmeloner och blåbär.

Wild-symbolen kan fungera som alla symboler på hjulen och har dessutom en multiplikator som kan höja myntvinsten. Både träblock och isblock kan visa sig på spelplanen. Din uppgift är att förstöra dessa med hjälp av olika kombinationer.

  • Sengångare – 2
  • Jordgubbe – 0.75
  • Honung – 0.60
  • Vattenmelon – 0.50
  • Blåbär – 0.40
  • Stjärna – 0.20
  • Fyrkant – 0.20
  • Trekant – 0.20
  • Cirkel – 0.20

Vinstkombinationer

Sengångaren i Sloth Tumble Slot betalar redan vid två symboler i en kombination. Annars är det minst tre symboler som gäller. Med sex symboler av samma sort får du den högsta möjliga vinsten för varje symbol.

Multiplikatorer och Wilds kan bidra till vinnande kombinationer. Det finns 46 656 olika sätt att vinna i Sloth Tumble Slot. Vinsten för ditt spin bestäms utifrån den total myntvinsten multiplicerat med din insats.

Bonusspel

Sloth Tumble har två bonusspel med free spins. Om alla träblock förstörs i slutet av basspelet får du mellan sex och tolv free spins slumpmässigt. Hjul två till fem kan bli Wilds och en symbol som tilldelar ytterligare free spins kan dyka upp på det sista hjulet.

Super Free Spins aktiveras om isblocken förstörs i slutet av basspelet. När man i det här skedet vinner via en symbol med multiplikator bidrar värdet till en progressiv vinstmultiplikator. Den progressiva multiplikatorn tillämpas på den totala vinsten.

Sammanfattning av Sloth Tumble

Sloth Tumble är en modern och välgjord slot som snabbt har blivit ett populärt val bland dem som gillar spelautomater online. Det till stor del unika upplägget, kombinerat med det stora antalet vinstvägar, är en del av anledningen.

Hos nya expekt kan du spela Sloth Tumble med en hög volatilitet, vilket bjuder in till högre vinster. Det finns dessutom en maxvinst som ligger på 10 000x insatsen.

Spela Sloth Tumble hos nya expekt och andra spelautomater online via din mobiltelefon eller surfplatta, antingen med hjälp av webbläsaren eller i appen.

Upptäck mer

Hos nya expekt ser vi hela tiden till att fylla på vårt Casino med nya Slots för att hålla utbudet spännande och fräscht. Under Nyheter på sajten hittar du det senaste som har tillkommit och som finns redo att spelas om du vill.

FAQ

Finns det free spins i Sloth Tumble?

Ja, det finns två olika bonusspel med free spins i Sloth Tumble.

Vilken speltillverkare ligger bakom Sloth Tumble?

Det är Relax Gaming som har skapat Sloth Tumble Slot.

Vad är maxvinsten i Sloth Tumble?

Maxvinsten i Sloth Tumble är 10 000x insatsen.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.