Sparkling Joker X UP
Alchemy Gaming

Sparkling Joker X UP


SpelleverantörAlchemy Gaming
LanseringsdatumMaj 2024
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader1024
Free SpinsJa

Om Sparkling Joker XUP

Jokrar, diamanter och tärningar är vanliga inslag i spelautomater online. I Sparkling Joker XUP sätter Alchemy en kreativ prägel på upplevelsen, med flera moderna funktioner och finesser.

Hos nya expekt spelar du Sparkling Joker XUP slot med free spins, multiplikatorer och andra bonusfunktioner. Spela med en hög volatilitet, en maxvinst på 5 000x insatsen och med bibehållen spelkänsla oavsett enhet.

Spelfunktioner

Alchemy Gaming presenterar en spelautomat som är uppbyggd på fem hjul och lika många rader. Det finns 1 024 vinstlinjer som ser till att vinstmöjligheterna är många och skiljer sig från varandra.

Spela genom att justera din insats med hjälp av mynthögen till höger om spelplanen. Klicka igång varje spin manuellt eller använd funktionen för autospel. Det finns även en köpfunktion med vilken du kan köpa en plats i bonusspelet.

Sparkling Joker XUP innehåller både free spins och multiplikator som ingår i spelets funktioner och verktyg för att komma åt de högre vinsterna.

Symboler

Med ett till stora delar klassiskt tema kommer också klassiska Casinosymboler. Samla diamanter, tärningar, spelkort eller några av spelets övriga symboler i rätt kombinationer för att få en vinst.

Sparkling Joker XUP har en Wild som både ersätter andra symboler och betalar ut själv. Alla symboler kan som mest betala ut enligt tabellen nedan i basspelet.

 • Wild – 10x samt ersätter andra symboler
 • Joker – 8x
 • Diamant – 6x
 • 7 – 4x
 • Tärningar – 3.60x
 • Spelkort – 3.20x
 • Spader – 2.40x
 • Hjärter – 2x
 • Ruter – 2x
 • Klöver – 1.60x
 • Ädelsten – 1.60x

Vinstkombinationer

En vinstkombination i Sparkling Joker XUP tar sin början på hjulet längst till vänster. För att bilda en vinst krävs det minst tre symboler av samma sort i följd eller att Wildsymbolen fullbordar kombinationen.

Om du aktiverar ett bonusspel i Sparkling Joker XUP spelas det med samma insats som för ditt ursprungliga spin. Alla vinster multipliceras med insatsen som man har spelat med.

Bonusspel

Blåa Scatters i basspelet ger en multiplikator som stannar kvar på spelplanen. Silvriga Scatters aktiverar vanliga free spins som belönas med den just då högsta multiplikatorn. Vilken multiplikator som gäller ser du i stegen till vänster om spelplanen.

Tre flammande Scatters ger också free spins i Sparkling Joker XUP. Du får åtta free spins med en aktiv multiplikator. Nya Scatters när free spins är aktiva ger ytterligare free spins att spela med.

Sparkling Joker XUP sammanfattning

Sparkling Joker XUP är ett typexempel på hur moderna spelautomater online kan se ut. Trots att det är ett tema som du säkert känner igen från tidigare ser man till att krydda upplevelsen med olika funktioner.

Med free spins och multiplikatorer kan du komma närmare maxvinsten i Sparkling Joker XUP som ligger på 5 000x insatsen. TIll din hjälp har du 1 024 olika vinstvägar som alltid är aktiva.

Upptäck mer

Inom kategorin Slots ser vi till att sortera utbudet i olika sektioner. Klicka till exempel in på Nyheter för att hitta det senaste som nya expekt har att erbjuda i spelväg.

FAQ

Vilka bonusfunktioner kan jag spela med i Sparkling Joker XUP?

Sparkling Joker XUP innehåller både free spins och multiplikatorer.

Vilken tillverkare har lanserat Sparkling Joker XUP slot?

Speltillverkaren Alchemy Gaming ligger bakom Sparkling Joker XUP.

Vad är maxvinsten i Sparkling Joker XUP slot?

Vinn upp till 5 000x insatsen när du spelar Sparkling Joker XUP.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.